fredag, november 11, 2016

Glamorøs fredag


God morgen!
Gårsdagens frisørbesøk markerte starten på glamorøs fredag for min del, og nå sitter jeg her med en kopp grønn te med eple og kanel og titter ut på småfuglene som har funnet maten vi la ut til dem i går kveld. Vill jubel der ute på verandaen! NRK Klassisk står på, jeg har tent et lys, kokt egg, og gleder meg til helga. Dagens duft er herlige Laguna, jeg har alltid dilla på den i november og rundt juletider. 

Håper dere har fine fredager! Det har vært en krevende uke for de fleste, vil jeg tro. Rapporter mottas med stor takk i kommentarfeltet!

mvh
eders Glamourbibliotekar

17 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg var også til frisøren i går og fikk farget bryn og vipper (for første gang) så jeg føler meg veldig fresh i dag!
Og håret begynner å vokse ut.
Ellers ingen særlig glamour. Tenker å spille Leonard når jeg kommer hjem i ettermiddag. Den siste cd-en var veldig fin og jeg er glad han fikk gitt den ut før han døde.
God helg!

Trude sa...

God fredag fra Barcelona! Var tidlig på jobb i dag (førstemann på kontoret) og har rukket en fersk croissant og en kaffekopp. Også har jeg tent et lys for Leonard... sukk...

Får venninnebesøk fra Norge i dag og det er nok glamour for meg denne helga. Satser på god mat, gode samtaler og litt sightseeing kanskje.
Ønsker alle en riktig fin helg!

Studinen sa...

God fredag fra lesesalen! Her er det ikke så mange glamoureffekter, men jeg tenker å kjøpe en bukett med meg på veien hjem i ettermiddag, og ha en rolig helg med bøker og prøvesmaking av julete. Høre på Leonard Cohen og reflektere over en uvanlig tung uke. God helg, og ta vare på hverandre.

koristen sa...

Deilig med fredag selv om den kom med den triste nyheten om Leonard Cohens død. Akkurat nå skriver jeg til tonene fra "Sisters of Mercy". Den første Cohen-sangen jeg forelsket meg i var "Suzanne", spilte den på gitar og sang for flere år siden enn jeg liker å tenke på :-)

Ikke så mye ytre glamour i dag - jeans, varme støvletter, lang, svart cardigan med en plommefarget topp inni. Duften er Vetyverio fra Diptyque. I helgen blir det besøk hos mor, strikking, kanskje et venninnebesøk, og en liten start på juleforberedelser :-)

God fredag og helg til alle glamorøse!

Lille sa...

Her startet dagen med mange kuldegrader. Mannen har fyrt opp i peisen for meg og hundene før han dro på jobb. Veldig deilig :) Nå titter solen frem, deilig etter mange grå dager!
Det blir litt strikking på formiddagen, før jobbhelg.
Antrekket er enkelt, jeans, varm burgunder genser og grønne tøfler. Dagens duft er Burberry London. Kjøpt på skoletur til Nice for mange år siden. Jeg syns den passer så godt til høst og vinter, deilig varm. Den er også en liten forsmak på neste ukes Londontur!

God glamorøs fredag alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Jeg har hjemmekontor i dag og har jobbet siden klokka seks, avbrutt av å hjelpe barna på vei til skolen men likevel så lenge at det nærmer seg en tidlig lunsj! Antrekket er veldig avslappet, men håret er nyvasket og parfymen god (Laura). For mer enn et kvart århundre siden satt jeg i kjellerstua etter skoletid med "Ikke forstyrr!"-skilt på døra, skrev dikt, hørte på Cohen-kassetter og drømte om å bli en stor lyriker. Hå hå, ja ja, det er lenge siden, men han har nok vært med på reisen for mange av oss! Håper dere alle får en fin dag og god helg. :-)

Anglofilia sa...

Dette har på mange måter vært en lang og vanskelig uke, fylt med både skremmende og triste nyheter. Det er så sant at Leonard Cohen har vært med på reisen for mange av oss!Helga blir forhåpentligvis litt bedre, jeg skal iallfall prøve og kose meg så godt jeg kan med god mat og vin og et lite besøk til en antikvitetsmesse. Dagens duft er Baume du Doge, og antrekket er av typen fornuftig og varmt...Håper alle får en riktig god helg!

Anaruh sa...

God formiddag alle sammen!
jeg startet dagen min med en frisk spasertur til bussen, og fortsatte inn i et møte som overgikk all forventning, og akkurat nå er jeg skikkelig, skikkelig glad!

I anledning kuldegradene er jeg kledd i grønn, høyhalset ullgenser, og lua måtte på for første gang denne sesongen. Jeg har begynt på vinterparfymen min, Black Opium fra YSL, og jeg drikker chai og smører inn hendene hele tiden.

På søndag skal vi i familieselskap på sørlandet for å feire en 89-åring, ellers har jeg lite planer. Har lyst til å strikke og se The Crown, og så tror jeg at jeg skal begynne på en ny bok.

God helg, alle sammen!

Oda sa...

Så fint å lese alle kommentarane om Leonard Cohen over her. Har har nok betydd mykje for mange av oss. Eg hugser ein gong for nokre år tilbake, her på musikkterapistudiet mitt, at vi diskuterte Leonard Cohen sin musikk og kvifor den treff så mange menneske i alle aldrar. Ein av professorane meinte at noko av grunnen til dette var at Cohens musikk kan skildrast som eksistensialistisk , og det syns eg er veldig passande.

