fredag, juni 03, 2016

Glamorøs fredag


God morgen! 
Det er så deilig at sommeren er her! Vi går turer om kveldene, plukker blomster, sitter ute på verandaen til jeg nærmest sovner (og kaprifolen dufter himmelsk!), og jeg nyter tidlige morgenstunder og syriner og spaserturer gjennom fine bygater - juni kan altså være så fin! Og vips, så er den iskald og grå, så man får passe på å utnytte hvert sekund av det gode været. Håper flest mulig av dere har sommervær nå!

Fredagens glamoureffekter er forøvrig kjole, kritthvite Keds, statement necklace i grønt fått av ferierende venninne på Sardinia, og min Paris-duft Chanel no. 19. Helgen skal tilbringes stort sett der jeg trives aller best - hjemme i hagen og kanskje litt ved sjøen, jeg får besøk av to nevøer, og gleder meg til å sitte på benken og se de gule rosene sprette ut! De er i god gang. 

Men nå først skal jeg ta en kopp te i sola med siste nummer av Gramophone. 

Ha en fin dag alle sammen! Fredagsrapporter er intenst velkomne!

mvh
eders Glamourbibliotekar

20 kommentarer:

HildeSofie sa...

Riktig god morgen! Jeg hadde fredagsfølelse i hele går, så i dg er det bonusfredag!
Jeg har sommerkjole med hjertemønster og dufter Fleur de Cherie, og skal snart rusle til kontoret. I dag blir det en lang dag med kveldsmøte, men forhåpentligvis har alle møtedeltakerne sommerstemning og dermed godt humør, sik at det blir et hyggelig møte :)
Møte blir det også i morgen formiddag, men deretter kommer ei venninne til byen for å bli med på Gatesmak og Musikkfest. Søndag tror jeg det må bli tur til en park, med bok og kald drikke - i alle fall hvis værmeldingen holder seg.
God helg til alle!

Anna sa...

Stort mer glamorøs tror jeg ikke en fredag kan bli: Solen skinner på Bergen by, jeg har hjemmekontor med terrassedøren åpen og flagrende gardiner. Fuglene synger, syrinene blomstrer og i ettermiddag skal jentene mine få bade i plaskebasseng. Verdens største lykke! Dagens antrekk heller avslappet med linbukse og singlet, men jeg har store planer om å anlegge litt knæsj neglelakk for å prise sommeren.
I helgen er det meldt strålende vær, og vi har ingen planer. Og det er ganske fint :-)
God helg!

koristen sa...

God glamorøs fredagsmorgen! Caprijeans og hvit bluse er deilig antrekk i varmen, og på blusen har det landet en gammel sommerfugl i sølvfiligran. Duften er Moroccan Rose fra Body Shop. Nå skal her jobbes intenst i noen timer før jeg lander på balkongen hjemme, kanskje med litt hvitvin og Tom Egelands nye bok :-)

I helgen blir det litt Musikkfest i morgen og dugnad på familiehytta søndag. Da planlegger jeg å ta årets første bad, gleder meg!

God helg til vertinnen og alle andre glamorøse!

Stine Arkeologine sa...

God formiddag! Jeg har fri i dag, og for en dag å ha fri på! Sola skinner, jeg går i kjole og sandaler og blomstene spretter så jeg nesten kan følge det med øynene. Skal bare drikke enda en kopp kaffe, så blir det noen ærender i byen før jeg samler troppene, setter dem på toget og tar dem med på helgetur til hytta i skogen. Minstemann gleder seg til å treffe sauene, eldstemann til å sove i telt, og jeg til å være sammen med dem om dagen og moren min om kvelden. Kjolen er mørkeblå, jeg har forglemmegei i hestehalen, gammelrosa, skimrende neglelakk og føler meg heldig og fredagsfin.

Riktig god helg til dere alle sammen! :-)

Anonym sa...

God formiddag og for en veldig glamorøs fredag!
Mannen og jeg måtte bare innvilge oss en litt roligere morgen i dag. Vi tok frokosten ute i bakgården alle fire, barna rakk å leke med vannsprederen før vi ruslet med dem til skole og barnehage kl. 09. Så syklet mannen og jeg til hver vår jobb - men vi tok et sjøbad på veien. For en morgen! Nå blir det jobb noen timer, før barna skal hentes og vi tar dem med ut på stranda med bærbar grill, grillmat, jordbær og badetøy, for det må bades mer. Dagens antrekk er en mørkeblå, lett kjole fra Indiska, duften er Elizabeth Ardens Green Tea og livet er skjønt. Hilsen Lotta :-)

S sa...

God fredag!
Her i nord regner og blåser det, og den gode sommerstemningen vi har hatt den siste tiden er borte. Men det kan se ut til å bli bedre allerede i morgen igjen, og det gjør at planen om å vaske og male hus utvendig kanskje kan gjennomføres likevel. Har satt opp en liste mer fargealternativer og om vi rekker det drar vi innom etter jobb og kjøper med oss noen prøvebokser. Så er det vel bare å brette opp ermene og gå i gang.

