fredag, september 16, 2016

Glamorøs fredag


God morgen! Det er fredag! Jeg har endelig funnet fram tidlighøst-parfymene mine, så i dag dufter jeg av Nuit d'Orchidée, som jeg har elsket siden jeg var 14 ( - vet ikke hvor mange flasker jeg har vært gjennom). Jeg kjører casual glamour med skjørt og t-skjorte, relativt ok sveis etter frisørbesøk tidligere i uka, og skal straks ta en titt på Kulturnatt-programmet her i Oslo for å se om det er noe jeg bør få med meg. I morgen blir det en tur på Vestkanttorget hvor de selger alt mulig rart og fint og brukt (anbefales virkelig, ikke så crowded som i Birkelunden på søndager), og ellers tror jeg jeg skal ta det mest mulig med ro i helga. 

Håper dere har fine fredager! Alle rapporter er velkomne i kommentarfeltet!

mvh eders Glamourbibliotekar. 

19 kommentarer:

Mari sa...

Har begynt fredagen med å handle frokost til gode kolleger, nå solo kaffestund på trappa mens vi venter på innrykket, og siste dag med seminar. Trafikkstøy høres alltid mer glamorøs ut i utlandet, og det er store sjanser for bading denne fredagen også. God fredag!

Anna Lovinda sa...

God formiddag!
Jeg gav bort min Nuit d'Orchidee. ;-) Brukte den heftig i ungdommen, og den dufter deilig.
Lovinden sliter med å tilpasse seg luftfuktigheten i hovedstaden, men ser også at det har sine fordeler. Mengden bruk av fuktighetskrem har sunket drastisk siden overflyttingen fra arktiske strøk. Det er en litt god følelse det også! :-)
Akkurat nå har jeg besøk av Mr Svalbard, og vi har planer om museumsrunder i helga. Oppi alt flyttekaoset er det godt å kunne henge litt med "kaillen". ;-)

Ønsker alle en super fredag og helg!

Stine Arkeologine sa...

Jeg har fri i dag! Startet dagen med en spasertur etter å ha fulgt yngstemann til skolen, så har jeg skrevet litt (ikke fag!) og drukket kaffe, og snart skal jeg til skomaker med de elskede støvlettene mine som snart bare består av reservedeler, og så treffe en god venn på kafe før jeg henter minstemann tidlig så han også får lang helg. Sola skinner og det er en nydelig dag, jeg har vidt skjørt og bluse og "Roma" parfyme og føler meg glamorøs så det holder!

God helg til dere alle! :-)

Anonym sa...

Lenge siden jeg har vært med på glamorøs fredag, men i dag har jeg hjemmekontor og følelsen av å ha god tid, en følelse som ikke melder seg altfor ofte i travle september, så jeg slenger meg på med en rapport.
Jeg har stripete kjole fra American Apparel, parfymen Green Tea fra Elizabeth Arden og har store planer om en kort sykkeltur og bad i lunsjen. Det er glamour, det.
I kveld skal vi på Ultimafestivalen - vi skal rusle rundt i Ekebergparken og høre Stockhausens Sternklang. Og i morgen skal vi på biltur ut av byen og besøke venner i det nye huset deres.
God fredag fra Lotta!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
I Trondheim skinner sola og en indian summer feier over byen (og landet?). Jeg har nyvasket hår, øredobber fått av fine svigerinne og kort arbeidsdag. I kveld skal jeg ta med kjæresten min på Kulturnatt. Fin helg!

Hermia Says sa...

Efter en lite lång vecka är det skönt med fredag och helg. Är fredagsfin i grårandig tröja och grå klänning och örhängen köpta i Paris för ett antal år sedan. Ser fram emot en helg med fina böcker och många koppar te.
Trevlig fredag och helg!

Synne sa...

God jetlag-fredag herfra! Jeg kom tilbake fra Canada grytidlig onsdag morgen, og har gått rundt i halvsøvne siden da, men nå begynner det heldigvis å stabilisere seg litt. Jeg flyr for øvrig til London i morgen, så nå pakker jeg til neste tur, og det er alltid hyggelig å legge pene kjoler i en koffert og glede seg til å bruke dem. Det blir sååå godt å komme hjem til London igjen. Dagens antrekk består av et lyseblått vintage-skjørt med masse svisj og en hvit topp med en salamander på, og med rød leppestift føler jeg meg klar for alt! Riktig god, glamorøs fredag og helg til alle!

Ine sa...

Høres ut som du har en strålende helg foran deg! Her har vi ingen store planer foruten å feire min kjæres fødselsdag med kakeselskap, og forberede litt mer til babyen som kommer snart :) I dag tar jeg det med ro hjemme – jeg skal lese litt, høre på fin musikk, helt sikkert ta en blund og spise en scone fra fryseren med god te til. Dagens antrekk er gravidtights og stripete genser – i uke 39 er det lov å bruke tights som bukse ;) Den fine fredagsfølelsen sikres av intet mindre enn tre blomsterbuketter rundt om i leiligheten. God helg!

Anglofilia sa...

Nydelig og fortsatt varmt vær i Stavanger i dag også, det er nesten så vi blir bortskjemte. Antrekket er en aprikosfarget linkjole, og duften er Hermes Un Jardin sur le Nil. Arbeidsdagen skal avsluttes iallfall litt tidligere enn normalt, og i kveld er det Fullmånekonsert i Friluftshuset på Orrestranda. Gleder meg, det begynner å bli lenge siden sist. Ellers har jeg halvveis planer om en tur ut i marka på lørdag, i et forhåpentligvis fortsatt fint høstvær. God helg alle sammen!

