fredag, november 04, 2016

Glamorøs fredagGod fredagsmorgen! Jeg sitter ved vinduet og drikker te og venter på snøen! Spratt opp klokka sju for å se om det var hvitt ute, men så langt lar den vente på seg. Dog kjenner jeg det i lufta! Her inne har jeg fyr i ovnen, Michael Franks på stereoanlegget, frokost bestående av ferskt grovbrød som mannen min bakte i går kveld, dette er fint! 

Antrekket er så langt morgenkåpe, og dagens duft er nydelige Laguna. Jeg har adventsstemning tre uker før tiden! Det er interessant hvor mye en duft kan påvirke en. Men det er frost i gresset, og værmeldinga sier snø, så da er vel vinteren på vei! Jeg synes det er koselig. 

Håper dere har fine fredager! Alle rapporter er velkomne i kommentarfeltet, som vanlig!

mvh
eders Glamourbibliotekar  


27 kommentarer:

Anglofilia sa...

Endelig fredag! Hadde riktignok en sjokkartet start på dagen, da jeg nesten krasjet med en syklist som tydeligvis ikke hadde satt seg inn i vikepliktsreglene. Er enda litt skjelven. Etter jobb blir det helgevask, film og et glass vin. Det er kaldt og vått her i Rogaland, skulle virkelig ønske jeg hadde kamin eller peis. Riktig god helg til alle sammen!

Anaruh sa...

God morgen!
jeg startet min dag med kosestund med sjuåringen, en kopp russian morning fra Kusmi og tidlig start på kontoret. Jeg har pakket meg inn i ull, tatt på den fineste leppestiften jeg vet om (Palpitante fra Chanels rouge allure-kolleksjon), og har brygget meg en kopp chai.

Helgen min er for en gangs skyld helt uten planer og avtaler, og det kjennes helt fantastisk! Jeg har lyst til å lese, se ferdig den siste Star Warsfilmen sammen med niåringen, lese ut en bok og drikke te foran peisen. Og hvis snøvarselet viser seg å være sant, skal jeg nok ut og bakse og ake i snøen sammen med mine søte små.

God helg til alle sammen!

Anonym sa...

Fri :-) Egentlig har jeg den beste jobben og kolleger, men allikevel, fri en dag innimellom er topp.

Dagen skal brukes til mye hygge. Jeg har allerede rukket god tid med avisen og cafe latte. Videre blir det kafébesøk med fem venninner, god bok og kos med familien i kveld. Er jeg ekstra driftig løper jeg en tur, men da må snøen holde seg unna - "godværsmosjonist".

Pyntet meg til kafébesøk med silkebluse, men innser at det vil gi klaprende tenner og blå lepper, så bør nok skifte til en myk, varm cardigan med pene bukser i stedet.

God helg!

-lutt

Lille sa...

Helgen begynner stille og rolig. Noen timer jobb på formiddagen, for så å handle litt inn til fredagstacoen.
I morgen reiser jeg inn til Oslo for å treffe en god studievennine. Det blir shopping og god lunch med vin. Håper vi ikke blir helt tatt av stormen som er meldt!
Dagnes antrekk er lys turkis skjørt og mørk grønn ullgenser. Duften er van Cleef & Arpels Ambre Imperial, nyinnkjøpt for 2 uker siden på NK i Gøteborg. Jeg fikk hjelp av en veldig søt dame, veldig gøy når man får profesjonell hjelp som forstår hva en liker og ønsker. Jeg har allerede rukket å forelske meg helt i duften :)

Riktig god glamorøs helg!

Susie sa...

Håper du ikke har fyren din i ovnen? (rar humor? ja, har nok det ;)
Sitter på jobb og drikker te og venter på at fredagsstemningen skal sige inn. Dagens glamoureffekt er et skjerf med kumotiv kjøpt på Jersey i sommer. Planer for helgen er å skifte til vinterdekk på bilen sammen med kjæresten og delta i familiebursdag.
God helg alle sammen

Synne sa...