Tror ikke jeg har avlagt fredagsrapport på ganske lenge nå. Har det utrolig travelt på jobb, og hver gang jeg tenker at "nå blir det bedre" så skjer det noe som gjør at jeg bruker alt for mye tid og tankekraft på jobb igjen. Har gått mange runder med meg selv og det er ikke slik jeg ønsker å ha det, men det oppleves likevel vanskelig å finne en vei ut av det. Bor i en liten by med få jobbmuligheter innenfor mitt yrke, og nå er jeg i tillegg tillagt diverse oppgaver for noen måneder fremover som innebærer en ekstra arbeidsbelastning. Kanskje glamourbibliotekaren kan ha dette som tema i en eller annen form? Når jobb og eget faglig engasjement gjør at man tøyer strikken vel langt? Må bare tilføye at jeg ikke er i ferd med å bli utbrent, jeg tåler belastninger nokså godt og håndterer stress relativt greit. Men jeg ønsker ikke å bruke så mye tid og krefter på jobb, men ha mer overskudd til alt det andre som er vel så lystbetont og inspirerende.

Uansett, i dag er det fredag og om det dårlige været fortsetter blir det å slappe av hjemme med familien. Blir sikkert noe godt å spise også. I morgen vil været være med på å avgjøre hva som skal skje - men huset må vaskes utvendig, det må ryddes litt i hagen og helst må vi finne ny farge. Må ellers på en liten handlerunde, da jeg mangler en del anvendelige sommerklær. (Skulle ha ryddet klesskapet også....).

Og kanskje blir det tid til å lese litt i boka som ligger på nattbordet også. I tillegg trene med hunden, snakke med familien og kanskje får trent litt?

Ønsker alle ei riktig god helg!

Glamoursjefen sa...

For en herlig glamorøs fredag. Jeg har fri i dag og for en perfekt dag å ha fri på! Fredagsglamouren min er shorts, topp og bare tær. Snart skal jeg ut i hagen og luke litt - bare sånn for kosens skyld. Men først en kopp te på terrassen med ny bok og litt doven kosing med katten vår som er innom for litt mat og kos mellom slagene ute. Han er en ekte utekatt og elsker å jakte og patruljere ute.... Etterpå blir det vel en tur i hengekøya. Og i helgen planlegges årets første bad. Enig med glamourbibliotekaren: Juni er helt magisk og må bare nytes fra tidlig morgen til sen kveld. Før vi vet ord av det er juli her.... Hos meg er både syriner og kaprifol på sitt beste nå!

Kan man bedre ha det?

Anonym sa...

Hei. Her er det fem grader og regn, men når man er så heldig å ha både oven, ved, uleste bøker og strikketøy blir det vel ei ordning med helgekosglamouren. Enn så lenge er jeg på jobb og må takle Almas nykker, men det går seg nå til det også. Jeg ser at det er hull i min glomourkunnskap for nå har jeg vært en runde på nett for å finne ut hva Keds er. Tidligere har du sendt meg på leit etter Hasbeens og Mary Jane's. Hva blir det neste? Jeg stilller i Norske Gummistøvler etter nettop å ha lest om tilsvarende svenske. God helg til alle med og uten fottøy:-) U9

Randi sa...

Våkna tidlig, skrev ferdig referat fra gårkveldens møte, tusla barbeint rundt i hagen og beundra spesielt peonen lenge lenge siden den blomstrer så fort og kort, har drukket flere kopper te, spilt litt WF, skravla med venninner på nett... ja en deilig start på fredagen! Sola er litt av og på, men døra står åpen og fuglene skvatrer.
Har fri fra verkstedet idag siden jeg skal delta på Iladagene i morra, vi skal dessuten i begravelse til en som døde brått og alt for tidlig.
Glamour idag er kort skjørt, bare legger, fine sandaler og en dash L'eau d'Issey, men viktigere er det å ta vare på øyeblikkene, vi aner ikke hvor lenge vi har dem.
Ei riktig god helg til alle!

Anonym sa...

Høygravid og tung i kroppen, men deilig å ha to hele fridager foran seg.
De skal brukes på å sove og hvile og kanskje sosialisere litt.

Ha en fin helg alle sammen!

Synne sa...

Dette høres herlig ut! Kos deg!
Her i London er det overskyet i dag, men det er spådd strålende vær i helga - og det passer meg utmerket, ettersom jeg har bursdag på søndag og skal feire med piknik!
Dagens glamoureffekter er et blomstrete skjørt, en sommerlig parfyme og rødlilla leppestift. Jeg er ferdig med dagens frilansjobbing og skal snart ut for å hente en vintagekjole på renseriet. Senere i dag skal jeg ned til elva for å ta en pint i godt selskap på en av byens fineste puber, og da er det offisielt helg, hoho.
God, glamorøs fredag til alle!

Anonym sa...

For en start på helgen. Våknet, dusjet, spiste grøt, vasket en maskin med klær, var innom balkongen og tittet på blomstene, deretter yoga i en time med super instruktør, kjørt til jobb av god venninne/instruktør og her er jeg og skal jobbe i 4 timer før det bærer hjem til helg/fri/god mat/gebursdagsfeiring....... herlig! .mette

Maje sa...

