fredag, november 25, 2016

Glamorøs fredag


God morgen!
Her er det lang kosemorgen med frokost på senga og trøtt og god åtte dager gammel baby som absolutt beste glamoureffekt! Hun viser foreløpige tegn til å ha arvet pappaens sovehjerte, så de to murmeldyrene får slumre videre. Ellers er mine accessoirer følgende: Lang pysjamasskjorte, ingen parfyme, en kopp te, New Yorker. Vi har det kjempefint!

Helga blir preget av de nye episodene av Gilmore Girls som slippes på Netflix i dag, jeg tror jeg venter med nr. 1 til i morgen - da har jeg avtale med venninne om å se den. (Vi pleide å se Gilmore Girls sammen back in the days da den først gikk på tv!)  I dag har vi bare planer om å sitte foran ovnen og drikke te sammen med min mamma som kommer på besøk. 

Hva med dere? Hva kaster glans over deres fredager? Rapportér i kommentarfeltet, please!

Og tusen takk for alle gratulasjoner forrige fredag - jeg setter pris på hver og én selv om jeg ikke får svart på alt nå for tiden!

mvh eders Glamourbibliotekar

21 kommentarer:

HildeSofie sa...

Hurra for glamorøs fredag!
Jeg startet dagen med kafefrokost med en venninne, det er alltid hyggelig. Nå er jeg på plass på et svært stille kontor (vi er to stykker foreløpig - normalt skal vi være 11, hoho!). Antrekket er csual, med jeans og grå genser. Duften er Vanille Noire.
Prøver å bli kvitt en forkjølelse, og satser på at en rolig helg gjør susen, men skal ut og finne de siste gavene til adventskalenderen jeg har med tidligere nevnte venninne. Og så håper jeg at den fine fyren min finner tid til å komme innom, men vi har en avtale på mandag, så jeg skal vel overleve. Sånn er det når to hektiske liv skal kombineres :)

God helg til alle!

Anaruh sa...

Jeg er også hjemme med min veslejente, bare at hun er sju år, og har kastet opp hele natta, stakkar. Planene for dagen er derfor helt oppi lufta, og vi tar ting som det kommer. Foreløpig vil det si en kopp Assam og pysj i sofaen mens vi ser på video av hennes danseopptreden i går.

Hvis det passer seg sånn skal jeg bake litt, og etterhvert se Gilmore Girls jeg også. Ha en riktig fin fredag!

Lille sa...

Grått og trist vær på Kongsberg. Skikkelig speilblank vei har vi også..
Antrekket ble derfor grått skjørt og t-skjorte. Liver opp med en deilig, lodden gul cardigan. Duften i dag er Jo Malone Peony & Blush Suede.
Jobbhelg igjen, men får besøk av min mor på søndag. Hun har med seg hjemmelagde krumkaker, de beste i verden!

Fortsatt fin glamorøs fredag!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Jeg har verdens beste glamorøse fredag så langt. Kjæresten som dessverre bor laaaangt unna, kom på helgebesøk i går kveld, og vi har startet dagen med kaffe og havrekjeks på senga, og fin frokost sammen. Nå har jeg noen timers innsats på jobben, før jeg tar tidlig helg. Har te og klementiner på skrivebordet, myk kjole og en dråpe av Earl Grey and Cucumber fra Jo Malone på halsen som ekstra glamoureffekter.
Det er meldt skikkelig grisevær i Trondheim (og store deler av lande for øvrig)i helga, så vi skal bare krølle oss opp i sofaen med pledd og tente lys og se film og bare være sammen. Lykke!
Ønsker alle glmaourlesere en riktig god helg!

koristen sa...

Grått novembervær i Oslo, men fredag er det uansett. Derfor ble det en rød fløyelstunika til solide støvletter og jeans - og et søtt og blingete uglesmykke, fine negler og duft av Diptyques Vetyverio.

Etter jobb skal jeg besøke en venninne og lage julegaver (har med et broderi og et strikketøy, koselig :-)), ellers i helgen blir det et lite besøk hos mor, litt ekstra julesangøving før korkafé på mandag og adventspynting i heimen.