Glamouren hjå meg er ganske godt representert, syns eg. Håret er nyvaska, neglane er oransje og leppene korallraude. Eg har på meg eit nyinnkjøp av ein kremkvit genser og mitt mest 70-talls dongeriskjørt. Eg sit og studerer på Dokk1, som nok er det finaste biblioteket eg veit om. Foreksempel finnast det er stor klokke her inne, og kvar gong eit born blir fødd oppe på sjukehuset, ringer den.

Seinare i dag skal eg ete middag med ei venninde. Helga ellers skal bli brukt til studering og i morgon skal eg lage middag og passe ekstra godt på ekteparet eg bur saman med. Han kjem frå Seattle og ho er muslim frå Kazhakstan utan Greencard. Dei har hatt nokre urolege dagar. Det er vondt å sjå sjokket og sorga mange amerikanerar kjennar på no, på så nært hold.

God helg til alle <3

Anonym sa...

Det er fint ute og eg lengtar til advent. Dagdrøyming er min glamor i desse dagar. Minsta på 11 mnd er både forkjøla med hoste i tillegg til at vonde tenner kjem. Derfor er det sutring og klenging døgnet rundt på femte døgnet. Bah! Men det blir glamor når smilet og godbablinga kjem tilbake, kanskje allereie i morgon. Og sjølv om livet er masete og snørrete akkurat no, er det godt å ha den vesle jenta her. Mine tankar går til glamourbibliotekaren som går og ventar, slik eg sjølv gjorde for eit år sidan. Verdas største advent (glamor), som du kjem til å hugse og vere nær for alltid. Heldig at du har småfuglane med deg.

Norsklektoren sa...

Dagens glamoureffekter så langt (skrivedag hjemme) er Cohen på øret, nydelig te som jeg fikk av ei venninne til skrivestunder hjemme ("Morgenfrisk sitrus" fra Solberg og Hansen - virkelig god!) og skive med skinke , agurk og siste rest av Mills majones - og ettersom jeg bor utenlands for tiden, ga det litt panikkfølelse (majones på glass er bare ikke like stas)! Men jeg er velsignet med en super mamma, så nå er mer majones på vei i posten :)
Senere skal jeg se Tsjekkia slå Norge i fotball, og er forberedt på å ta på meg alt jeg har av ull - det kan bli en kald (og ydmykende?) opplevelse!
Ønsker alle lesere og vår kjære glamourbibliotekar en flott fredag! Vi får prøve å tenke positivt og nyte alt det fine vi tross alt har i disse noe tunge tider.
God helg!

Togpiken. sa...

Jeg sitter i sofaen med min lille sønn sovende i fanget og hører på Cohen. Den lille er oppkalt etter min bestefar - som delte navn med den store poeten og musikeren som forlot verden nå. Lytter til tonene og har en stille stund. Livet altså! Dagens glamour blir vel en dusj, kan jeg tenke meg.

Anonym sa...

Etter ukas valg og Cohens død føler jeg at bunnen er nådd. Takk og pris for dagens blå himmel og sol! Vi får slappe av i skuldrene, lytte til Cohen og håpe og tro at presidenten vil bli holdt i stramme tøyler. God helg! .mette

HildeSofie sa...

God fredag!
Her er det fullt kjør før årets store jobbarrangemet starter, så jeg sov ikke stort inatt - regner til gjengjeld med at jeg slokner rimelig fort ikveld!

Antrekket er jeans og rød genser (ull!), og neglene er selvsagt røde :)

Planene for helgen er veldig klare, nemlig jobbing fra tidlig morgen til sen kveld. Mandag blir det avspasering, hoho!

God helg til alle :)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en kald bodøby! Her startet også glamourhelga med frisørbesøk i går, og det kjennes veldig godt. Dagens antrekk er sort penbukse og rød strikket genser, duften er Valentina og leppene har Coco Rouge på seg. I kveld blir det også mascara, neglelakk (dyp rødfarge, tror jeg) og pene sko, ettersom jeg skal på konsert med Kråkesølv.

I helga skal jeg bl.a. lese en del, har jeg tenkt, mens jeg fyrer i ovnen og drikker te og koser meg. Var innom Norli og kjøpte to bøker i går; "Du dør ikke" av Linn Strømsborg (har lest den to ganger, nå er den MIN og i papirversjon) og "Bror din på prærien" av Edvard Hoem, som jeg har gledet meg til å lese. Har handla flere sekker ved i dag, så nå er jeg klar for vinter! Har også kjøpt teaterbilletter til pappa som han skal få til farsdagen nå på søndag.

God helg, godtfolk!

tea books & gg sa...

Jeg har tilbrakt dagen på lesesalen, en tur innom biblioteket og med hyggelig venninnebesøk, etter en litt tung morgen da nyheten om Cohens bortgang kom. Har hatt Famous blue raincoat på hjernen i hele dag. Jeg har hatt på meg gulstripet genser og en av mine favorittparfymer. Ellers har det vel ikke vært så veldig glamorøst idag. Gleder meg til fredagspizza og en rolig kveld i sofaen med en god bok og en kopp te (eller to.) God helg ønskes alle!

Frøken Desibel sa...

God fredag!

På vei til Sørlandet for en venninnehelg. Det blir bra, ser fram til rolige dager, masse søvn, frisk luft og gode samtaler. Har pyntet meg litt med mitt siste tilskudd til smykkeskrinet, et Infinty-smykke fra Tiffany's:-D

Håper alle får en fantastisk fin helg:-)

Populære innlegg