fredag, november 18, 2016

Ekstraordinær glamorøs fredagGod morgen! Det er fredag igjen! Jeg tror jeg har tidenes glamoureffekt i dag: en gylden halvmeter nydelig babyjente! 

Vi har det fint! Hun har mine tær i miniatyrformat!

(Kanskje ikke mye ny blogging i dagene framover, men såvidt jeg kan huske er det noen forhåndsinnstilte innlegg på lur.)

Hva med dere? Har dere fine fredager? Rapporter mottas med takk!

Mvh Glamourbibliotekaren

109 kommentarer:

K sa...

Så fantastisk! Gratulerer så mye med datteren! Nyt disse dagene..
Jeg har lene dag pga et studium jeg tar, og deilig å være hjemme fra jobben og lese i godstolen. Selv om kunne vært noe mer fengende enn anskaffelsesregelverket kanskje. God helg!

K sa...

Lesedag mente jeg..

Randi sa...

<3 Gratulerer så mye med veslejenta <3

Gunn sa...

For en fantastisk følelse det må være! Gratulerer så mye med den lille jenta.

Anonym sa...

Gratulerer på denne flotte dagen og alle gode ønsker!

Cecilia sa...

Gratulerer!!!
Kos dere alt dere kan! Isn't she lovely ...
Nå fortjener du å bli behandlet som en dronning, minst.
Alle beste ønsker for tiden som kommer :-)

Anonym sa...

GRATULERER! For en glamoureffekt!

namnam sa...

Gratulerer så mye med den lille glamourspiren! Selv er jeg blitt tante i løpet av uka, så det er full babylykke i familien.
I Trondheim er det en nydelig høstdag i dag. Jeg har omsider tatt opp igjen tradisjonen med kjole på fredag, og har en helgevasket leilighet, nybakte havrekjeks i en boks og en helt ok hårdag som ekstra glamoureffekter. I helga skal det børstes støv av julenotene. Jeg gleder meg ekstra mye til jul i år, tror jeg.
Ønsker alle en riktig god helg, og all mulig lykke og glede til alle nybakte mammaer og pappaer!

Stine Arkeologine sa...

Gratulerer så mye, kjære glamourbibliotekar, for en utrolig hyggelig nyhet! Så godt å høre at dere har det fint!! <3 Ha en riktig fin helg, store og små. Gleder meg til å få små drypp om litjpia her inne framover, det er et like stort under hver gang og alltid fint å få ta del i! Stor klem til dere alle tre! :)

Stine Arkeologine sa...

Og fredag, ja, har fri og skal gå tur i skogen og skrive på en novelle, glamorøs og glad dag, og den gode nyheten løftet dagen enda mer. :-)

Anonym sa...

Så stas! Gratulerer så mye. Vh Astird

Hazel sa...

Åh, stort tillykke!

Solbad sa...

Foruten gratulasjoner så kan jeg melde om at det blir julbasar på ettermiddagen og italiensk mat på liten kafe på kvelden, en treningstur på lørdag og bursdagsfest, og korseminar på søndag - høres fullpakket ut, men alt er egentlig passende avslappende aktiviteter. Så det blir nok en fin novemberhelg både inne og ute i en blanding av godvær og regnvær.

Christina sa...

Gratulerer så mye!! :) Så koselig å høre, håper alt er fint med alle tre :)

Mynte sa...

Så koselig! Gratulerer!

Sunny sa...

Gratulerer! Og velkommen til verden til den lille :)

fivrelden sa...

Masse gratulerer fra et kontor hvor jeg katalogiserer kulturfondbøker. :) Velkommen til verden til vesledatteren deres. Godt alt er vel med mor og barn.

Marit sa...

Ingenting kan måle seg med dette. Gratulerer så mye, og nyt denne tiden.

Anaruh sa...

Gratulerer så mye som mamma!
Lite kan overgå den glamoureffekten, men med et ekorn som leker utenfor vinduet, friskpresset appelsinjus og planer om en helg på hotell sammen med mannen min er ikke så verst det heller. God helg til deg og den lille familien din, og til alle som leser bloggen din

Synne sa...

