fredag, juni 17, 2016

Glamorøs fredag


Endelig fredag! Og attpåtil den siste kontorfredagen før sommeren for min del, hurra! Det har vært en innholdsrik uke, med luksuriøst frisørbesøk, førpremiere, parfymeshopping og en tur på stranda, samt heldigvis mye tid hjemme i hagen. Jeg får separasjonsangst hver gang jeg må dra noe sted akkurat nå, så det er fint å vite at helga i stor grad skal tilbringes hjemme. Og nå er det jammen ikke lenge igjen til ferie, jeg gleder meg så jeg nesten ikke få sove om kvelden!

I dag er det regn, det er fint så vi unngår forørkning i hagen, og ekstra fint er det jo med Schubert-lieder og pianomusikk i dette været, eller hva? Jeg har en velduftende liten bukett skjærsmin på bordet mitt, det gir så herlige nostalgiske assosiasjoner til tenårenes Osloferier med venninner. Kvelden skal tilbringes i selskap med platespilleren har jeg tenkt, jeg planlegger en vinylaften og gleder meg til å snurre The Beatles, The Band, Paul Simon og mye annet. Stilen er meget casual glamour, duften er Acqua di Gio, og nå blir det Mozart her. Salzburg-symfonier!

Ha en god fredag alle sammen, og hjertelig velkommen inn i kommentarfeltet, dere som vil bidra, la dere inspirere av andres planer, eller aller helst begge deler!

mvh
eders ydmyke Glamourbibliotekar. 

19 kommentarer:

Fioljenta sa...

Første kvinne ut?!? Dagen idag er ganske så vanlig, men jeg feirer fredag med ekstra god kaffe og skolebolle til frokost på jobb. Ekstra glamorøst er det også at jeg er ferdig utdannet som lektor for noen uker siden, og jeg nyter feriefølelsen og tanken på å slippe dårlig samvittighet over oppgaveskriving og lesing. Nå kan jeg lese akkurat hva jeg vil!
I helgen skal jeg få snuse på en nyfødt liten en, feire master-innlevering med en bedre middag, og rusle gatelangs i Oslo med ny kjole på. Og sniffe på sjærsminen, naturligvis! Vidunderlig! God fredag til alle der ute, og spesielt Glambibliotekaren :):)

Hermia sa...

God morgon!
Nyfriserat även här inför sommaren men kortkort sedan ett år tillbaka. Vinterklänning, sommarskor och en kofta som var ett "felköp" för snart 10 år sen, nu har den hittat rätt :) Imorgon fyller min lillebror 34 och ska firas. Det väntas regn i helgen och jag ser fram emot filmmys i soffan med maken min som varit bortrest sedan förra fredagen. Men innan ska min kollega och jag klura på om vi kan få till en kick-off för våra kollegor i augusti. Men innan dess väntar semester, två veckor kvar, jag längtar och det blir fint (även utan Italienresa ;)). Trevlig helg!

Marianne sa...

I dag er det faktisk en hel del glamour! Jeg har nemlig spist sjokolade til kaffen min her på kontoret, og på hjemveien skal jeg innom en gård som har blomsterutsalg. Der skal jeg kjøpe meg en skjønn bukett, bare fordi. God helg, Glamourbibliotekar!

Anonym sa...

Duskregn, men fin temperatur på vei til jobb i dag. Helgen skal brukes til litt kos og litt arbeid. Vi bygger hytte så vi har mange arbeidsoppgaver selvom det er et byggefima som utfører selve byggingen. Plenen skal klippes, blomstene vannes og byggeplassen må holdes ryddig. Jeg har fått en megabolle med rosiner av en kollega, fin fredagsstart! Jeg skal ikke jobbe så mange timene før jeg skal spise lunsj med min kjære og så blir det rett hjem. Dagens outfit er sort uniformskjole, blomstrete tresko på føttene (fordi jeg har pådratt meg to tretthetsbrudd i foten og valgte tresko framfor gips), håret i flette og perler rundt halsen og i ørene. Godt med helg! God fredag og god helg til TGL og alle dere andre. .mette

Stine Marie sa...

God formiddag!

Eg vakna med feber og sår hals på tredje dagen i dag, så føler meg ikkje så glamorøs heilt enno... Skal kle på meg og lakke om neglane no, så kanskje det kjem seg :) Håpar forma blir betre ut over dagen, for i morgon er planen å ta med min kjære til Islandshestesenteret. Han fekk ein halv dags ridetur i julegåve av meg, men har aldri site på ein hest før, så det kan bli særs interessant! Seinare tenker vi å reise ut på bygda for å sjå på ledige tomter (hurra!) og på søndag reiser eg endeleg heimover mot Vestlandet, for no er ferien i gang (dobbel-hurra)!!