God fredag! Dagens antrekk er prikkete, blågrønn kjole i 50-talls snitt som jeg kjøpte i Belgia for mange år siden. Den skriker sommer. Sandaler på føttene og jeg har også Chanel no 19 på meg i dag, faktisk. Iskaffe på verandaen i solen. Godt med en liten bris for meg (og lille baby), for det har vært litt i varmeste laget de siste dagene. I helgen blir det en blanding av plikter og hygge, og i sistnevnte kategori kan jeg si at jeg gleder meg til lillesøster og lillebror kommer på besøk. God helg!

Ingerid sa...

Dagens antrekk er svart topp, svart og hvitt skjørt, sandaler og bak øret, l'Occitanes Neroli & Orchidee, en duft jeg bare liker bedre og bedre. Ikke noe særlig sminke, bare litt på øynene. Helgen blir hjemmebasert og rolig, håper jeg, kanskje med noen vennebesøk og mye kos med barna. Og i siste kaffepause før helgen blir det is! God helg til alle!

Studinen sa...

God glamorøs fredag! Dagen i dag er en av de siste før det er sommerferie, eksamensoppgavene skal leveres i begynnelsen av neste uke. Det mest glamorøse innslaget i disse dager er derfor sykkelturene i sommerværet morgen og kveld, gjennom idylliske villastrøk med frodige hager. Om en uke gifter jeg meg, og det blir glamorøs fredag det! :)

Oda sa...

Eg sit med med opne verandadører og utsikt til blomster på verandaen,grønne tre over det heile, blåblå himmel og skinande sol. Plassen eg sit er i skuggen vel og merke, for her sit eg i siste innspurt med bacheloroppgåva og prøvar å skrive, noko som kjennast nesten umogleg ut når heile meg skrik i å ligge i ein park, ete jordbær og drikke kvitvin. Så planene for helga er å klare å vere såpass disiplinert at eg både får skrive ferdig bacheloren og får nyte noko sommar (veit enno ikkje heeeilt om det er realistisk). Eg er i kledd eit par med høgliva shortsar eg kjøpe på Urban Outfitters i fjor, ei kvit skjorte og luktar av ei parfyme eg fekk i bursdagsgåve forrige veke, som er frå Rituals og heiter noko med Himalaya-blomst, berre på fransk.

Ynskjer alle strålande sommardagar, og kryssar fingrane på at véret held seg ut neste veke også :-)

Marta sa...

For ein herleg glamorøs fredag! Og såååå varmt! Veit nesten ikkje kor eg skal gjera av meg, men ein får jo berre nyta det...
Glamoren i dag: vidopne vindauge, rusletur for å plukka blomar, jordbær og fløyte, liggja i hagen og lesa med sola i nakken, grill- og veneplanar seinare i dag, og fri-fri-FRI!
Eg leverte bachelor på måndag, så dette har verkeleg vore ei innhaldsrik veke, som har variert frå klump i magen til kjempenøgd. God helg til alle, og spesielt sender eg gode tankar og masse lukke til til Oda over her, og eventuelle andre som framleis sit i bachelor/eksamens-bobla. Sommaren kjem!

Togpiken sa...

Dagen startet med et glamournivå som var helt innenfor det akseptable på en fredag - men nå på toget på vei hjem fra jobb er det sunket noe. Litt svett på kroppen og rufsete på håret og antydning til begynnende rift i strømpebuksene. Men - jeg gikk tidlig nok fra jobb til å rekke å kjøpe en is, og sammen med fine solbriller og løfter om en helg med godvær - så er det jo egentlig ganske glamorøst! Riktig god helg :-)

Eirin sa...

Dagens glamour var å sykle til universitetet på "ny" sykkel fra Finn for første gang. Lykke! Dagen har bestått av eksamenslesing, men i kveld blir det joggetur, pizza og lesing i Kristin Lavransdatter. Det blir herlig. God helg :)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Bodø! Her har det fine sommerværet med sol og varme tatt en foreløpig pause, men så lenge det er oppholdsvær klager jeg ikke. Vind og skyer tåler jeg fint. Dagens glamour er ikke så stor utvendig, blålakkerte negler på fingre og tær, Coco Rouge på leppene og en duft av Valentina. That's it, men det holder for meg. Etter å ha jobba fra hjemmekontoret i sofaen frem til lunsj, vært et ærend i byen og gått en lang tur med hunden, er jeg nå hjemme igjen. Skulle egentlig ha vært på ei bittelita øy uti havgapet nå, men avreisen ble utsatt fra onsdag til fredag, og så til lørdag, så nå sitter jeg litt rastløs hjemme og har ikke helt ork til å ta til med noe ordentlig. Blir godt å komme i gang med sommerens eventyr!

Har akkurat kommet på at jeg ikke har pakket med meg bøker enda, så da blir det en liten jakt i bokhylla. Bøker for en måned skal pakkes ned, en måned med mye lesetid og begrensede bevegelsesmuligheter. Hmmm... God helg!

Populære innlegg