Gratulerer så mye med jenta! Godt å høre at dere har det bra!
Her høljer det ned, så det mest glamorøse med min dag blir nok å ikke måtte bevege meg utendørs i det hele tatt, hoho. Her står det te, film og sjokolade på planen når arbeidsdagen på hjemmekontoret er over. Jeg har rutete skjørt i dag, for jeg får aldri nok av ruter, og rød leppestift som vanlig.
God, glamorøs fredag og god helg til alle! Særlig til den nyankomne og de ferske foreldrene, så klart!

A sa...

Gratulerer!

mbl_spl sa...

Gratulerer med Glamourbabyen, du har vært kjempeflink, og veldig sterk. En fantastisk opplevelse, ikke sant?
Igjen til lykke ❤

Janne sa...

Gratulerer! Well done!

Gry sa...

Gratulerer alle tre! Glamour par exellence! Jeg fikk en liten assosiasjon til Ab Fab damene her som ytret noe lignende om en liten baby! Hyttetur, snø og gode venner er mine noe mer tilårskomne glamoureffekter.

Ina sa...

Gratulerer så mye!

kunsthistoriestudinen sa...

Gratulerer så mye! :-)

K sa...

Nå må ingen komme inn i biblioteket på en liten stund, for jeg må gå fra skranken for å tørke meg litt rundt øynene, merker jeg.. For en vidunderlig nyhet, Glamourbibliotekar. Gratulerer til dere alle tre, og velkommen til verden lille barn! Det er et bra sted.

tonemor sa...

For en god nyhet innimellom musikkterapitimene på jobb. Til lykke alle tre. Kos dere med adventbaby, finnes ikke bedre tid og kombinasjon.

Anonym sa...

Gratulerer! Nå ble jeg nesten litt rørt. Lykke til med det nye mammalivet :) #den følelsen - når alt har gått bra og man kan treffe den man har ventet på så lenge (hilsen hun som hadde en litt slitsom ikke-sovebaby i et nylig innlegg)

Anonym sa...

Åh, gratulerer! God fredag til alle tre! November er forøvrig en veldig fin måned å ha bursdag i!

HildeSofie sa...

God fredag, og gratulerer!
Jeg feirer regnværsfredagen med en myk genser i kasjmir over en blondetopp, og YSL Homme på halsen. Ikveld skal jeg se den nye filmen "Fabeldyr og hvor de er å finne", og imorgen skal jeg ut og jakte på flere kalendergaver til julekalenderen jeg og en venninne har tradisjon for å lage sammen (12 gaver på hver, vi åpner annenhver dag). Søndag blir det lunsjbuffet på Nord, og shuffleboard på Postkontoret, og forhåpentligvis besøk av en fin fyr i løpet av dagen <3

God helg til alle!

Lektor Tørrdal sa...

Velkommen til den nye verdensborgeren. Måtte det bli et fantastisk opphold

Marta sa...

Gratulerer så utruleg masse! <3 <3 <3 Hurra!
(gjorde dagen min betraktelig ljosare å lesa dette, sidan det einaste som skjer her i dag er eksamensskriving...)

Anonym sa...

Gratulerer! Og alle gode ønsker.
Jeg er på vei til København for litt førjulsstemning, gleder meg!
H.

Marit sa...

Så ble jeg rørt. Virkelig. Gratulerer så mye, både til mor og far <3

Sørlandspige sa...

Ser det er flere enn meg som har måttet tørke gledestårer. - for et skjønt, lite nyfødt barn og hennes foreldre som vel de fleste av oss ikke vet hvem er, hihi! Livets under og mirakel, snufs, gleder meg stort, GRATULERER så mye!!!
Gleder meg også over litt sol i dag, at jeg kunne sove lenge etter noen dårlige netter, at tekoppen gjorde godt og at det snart er advent, som jeg liker bedre enn jul!

Josefine sa...

Gratulerer så mye, godt å høre at alt står bra til :) Min fredag er hjemmekontor med en tidlig slutt, for vi drar hjem for å besøke foreldrene våre i dag. God helg til alle! :)

Clara A. Hagtvedt Lunndal sa...

Så utrolig koselig å høre! Gratulerer så masse til hele familien. For en julelykke det blir for dere i år! :)

Anonym sa...