Jeg venter også med store glede på snøen, hoho! Etter året i London er jeg såååå klar for skikkelig vinter igjen!
I dag ble det myk, stripete genser og grønt skjørt, samt rød leppestift fra Mac, og jeg sitter med beina under varmeovnen og har nettopp kokt opp tevann. Det er studiedag her hjemme i dag, så jeg kan tillate meg å ta dagen i rolig tempo. Deilig. Vurderer å bake til kvelds, ettersom vi fortsatt har noen epler fra hagen, og ellers er det ingen store punkter på planen. I morgen skal jeg riktignok på galla med min gamle studentforening, så aftenkjolen henger ute til lufting, og vil sannsynligvis lukte av vinter når jeg tar den inn. Åh.
God, glamorøs helg til alle! Måtte det bli snø og stemning overalt!

Stine Arkeologine sa...

Jeg venter også i dag, ikke på snøen men på en rørlegger som skal dukke opp plutselig en eller annen gang i løpet av dagen. Rørleggerventing er det bare å gjøre det beste ut av, og en hjemmedag er jo ikke så verst uansett årsak! Her jeg bor har snøen kommet og det føles mykt og lyst og lunt, og veldig koselig med fyr i ovnen (det beste stedet å ha fyr har jeg kommet fram til, Susie). :-) Parfymen er Boucheron Jaipur, frokosten en stor kopp kaffe og havregrynsgrøt og antrekket er en 40-talls ullkjole med små skulderputer og knapper i ryggen som jeg har arvet etter mormor. Ordentlig hverdagsglamour! Riktig god fredag og helg til dere alle sammen.

Glamourfilologen sa...

Høres koselig ut! Jeg er ikke så glad i snø, men gleder meg over at det snart er helg. Fredagsglamouren består i en deilig, lys turkis mohair-genser, ørepynt fra SNÖ(!) og duften Eaudemoiselle fra Lancôme. Ha en herlig helg, Glamourbibliotekar og alle dere andre!

Trofast leser sa...

Nydusjet og med rent hår, tatt på en deilig myk merinoullgenser. Snart blir det mascara og perler i ørene også, men så mye mer pynt blir det ikke i dag tror jeg. I fanget har jeg en sovende bylt som er nøyaktig én måned gammel i dag, etterhvert skal vi på trilletur. Innlagt stopp for å kjøpe skikkelig varm lue til storebror (har utsatt det fordi vi har ventet på arvetøy, der var det mye flotte vinterklær men ingen lue viste det seg og nå kan det ikke vente lenger..). Gleder meg til familiehelg, den blir fylt med kos og praktiske gjøremål som har blitt satt på vent pga fødsel og barseltid.

God helg til alle og vertinnen i sær! Alle gode ønsker for tiden fremover!

koristen sa...

God fredagsmorgen til alle glamorøse! Her ventes det også på snøen som gjør alt så mye lysere og triveligere. I mellomtiden jobbes det, jeg har grå og svart kjole og blått smykkeskjerf med en stoooor og fin ugle på i anledning glamorøs fredag, og duften er Chanel No 5 Sensual elixir. Mucha-koppen er fylt med en krydret hvit te som passer til været.

I helgen har jeg ingen andre planer enn å gjøre en grundig lørdagsvask i leiligheten og lage litt vinterstemning med skifting av gardiner osv - og så vil jeg kjøpe en amaryllis eller to. Og så blir det brodering og strikking - julegaveproduksjonen er godt i gang.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Kultursnobb sa...

Jeg sitter hjemme i morgenkåpe før senvakt på jobb og prøver å komponere blogginnlegg. Jeg er på min andre kaffekopp og nyter å foreløpig sitte inne i varmen og titte av vinduet.

namnam sa...

