onsdag, august 03, 2016

Tusen takk!


Tusen millioner takk for alle gratulasjoner og hyggelige hilsener i anledning gårsdagens bloggpost! Morsomt med respons på noe man har holdt for seg selv i lange tider!

Formen er bra, vi er glade, jeg har lang ferie og vi grubler for tiden litt på barnerom. Min gamle sprinkelseng er på plass, gul og fin, og vi går for gjenbruk på det aller, aller meste. Det er vel sikkert ikke så sjokkerende, hehe. 

Nå er det på tide med lunsj og lesepause på verandaen! Ha en fortsatt fin augustdag, kjære venner!

9 kommentarer:

Janne sa...

Gratulerer, hyggelig lesning! Og nyt tiden så mye som mulig til lesing, blir ofte ikke like mye av det med små barn rundt :)

Glamourlektoren sa...

Gleder meg på deres vegne, og synes det er flott at dere satser på gjenbruksting til babyen. MIljøvennlig og koselig!

Karoline sa...

Kjempebra å lese at dere kommer til å gå for gjenbruk til babyen :) Masse lykke til.

Anonym sa...

Grattis igjen! Hadde du ikke hatt sprinkelseng kunne jeg reklamert for min egen gamle, røde fra Svithun (tror jeg det er).

Sov alt du kan! Det er mitt råd.

Jeg er dessverre inngrodd natteravn og klarte ikke å gjøre det i fjor. Selv da jeg var innlagt på Ullevål. Nå er det enkelte morgener (de aller fleste faktisk), hvor jeg savner den muligheten. Selv om det er veldig kos med to som skravler i vei nede i sprinkelsengen, fulle av pepp og morgenenergi som mamma'n helt mangler.

Lille My

Anonym sa...

Rørende og hyggelig nytt. Gratulerer! Dere er nok klar for dette kapittelet i livet, og står foran det største som finnes. Lykke til framover! Hilsen Koloraturen

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk, alle! :)

Anonym sa...

Må jo gratulere deg her inne også ; ) Så utrolig stas!!! Gleder meg til mange babyoppdateringer!!! Jeg har to små selv, og det er utrolig koselig ; )

Fast leser

Fanderay sa...

Gratulerer! Så utrolig koselig :)

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk! :)

Populære innlegg