Gratulerer så mye med det lille vidunderet!

koristen sa...

Åååh, gratulerer med glamournurket :-) <3 gledesklump i halsen her!

Her er grå og svart kjole og pene støvletter - og et tøysete, selvlaget halskjede av veldig fargerike plastperler fra Gøteborg, egentlig beregnet på barn. Tok det på for å lyse opp i novembermørket, og det passet jo bra på en dag som denne!

God fredag og helg til mor og barn og alle andre glamorøse!

barnebibliotekaren sa...

Gratulerer med babylykken!

Her er dagens beste glamoureffekt å se solen skinne inn gjennom kontorvinduet. Jeg har mønstrete skjørt, ringer i ørene og Burberry London bak ørene. Og en veldig hyggelig melding tikket akkurat inn på telefonen min :-)

God helg til glamourfamilien og alle andre!

Anonym sa...

Gratulerer så mye! Så utrolig koselig:-)
Vanskelig å overgå dette på glamourskalaen, men fin ultralyd denne uken, litt nye klær og bursdagshelg er høyt på min liste. God helg alle sammen:-)

Mammadamen sa...

Gratulerer! Så utrolig fint å lese! Ønsker dere det aller beste! God klem til deg! hilsen Karianne :-)

Anonym sa...

Gratulerer, så hyggelig! Fint med slike nyheter på en ellers grå fredag!

Håper på oppholdsvær til barnehagehenting. Gleder meg over at jeg har spandert en tekalender på meg selv til advent, og at uka snart er over ;)

Miss Golightly sa...

HURRA!!! Gratulerer:)

Stine sa...

Gratulerer såå mykje med den vesle!

Anonym sa...

Gratulerer, for en fantastisk glamoureffekt! Så stort og rørende. Har lest bloggen i sikkert nesten ti år, men aldri kommentert før. Har selv en liten jente som har vokst seg til nesten en meter, babytiden var tøff men ingenting er så morsomt som en kul, oppvakt liten person full av livsglede og entusiasme. Håper dere får en strålende tid fremover!

Anonym sa...

Gratulerer med den lille babyjenta - i sannhet en spesiell glamorøs fredag for deg - og for oss trofaste lesere av bloggen din, selv om fødsler kanskje ikke er så glamorøse i seg selv ;-) Nyt dagen og tiden som kommer. Det er fint å kunne gi seg over til barselsbobla og ha det meste av oppmerksomhet mot det lille underet som er helt sin egen lille person lagt i deres hender! <3 Hilsen Glamourlektoren

Bliss sa...

Gratulerer så mye med den lille! Og godt å høre at dere har det fint :) Jeg blir alltid litt trist når andre får barn, for da minnes jeg på at jeg bor alene og har lyst på både mann og barn. Men har med tiden lært å glede meg over andres lykke og har funnet andre gleder i livet mitt (så langt, det er jo enda ikke for sent...).
Dagens glamour er myk ullgenser og nylakkede negler. Startet dagen med et jobbintervju på Skype mens jeg drakk cola av kaffekopp hjemme i stua. Må jo hygge seg litt når det er fredag og man er nervøs. Ellers har jeg invitert kollegaene på et glass musserende hjemme hos meg før julebord med jobben i morgen. Jeg har kjøpt ny kjole jeg må sy litt inn i ryggen, men vurderer å bare levere den tilbake og ta en god gammel en :D
God helg!

Line sa...

Gratulerer så mye! Kos dere sammen, alle tre <3

Togpiken. sa...

Kjære gode kloke varme vakre glamourbibliotekaren! Hjertelig til lykke med det lille nye mennesket! Alle gode ønsker for denne første spesielle tiden!

Dagens glamour har bestått av en ekstra morgenlur, en spasertur i novemberregnet og litt sjokolade. Jeg har planer om en lengre dusj med de beste produktene. Mannen er bortreist, så det blir bare meg og lille babyen hjemme. Kanskje ikke så mye av den ytre glamouren på mor, men jeg har planer om å tenne lys og finne fin musikk, drikke kakao og pakke inn noen julegaver mens den lille sover i kurven sin. Indre sjeleglamour altså :-)

Igjen - hjertelig til lykke!!!