God fredag!
I dag er det nysnø og jeg hadde nydelig musikk på øret på min vei gjennom byen. De siste ukene på jobb har vært slitsomme og det har vært lite av alenetid som jeg har et stort behov for. Derfor er det deilig at denne helga bare skal tilbringes hjemme, nesten uten planer. Den personlige glamouren består av en myk genser i min beste farge, skjerf i kasjmir og silke og et par søte sølvøredobber som jeg ikke har brukt på lenge. Dessuten har de risengrynsgrøt i kantina på fredager. Myk musikk, myke klær, myk mat. Velkommen november!
God helg til alle dere glamorøse mennesker!

Ine sa...

I dag har jeg nyvasket hår, litt sminke og en fin ny kjole på! Føles særs glamorøst etter å ha tilbrakt den siste tida i hi med babyen. Vi skal prøve oss på en tur til byen for å møte en tante som har kommet nordfra på besøk. Planen er å skaffe et par ullcardigans fra Benetton og spise på en kafé. Første bytur med baby, wish me luck! Ellers gleder jeg meg til helg, og over fine dager med klarvær og frost :)

Janne sa...

Hjemme med sykt barn, så glamoreffekten er svært liten. Men julestemning av å se snøen falle og drikke te innendørs. Ha en fin helg! Og igjen takk for rapporter. Håper vi fortsetter å få høre litt fra deg når babyen har kommet også ;)

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag alle!
Det går i ett her, men jeg fryser ikke i grønn cardigan i ull, og te i koppen (svart te med appelsinblomst). Straks er det felles lunsj, deretter et par møter før jeg kan ta helg.

Ikveld er det hjemmealenekveld (rydding, deretter kollaps i sofaen, mistenker jeg), og i morgen får jeg besøk av tre venninner, to av dem kjenner hverandre fra før, og jeg gleder meg til å introdusere tredjekvinnen, for jeg er sikker på at det vil være match fra første stund. Det blir middag og vin og antakelig en sen kveld. Hurra!
Søndag formiddag får jeg besøk av en fin fyr, og kvelden skal brukes til å forberede neste ukes store arrangement på jobben. Og se på The Crown :)
God helg!

Anonym sa...

Fridag i dag som hittil har blitt benyttet til handling og husarbeid.
Skifting av sengetøy til mintfarget lin. Deilig. Har kjøpt
gavepakning med Stella McCartney POP og bodylotion som jeg
gleder meg til å bruke.
Ingen store planer for helgen annet enn at jeg på søndag -
Allehelgensdag skal i kirken og tenne lys for min far.
Og her kom snøen i går.
God helg!

Maren sa...

God fredag! Jeg har svart skjørt, prikkete topp og grå ullcardigan på i dag. Det aller beste er en mage som endelig synes helt på ordentlig <3 I ettermiddag reiser jeg hjem til foreldrene mine en liten tur, før jeg er klar for å legge enda litt tid i flytte/selge leilighet-prosessen. Men det skal bli noen lesepauser også.

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Atter en gang er jeg på vei til Gardermoen på en fredag. Denne gangen går turen til Stavanger for å delta i en brassbandkonkurranse. Som amatørmusiker og akustiker så er det litt stas å få lov til å spille i Stavanger konserthus og Grieghallen hvert år:-)

Har pyntet litt på fredagen med prikkekjole og godt humør til tross for lite søvn.

Håper alle får en fantastisk fin helg:-)

Anonym sa...

Fridag i dag og tur i skogen med gode venner, fulgt av tur på cafe. Snødekte trær, helt magisk! Dette trengte jeg. God helg!

Ingerid sa...

På jobb, har hatt dagens fjerde espresso og skal skrive enda litt mer før det blir helg. Dagens antrekk: pene jeans, mørkebrune pumps, stripete pologenser (mørkeblå med hvite striper, føles veldig classy) i økobomull, mørkeblå cardigan, Frøken Fjong-øredobber og rød leppestift. Dessuten nyklipt i går. I helgen er det litt ymse, mest av alt slappe av med familien og ordne i huset, dessuten treffe noen venner på søndag. Jeg gleder meg! God helg!

Stupedama sa...