Ein riktig glamorøs fredag ønskjast for deg og alle andre glamourentusiastar der ute!

Maje sa...

Hittil er det dårlig med glamour, i utslitt Nike t-skjorte (importert fra USA en gang på 90-tallet), jeans og håret i hestehale. Men nå skal jeg ut på tur med lillemadamen, i regnværet, og da er det håp om dusj og litt oppglamming etterpå. Ellers er planen i dag å rydde litt, støvsuge i bilen og pakke til turen vår. Ingen liten oppgave når man har barn. Og jeg må ta båt på søndag, noe jeg ikke har gjort på nesten 20 år fordi jeg er så redd for det. Kryss fingre og tær, dere. En riktig god helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Denne fredagen begynte klokka fem, da yngstemann mente han hadde sovet lenge nok og ville diskutere kalenderforskyvninger. Ikke den starten jeg ville valgt selv, men det ble en fin og lang morgen av det! Antrekket er stripete skjørt og hvit bluse, ballerinasko og håret (som absolutt ikke er nyfrisert og skriker etter en klipp) får leve sitt eget krøllete liv i dag for ellers ville jeg stått på badet ennå. Gleder meg til å bare være hjemme i helga, ordne litt inne og ute og slappe av med den lille familien min. Her blir det også regn, i store mengder i morgen sier værmeldingen, det blir bra!

Riktig god helg alle sammen! :-)

Sørlandspige sa...

Her i sør er det behagelige 23 grader, vindstille og sola viser seg iblandt mellom skyene. Svarttrosten er still going ute i hagen, jeg har en lyttepause nå før siste økte med støvsugeren. Det må være fint på gjesterommet, for vi får besøk av et lite barnebarn og hennes foreldre! Snart blir det sommerkjole i varmen, te på terrassen og hagevandring - det høyner den gode følelsen. Mer skal det ikke til en fredag i juni!

Kjersti sa...

I dag må jeg grave dypt og prøve å finne glamourfølelsen, for humøret er litt tungt. Jeg skal ta alle midler i bruk for å løfte meg selv, og da er det alltid oppmuntrende å ta en tur innom bloggen din! Takk for det :)
Det er godt å vite at jeg kan se fram til en hyggelig kveld med show med Oslo fagottkor, og deretter venter en rolig helg - slik jeg liker best. God glamorøs fredag!

S sa...

God fredag!
Så langt har det vært en fin dag på jobb, om enn noe mindre produktiv enn den burde. Planen nå er å gjennomføre neste møte, og deretter dra rett hjem og pakke i bilen. Så setter vi kursen mot "hytta" og noen avslappende dager på landet. Har mange planer der - montere opp trampoline, sette potet, få satt ut båten igjen og ellers slappe av og ta ting som de kommer. Har to uker igjen til ferie, og begynner nå å merke at det har vært mye i det siste med en ultra-travel jobb og en del på hjemmebane. Det skal derfor bli godt å lade batteriene til bølgeskvulp og fuglesang, og bare sitte og se utover havet mens tiden går. Akkurat det trenger jeg nå.

Ha en fin juni-fredag alle sammen!

Togpiken sa...

Jeg har gått ut i permisjon og bruker dagene på avslapning og forberedelser til at to skal bli tre. Det er jammen litt overgang fra å jobbe, og det tar litt tid å gire ned og "lande". I dag har jeg sovet litt frempå og ruslet en rolig tur i skogen. Nå skal huset få en liten kattevask. Den ytre glamouren lar foreløpig vente på seg, men jeg har planer om dusj og hårkur og kjole etterhvert. På spisebordet har den største glassvasen blitt fylt med nydelige peoner - det er glamorøst for meg! Riktig god helg til dere alle :)

Bliss sa...

Litt guffent vær, men jeg setter snuta sørover om et par timer for et par rolige dager på hytta. Da kan regn bare være regn, jeg skal slappe av uansett. Håper på å rekke en tur innom biblioteket for å låne med meg en bok eller to, ellers blir helgens lesestoff antakeligvis et par gamle ukeblader fra tantes tid :)
God helg til alle :)

HildeSofie sa...

God fredag! Godt å lese at flere andre også har startet dagen med søte ting, hoho, jeg klinte til med en gedigen sjokoladecroissant på vei til kontoret :)

Casual antrekk, lilla negler og Coco Noir. Oversiktlige arbeidsoppgaver og bare to timer igjen til jeg pakker sammen.