Oda sa...

Åh, for ei gledeleg nyheit! Hjarteleg tillukke både til Glamourbibliotekaren glamourgemalen og til den heldige vesle jenta som har fått seg så fine foreldre!

Glamournivået her er causal med jeans og stripete gensar. Eg skal snart ut i solskinet for å handle inn til kveldens middagsselskap. Ellers består helga av filmkveld, pyssel-verkstad og bandøving.

God helg til alle!

tea sa...

Gratulerer så mye! For en flott glamorøs fredag!

Jeg har vært innom intet mindre enn to bibliotek idag for å levere og hente bøker. Har på meg docmartens og favorittullgenseren, parfyme fra Balmain x H&M og gult skjerf. Nå gleder jeg meg til å ta helg, lese videre i boka mi, spise pizza med min kjære og bare slappe av.

Dere får ha en riktig god helg, alle sammen!

Ine sa...

Hjertelig tillykke! Jeg er så glad på deres vegne! <3 Kan ellers melde om en fin og rolig fredag med amming, Gilmore girls, litt pensumlesing og sjokoladeboller til kaffen. Har dessuten kjole og bittelitt sminke på, og planer om pizza, godis og Bedrag (spennende dansk krimdrama) i kveld.

Maren sa...

Nå gråter jeg litt igjen. Hihi! Absolutt en ekstraordinær glamorøs fredag i dag. <3 Gratulerer!

Ingerid sa...

Gratulerer så mye med veslejenta! Det er en fantastisk nyhet og veldig, veldig koselig! Jeg ønsker dere noen riktig fine dager og uker fremover.
Her er det ekstra glamorøst i dag pga et riktig så seriøst seminar, med pen brun drakt (litt stor, må syes inn) og mørkeblå og hvit topp. Pene brune pumps, så klart!
Hjemme venter de syke i familien og masse helgekos! På søndag feirer vi at eldstebarnet blir 10 år i uken som kommer, og det føles virkelig som det bare er et par dager siden han var en liten, blåøyd og bollekinnet baby som begynte å oppdage verden. Rart som tiden flyr. God helg til alle!

Lille sa...

Gratulerer med den lille!
Jeg hygger meg på egenhånd i London. Spiser deilig lunch med et glass rødvin. Møter min fine til middag i kveld.

Anna sa...

Så fantastisk! Hjertelig tillykke. Det er virkelig et lite mirakel hver gang! Jeg håper jeg skal på julebord med de flotte vennene mine i morgen, men influensaen er muligens ikke enig. 2 uker hjemme, jeg blir sprø snart! Neste uke vil jeg på jobb. Ha en god, Influensafri helg!

Anonym sa...

Gratulerer så mye med veslejenta! Det er et mirakel å få lov til å bli foreldre. Nyt denne tida sammen! Livet er godt... Varme hilsener fra Koloraturen

Elida sa...

Gratulera med veslejenta! Idag er meir glamorøs enn vanlige fredager då det har vore planleggingsdag i barnehagen, og eg har vore på foredrag med musikkforsker Nora B. Kulset. Fantastisk festlig dame frå Trondheim.

Nyt helga!

Anonym sa...

Den beste glamoureffekten! Gratulerer så mye med vidunderet! De vokser så aaaaaltfor fort, så nyt hvert minutt!

Her er det fredagsglamour med sort dress med hvit bluse inni, og Elizabeth Arden's "5th Avenue NYC". Hittil idag har jeg jobbet (snart hjem) og signert viktige papirer privat (ny hytte/sommersted, juhuuu!) og skal småfeire litt med noe godt ikveld.

Imorgen blir det mer feiring, for da har jeg bursdag. Da venter et hotellopphold med mannen, middag, cocktailer med venner og en smashing vintage kjole. Hurra for november, sier jeg bare! :-) Beste måneden!

Bringebaerdrops

Studinen sa...

God fredag og gratulerer så mye med baby! Etter en lang uke og et vellykket fremlegg skal det bli godt med helg. Null planer, bare bøker. Igjen, tillykke! :)

Anonym sa...

Gratulerer!! Så hyggelig - kos dere masse!!!

