mandag, august 01, 2016

Finn stilen: August


Man kan vel egentlig kalle dette en variasjon over tema. Finn stilen for juni, juli og august blir alltid ganske like! Men sånn er det om sommeren. Ferien fortsetter i samme modus. Jeg har funnet fram fluktstolene våre nå, og tar dem med ut på brygger og sitter der og leser mens bølgene skvulper omkring meg. Det er en fin sommeraktivitet! Min spreke mann freser rundt på fjorden i sin smale surfski-kajakk (jeg fatter ikke hvordan man kan unngå å velte) mens jeg fordyper meg i et eller annet lesestoff. Veldig fint å kunne dyrke yndlingsaktiviteter hver for seg men allikevel sammen på den måten!

Tropisk shorts fra Mango, topp fra Uniqlo, solbriller fra Miu Miu, hatt fra Stetson, Archie-tegneserier er et must, det samme med solkrem med høy faktor (denne er fra DeVita, faktor 30, en av mine favoritter), og Profumi del Forte sin kokosduftende Vittoria Apuana som jeg har en diger flaske av. Herlig. 

God første august! 

3 kommentarer:

Maja sa...

Heldiggris som har ferie fremdeles. Jeg begynte å jobbe i dag, men tenker å flate ut på balkongen straks jeg kommer hjem igjen :-)

Trude sa...

Hei, jeg blir nyskjerrig på den solkremen, trenger ny. Hvor kjøper du den?

Glamourbibliotekaren sa...

Maja: God plan, sånn gjør jeg alltid når jeg starter på nytt "semester". Sommeren er ikke over selv om man må jobbe litt!

Trude: Jeg kjøper min hos iHerb. Veldig fornøyd, den blir ikke liggende utenpå, kladder ikke, og inneholder ikke altfor mye skummelt såvidt jeg kan se.

Populære innlegg