Planer for helgen: Har min storesøster på besøk i noen dager, og det er veldig koselig. I ettermiddag blir det middag et sted på Grunerløkka, og i morgen våger vi oss ned i folkehavet på Jernbanetorget og Karl Johan (markedsdager, huhei!). Og en tur på Operataket, for der har hun ikke vært.

Søndag kveld har jeg en vag avtale om bading (vi får se hvor tøffe vi er når tiden kommer) og vin.

God helg til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Skomvær! Jeg må innrømme at det må jobbes litt for glamourfølelsen i dag, for ute er det storm i kastene og heftig blæst all over. Men jeg har varme klær og vindtett skalljakke ytterst når jeg er ute, og fikk faktisk en nydelig start på dagen sammen med den firbeinte. Vi kan ikke gå så langt, siden øya er bittelita, men vi lå i lyngen og snuste i gresset og koste oss ganske så fint i fjæra ei stund.

Håret er nyvaska, hvilket kjennes glamorøst på et sted uten innlagt vann. Har heldigvis bestilt frisørtime til min første dag på fastlandet igjen, og da tåler jeg at det føles litt rufsete akkurat nå om dagen. Glamouren ellers består av god tid med en kopp svart te ved kjøkkenbordet i morges, mens jeg titta ut på hønene som forsøkte å trippe på tunet uten å blåse bort! En epost fra verdens fineste fyr var heller ikke å forakte. Glamourfølelsen dukka også opp da jeg var ferdig med støvsuginga og hadde fått filt neglene litt. Så får det heller være at Skomværsvalsen surrer på repeat inni hodet ;)

God helg til både vertinna og gjestene her inne!

Rannveig sa...

Stilen denne fredagen er fransk glamour: Svarte ankelstøvletter, smale svarte bukser, hvit og svart-stripete genser, svart skjerf lett knyttet rundt halsen og knallrøde negler. Arbeidsdagen har gått med på å forberede til arrangementer vi skal ha på jobb i august. Deilig å komme tilbake fra ferie og vite at mye ligger klart. Jeg ser fram til en begivenhetsrik helg. I kveld får jeg besøk av en venninne og håper at været holder såpass at vi kan sitte ute på balkongen. I morgen skal jeg ta med barna på båttur til en øy hvor det blir skattejakt og annen moro. På søndag skal vi i 70-årslag. Forhåpentligvis blir det litt tid til avslapning mellom slagene! Ønsker alle en flott fredag og en strålende helg!

Anna Lovinda sa...

Nedflytting til hovedstaden til høsten preger dagene her oppe, men må prøve å ikke la det ta all plass i den arktiske sommer. Nå må det vandres på alle topper som ikke har blitt besøkt så langt i tiden som fastboende.
En hyggelig bekreftelse denne uka er et klart "velkommen tilbake til oss!" fra gamlekoret mitt i Oslo, så da er det mye å se frem til bare der. :-)
I kveld skal det nytes god mat og drikke i selskap med "kaillen", og ellers skal jeg prøve å ikke bli for fokusert på å ordne i huset. Stor tro på den første målsetningen for kvelden, mer usikker på den andre. ;-)

Ha en riktig god fredag og helg videre!
Denne er til deg på Skomvær: Hør skipsklokkens klang, det var en gang! Så kaster vi loss til den gamle sang. Verden er liten når vinden er god! Hal toppseil my boys hiv ho!

Marta sa...

I dag er siste dag på høgskulebiblioteket med vanleg opningstid - det har vore ganske så tomt her den siste veka, og elles i bygget òg: i dag vart eg innstendig gitt pizza i kantina, heilt gratis, ein halvtime før dei stengte. Fordi "det er verkeleg ingen andre her i dag"! Etter jobb vert det vasking og småpakking, før eg reiser på hytta med resten av familien i morgon.
Elles er eg midt mellom to sensurfristar - har fått att ein karakter, og ventar smånervøs på den neste. Eg pustar med magen.

God helg!

Elisabeth sa...

Anna Lovinda: Tusen takk skal du ha :)

Ingerid sa...

Uken har vært hektisk, så nå er det godt med fredag! Det har vært en del glamour denne uken, med spennende jobbreise og interessante møter, og mange pene antrekk. Dagen i dag ble tilbrakt i svarte ballerinasko, blått skjørt og svart topp, og med Love Coconut bak øret. Men nå ligger jeg utslitt på sofaen og er glad uken er over! Ser ut på plantene på terrassen og tenker på hvor heldig jeg er som kan glede meg over verdens største potetris og gigantiske grønnkål. Helgen blir rolig, muligens med innhøsting av grønnkål til frysing. God helg til alle!

Populære innlegg