Fredagen har vært glamorøs med mørkerød ullkjole og "gullsmykke". Middag med fantastiske venner i morgen, så mye å glede meg over!

Lykke til! Og god helg til alle sammen

-lutt

Nadja sa...

verdens beste fredag, håper dagene på barsel blir fine. kos dere.

nadja sa...

Jo, glemte å si hva vår fredag består av. Una tegner finfine jenter og lager julekort til jentene i klassen. Stella har på kjole for å feire deg og jenten, samt at hun er blitt 6 uker idag. Og jeg snufser og hoster, men er glad for helgen som kommer og har planer om å ta på meg kjole enten på lørdag eller søndag. Klem

Maje sa...

Gratulerer så mye med den nye verdensborgeren! Måtte det bli mye latter, sang, Bach, te, koser og turer det neste året!

Line sa...

Hurra!! Gratulerer så mye! Kos deg med den lille og ta godt vare på deg selv <3

Else sa...

Gratulerer! Et stort øyeblikk :)

Anonym sa...

Gratulerer så mykje! Kom heim frå barsel i dag med ein skjønn liten glamoureffekt her og, stor stas for storesøsken og oss foreldre. Ser fram til rolege dagar med fine vinylplater og anna innekos her framover. Sjølv om det kan vere slitsame stunder, er det jo for det meste berre fantastisk fint. Ønsker dykk god helg og ei fin barseltid alle tre!

Kjersti sa...

Å, så hyggelig nyhet! Gratulerer! Også jeg som synes min fredag er ekstra glamorøs med siste feriedag i solfylte Spania, men din glamoureffekt trumfer det ned i støvlene. Kos dere :)

Anonym sa...

Gratulerer så mye!!! Stor klem til mor og barn. .mette

Anonym sa...

Å, for en rørende nyhet! Mange gratulasjoner fra meg. Nyt dagene!
Sylvia

Frøken Desibel sa...

Åååå, så koselig:) Gratulerer!

Hadde en veldig glamorøs torsdag med 3 fantastiske venninner, middag og Singin' in the Rain. Og nå ble jeg akkurat invitert hjem på middag til søsteren som bor rett ved siden av jobben. Det er fint det.

Håper alle får en fantastisk fin helg:)

Janne B sa...

Gratulerer med jenta!
Her har fredagsglamouren bestått i besøk på et julemarked på en av gårdene i området. Der hadde de bl.a. fine julegaver og håndlaget julepynt. Dessuten unnet jeg meg et aldeles nydelig silkeskjerf. Deretter drakk vi kaffe og spiste kake i vakre omgivelser. Også gråværsdager i november, på Hedmarken, kan ha glamorøse elementer!

Anonym sa...* * * Gratulerer * * *

Heidi sa...

Varme gratulasjoner fra fast leser!

Nattsvartur sa...

Så fantastisk :-)
Gratulerer så mye!
Nyt denne fine tiden for alt den er verdt :-)

Anonym sa...

Gratulerer med veslejenta!
Min glamour i dag må være minnet om en utrolig bra konsert med Bjella i går.
Ønsker dere alt godt med den lille ☺

Elisabeth sa...

Gratulerer så masse med den lille jenta! Alle gode ønsker til både henne og dere for tida og årene fremover...

Her i Bodøbyen har det forøvrig også vært en glamorøs fredag. Jeg er barnevakt for en åtteåring i helga, og det er planleggingsdag på skolene i byen i dag. Dermed har vi hatt ymse aktiviteter på gang gjennom dagen, og det har vært helt supert!

Anonym sa...

Gratulerer så mye med jenta, så hyggelig :) Masse gode ønsker til de nybakte foreldre fra fast leser gjennom mange år, tror dere blir fantastiske foreldre, veldig heldig liten jente som får vokse opp med dere :)

Birgitte sa...

Ekstraordinær hyggelig nyhet! Gratulerer så mye til deg og gemalen!

Ida Mari sa...

Gratulerer så mye! Så koselig at det ble en jente. Jeg håper hun blir like glamorøs som mammaen, og at dere får en nydelig tid framover ;) Varm klem

Anonym sa...

Så fint og koselig! Gratulerer så masse ! :)

Anonym sa...