Hurra for fredag! Minsten og jeg begynte dagen med svlmmehall/badeland. Det var stor stas for 3 åringen og mammaen:) Storebror fikk hele formiddagen for seg selv med farmor. Nå er der middag og bollebaking, i morgen drar storebror hjem til mammaen sin. Det er alltid trist for lillemann, han vil jo helst ha ham her hele tiden men men, sånn er det nå.
Antrekket er meget enkelt, mamma buksene er på plass, 17 uker inn i svangerskapet er det ikke snakk om noe uten strech over denne magen:)
I Gøteborg regner det, men vi har håp om snø:)


God fredag til glamourbibliotekaren og alle andre!

Oda sa...

Så herleg med snøv! Her i vestjylland har det vore grått heile dagen, dog skein sola no før den gjkk ned og det var skikkeleg fint!
Daens antrekk er mine nesten- nykjøpte høgliva bukser med ein mørkegrøn farge og ein gammalrosa genser eg kjøpte på loppis for mange år sidan. Dagen byrja tidleg med forelesning og togtur. No er eg endeleg heime og sit nydysja og svarar på mailer med Ibeyi som soundtrack. Seinare skal eg ut å møte eit par vener over nokre øl, helga ellers består av middagsbesøk og konsert og oppgåveskriving. Men før alt dette skal eg sjå nokre episoder av Gilmore Girls. Har planar om å sjå alt før eg ser dei nye episodane kjem. Søstra mi og eg har avtalt å sjå dei nye episodane saman i jula, så eg har heldigvis litt tid på meg enno (er inne i fjerde sesongen...).

God helg, alle saman!

Tigram sa...

På kontoret og tid til ein pause. Twinings Orange Bliss i koppen, standardisert antrekk, diskret parfyme på -Diptyque Vetyvero. Mykje av helga går til jobbing og alt anna vert ein bonus, men eg seier som ein god slektning: "signe strevet"! God helg!

Anonym sa...

God fredag ettermiddag. Frokost, dusj og yoga unna før 1130. Lett lunsj m barn og barnebarn. Rask gange hjem og så hytteliv. Beina opp, lektyren klar før gemalen sier det er spisetid. Skal bare nyde - ikke lage. Har ikke rukket å skifte, så det er jeans, melert sort/hvitt genser og kosesokker i grått og lilla. Duften er Elisabeth Arden! Fin helg til alle. .mette

Kjersti sa...

Seint ute i dag, men bedre sent enn aldri! Veldig slapp fredagskveld hjemme, både mennesker og hund ligger rett ut. Storbandmusikk i ørene og utdøende fyr i ovnen. Blir ikke lenge til senga lokker i dag, kjenner jeg. Desto bedre å stå opp tidlig i morgen til fridag (og snøkaos!).

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra bodøbyen, sent men godt! Dagen har variert mellom flytte/arbeidsklær og litt mer pent antrekk pga seminar i ettermiddag (!), noe som faktisk var litt matnyttig opp i all konsulentpraten. Antrekket er lester (raggsokker), pysjbukse og en varm genser. Ute blåser det noe infernalsk - den ene minusgraden på termometeret er i realiteten som elleve minus når man regner med vindfaktoren... Men hunden har fått en nydelig kveldstur, og jeg kan slappe av resten av kvelden. Det er en måned siden jeg flytta, men først i går fant jeg posen med skruer som måtte til for å montere senga. Kanskje ikke rart at jeg allerede gleder meg til å legge meg?

Helga skal brukes til frivillig arbeid (gjennom hjelpekorpset) pluss noen andre avtaler/engasjementer, så det blir faktisk et par høvelig hektiske dager fremover. Men jeg gleder meg! God helg til alle sammen, land og strand rundt!

Marta sa...

Vart seint på kveld før eg fekk rapportert denne fredagen, men her kjem det litt likevel! Har gått i skule, lesing på kafe, diskusjonar omkring Vestlandsregionen (send inn høyringssvar, folkens!), og fin middag med gode menneske. Grei balanse mellom kos og alvor! Til slutt var det tid for Skam, pysjamas, og no snart: legging. God helg!

Populære innlegg