Studinen sa...

God fredag! Det har blitt lenge siden forrige rapport. Glamoureffektene i dag er en crisp skjorte og en god hårdag, og helgen skal nytes med bøker og epleplukking. Tusen takk for hyggelige avbrekk i studenthverdagen. :-)

Anonym sa...

I dag er det bursdagsfeiring i familien med litt ekstra kos. Nå er vi nervøse fordi det ene familiemedlemmet var syk i natt med det vi frykter er omgangssyken. Det kan velte alle helgens planer! Denne uka har vært fryktelig lang, endelig er det fredag. I morgen skal jeg til frisøren, det er topp. Har tenkt å kjøpe noen fine blomster i ettermiddag, og håpe at eventuelle gjester ser blomstene og ikke vår hybelkanin-farm.... God helg!

koristen sa...

Godt med fredag! Masete jobbdag, jeans med med litt "blingete" topp, sandaler og bling i ørene - også har jeg brukt fem i stedet for to minutter på sminken siden det er fredag :-)

I helgen blir det korseminar, så jeg har koffert med noter, blyant, vannflaske og kjole til lørdagsmiddagen. Det er glamorøst, hyggelig og slitsomt på en god måte. Gleder meg!

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre.

Anna sa...

Glamourøs fredag med sol og sommer, vinlotteri og vafler på jobb, og teaterdate med min kjære i kveld: Diktatoren. Gleder meg! Helgen skal bare tilbringes mest mulig ute, hvis værmeldingen faktisk holder (noe den sjelden gjør i Bergen).

Tigram sa...

Glamorøst med fredagsfri for meg. Eg har sprunge i skogen og sylta plommer. Resten av helga er vi ved fjorden. War Requiem i Operaen sundag, spent på det. Ha god helg!

Maren sa...

God fredag! Min ble ekstra glamorøs av å få se på babyen i magen, hihi. Nå skal jeg hjem til foreldrene mine, og har koselige planer. Kino, middag med gode venninner og bursdag venter. Antrekket er en behagelig lyseblå kjole og mørkeblå Adidassko. God helg!

Anonym sa...

God fredag ettermiddag. Startet dagen m kaffe og deretter en time fin yoga. Så fikk jeg uventetbesøk av barn og barnebarn til lunsj og da går klokka. I helgen er det bursdagsfeiring og pakke koffert til 14 dagers ferie på Korfu - der vi kjenner alt og alle. God helg til alle. .mette

Ingerid sa...

God fredag! Her i en av Oslos landsbyer er helgen svært velkommen. En fullstappet jobbuke er over, og jeg gleder meg til helgen. Er nesten litt for trøtt til å glede meg! Dagens antrekk var pent blått skjørt og svart T-skjorte, svarte ballerinasko og svart cardigan. Det stunder mot høst, og helgen vil ganske sikkert inneholde både epler og plommer, plukking, altså, forhåpentligvis sammen med barna og deres besteforeldre. Ukens glamour har vært svært vellykket jobbing, gleden over godt samarbeid, en utepils midt i uken (det er sjeldent her!) og nå nettopp en epost med nyheter om en spennende utfordring i vinter. Etter en uke med så mye jobbrelatert er en familiehelg akkurat det rette. God helg til alle, og særlig alle dere gravide, jeg blir veldig glad av å tenke på at så mange er så heldige akkurat nå.

Fioljenta sa...

Dagen igår føk forbi, så da blir det en rapport i retroperspektiv isteden. Slik er det å være nyutdannet ungdomsskole-lektor ;)

Fredagen startet glamorøst med at jeg sov en hel time ekstra - noe som var meget nødvendig for å prøve å jage vekk en heftig forkjølelse som ikke vil slippe taket. Har nettopp startet i min første lektor-jobb, og da kan man ikke være syk hjemme! Men når man starter undervisning til tredje time hver fredag skal jeg ikke klage :) Antrekket står også i glamourens tegn med nytt høstoransje skjørt (gleden over å finne et plagg som sitter som støpt - den, dere!), svart topp og min faste favorittparfyme fra Issey Miyake. Leppestiften glemte jeg i farten. Fine elever på jobb, felleslunsj og vinlotteri på lunsjrommet, og fine kollegaer som gir meg komplimenter for nevnte skjørt løftet fredagen for denne forkjøla, halvforvirra lektoren til nye høyder. Kvelden ble tilbragt på sofaen med gilmore girls, strikketøy og bestilling av jentetur i høstferien (etter 6 års studier har jeg gjenoppdaget høstferien, wohoo!). I mine øyne en perfekt dag :) god glamorøs helg til alle, og især de søte små mageboerne :):)

#glamorøsungdomsskolelektor

HildeSofie sa...

Veeeeeldig forsinket fredagshilsen her også!
Glamouren startet torsdag, med en veldig koselig tur til Sognsvann med en fin fyr og te på termos. I går ble det vin og shuffleboard etter jobb, og kvelden ble avluttet i armkroken til nevnte fine fyr :)
Antrekket var jeans, sort bluse og høye hæler. Duften var Chanel Noir, og neglene farget i Essie Bordeaux.

I dag jobbes det litt, men skal snart ut for en kopp te på kafé, og jeg gjetter på at det blir film eller serie ikveld når jeg kollapser i sofaen.

Morgendagen byr på mer jobb, men med det fine være som er nå, så tror jeg dagen må startes med en tur i Ekebergparken.

Fortsatt god helg til alle!

Populære innlegg