Hjertelig til lykke! Velkommen til ny tidsregning.
Fredagens glamour var en nobel Bob Dylan-aften.
Hegepege

Ragnhild sa...

Gratulerer so mykje med veslejenta!

Anonym sa...

Gratulerer så mye!!! Bedre nyheter finnes ikke. Er så glad på deres vegne.

Her på Sagene blir det en rolig helg. Litt jobbing, mye kos, mye te og mye godt selskap - men alt i et bedagelig tempo.

God helg til alle!

Kirsebærblomster sa...

Hjertelig til lykke!

Hilde sa...

Gratulerer så mye!

Glamoursjefen sa...

Åh - så koselig! Gratulerer så masse til både deg og gemalen. :) Kos dere masse!

Anonym sa...

Gratulerer! Jeg har omtrent i disse dager selv vært mamma i ni måneder, og det er helt annerledes, mye mer slitsomt og uendelig mye finere enn man kan forestille seg. Ønsker dere en rolig og fin barselperiode.

Anna sa...

Så rørende å lese, og så på en fredag, da. Velkommen til verden til den lille og gratulerer til foreldrene!

Hilsen trofast leser

Anonym sa...

Gratulerer - og well done! Mitt livs stolteste øyeblikk var etter at jeg hadde født sønnen min, husker at jeg bare tenkte "Wow, kroppen min er så jævla bra som kan gjøre dette!" Bære fram et helt nytt menneske - det er virkelig fantastisk. Nå er sønnen min 2,5 år, og han har bragt så utrolig mye lykke og glede inn i livet mitt. Å være mamma er riktignok utfordrende til tider, men samtidig det beste som finnes! Nyt!

Anonym sa...

Gratulerer så inderlig mye❤️ Lukten av nyfødt baby er bare så herlig! Jeg håper du har mye ro rundt deg og koser deg med morsrollen på din helt spesielle måte! Vi har to skatter hjemme, en liten storebror og enda mindre lillesøster, nå prøver vi å finne ut vil ha det rolig og harmonisk med to eller om vi vil ha det herlig og kaotisk med tre eller fire❤️ Et vanskelig valg vi helst ikke vil ta..😉

Anonym sa...

Hurra og gratulerer så mye! Lykke til på veien! <3 Håper å høre litt mer om hvordan du opplever det etter hvert!

Kristin sa...

Gratulerer! Det er veldig stas med baby, glad på deres vegne og st alt står bra til.
Ta vare på minuttene (timene ordner seg selv). Og så kan ikke dette sies for ofte: sov når du kan og så mye du kan... la heim og heim seile sin egen sjø for en stund, din nye venn trenger deg<3

Kirsti sa...

Velkommen til verden, lille menneske. Her er det fint å være!

Kathrin sa...

Gratulerer så mye med en datter! Alle gode fremtidsønsker til den nye verdensborgeren!

Anglofilia sa...

Gratulerer så mye med den lille!

Anonym sa...

Gratulerer! Største lykke på jord <3

Anonym sa...

Til dere lille familien på 3. Usigelig lykke og ro nå. Ønsker deg alt godt og bare lykke. Største lykkeønsker fra morinord

Anne Grethe sa...

Gratulerer så mye med den lille prinsessen, så koselig!! Nyt barseltiden i fred og ro alle tre!

Tigram sa...

Så rørande nydeleg, til lykke!

Anonym sa...

Kära Glamourbibliotekarien! Jättemycket grattis till en liten tjej, hälsar din svenska kollega

runa sa...

Jeg sier bare: kos og klem! Jeg tror at det er den beste tiden av livet, når man har små barn. Så, gratulerer så mye til dere! :-)

Elisabeth sa...

Gratulerer så mye!!! Hvilken glede!!!

Anonym sa...

Så fantastisk! Gratulerer, glamourbibliotekar. Livet med en nyfødt i huset er helt spesielt. Store lykkeønskninger fra Lotta.

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Åh, stort grattis!

Beate sa...

For en lykke, gratulerer så mye med småpia :-). En av mine favorittdufter det, duften av liten baby.

Suzanne sa...

Gratulerer så mye! <3

Populære innlegg