God helg til Glamourbibliotekaren, glamourbabyen og alle andre glamorøse!

Bliss sa...

Våknet litt for sent, kastet meg i dusjen og måtte ta bilen til jobb, pleier vanligvis å sykle. Rakk allikevel en liten rotflette (fint for dager med bad hair) og et strøk maskara. Kjole på gir alltid god stemning og det ser ut som at man har hatt bedre tid enn man faktisk har hatt.
Skal i bursdag i morgen, håper på litt trening og tenking på julegaver før den tid. Søndagen blir rolig, tenker meg en tur til Bærums verk. Har aldri vært der før, men ser veldig hyggelig ut :)
God, glamorøs fredag til dere alle. Håper første søndag i advent blir hyggelig :)

Ine sa...

Her startet vesla dagen med en blund på over to timer, og det var jeg glad for, for da fikk jeg lest til eksamen! Ville mye heller sett på Gilmore girls, men det får vente til i kveld. Fine ting i dag er: behagelig og fin kjole, en stor bukett roser på bordet, planer om å finne frem adventssjerna, god kaffe og levende lys :)

Synne sa...

God fredag! Jeg har fått nye briller som jeg føler meg fin i (de har cat eye fasong, hihi), og leppestiften er rød, og jeg er akkurat inne igjen etter en tur i den kjølige høstlufta. Nå skal jeg lage meg lunsj og se den første nye Gilmore Girls episoden! Dette blir spennende, og jeg håper å få sett alle i løpet av dagene som kommer. Helgeplanene ellers innebærer julemarked - søndagen er jo første i advent! - og øl med en stor gjeng gamle venner, så jeg gleder meg.
God, glamorøs helg til alle!

Stine sa...

For ein familieidyll! Min fredag har få glamoureffekter foreløpig. Prøvar å starte på eksamensoppgåva mi, men motivasjonen sviktar. Vil så mykje heller kose med katten eller rydde huset og gjere det trivelig rundt her! Har i det minste ein bukett kvite roser frå svigermor, samt ein god kopp te. God glamorøs fredag og helg ønskast alle!

Randi sa...

Så hyggelig å lese om den herlige morgenen hos vertinna og hennes familie!
Her har snøen regna bort, så nå får vi bare håpe at holka følger etter.
Overraskende kundebesøk og kjolesalg gjorde min fredagsmorgen god. Planlegger åpent verksted i morra og håper folk ikke har blakka seg på den dumme Black Friday. Søndag skal jeg henge opp lyslenker inne og ute, pluss få på plass ei stor rød stjerne på glassverandan. Ja, og så skal jeg kjøpe flere juleroser, den ene jeg har nå er så fiiin!
Ei riktig god helg ønskes dere alle!

Stine Arkeologine sa...

Så fint å høre at dere har det bra. :-) Jeg er på jobb mellom hyllemeter med gamle bøker, har svart, vidt skjørt, hvit bluse og "Laura"parfyme og føler meg ganske glamorøs her inne mens regnet plasker ned utenfør. Riktig god fredag alle sammen! :-)

Anonym sa...

Dagens glamourting og glamoureffekter: Sitteplass på toget i morges = boklesing - hurra! Kaffe og croissant på spasertur gjennom Oslo sentrum - skjer ikke så ofte det heller, men verd hver krone og hvert minutt akkurat i dag. Nyvasket hår og svart kontorbluse med hvite prikker, store og runde lektorale briller som ligner på noen jeg hadde på 80-tallet, men i oppdatert versjon, Chanel-leppestift i fargen Antigone. Så i dag har jeg gått inn for beste jobbversjon av meg selv uten annen grunn enn Glamorøs fredag :-)

I kveld skal jeg hygge meg hjemme i ro og fred etter to dager på jobbreise denne uken og utekveld i går med mannen min etter jobb. Lørdag blir det litt adventssysler i heimen og søndag skal jeg på kirkekonsert.

Ønsker Glamourbibliotekar og baby og alle sammen god helg! Glamourlektoren

Anna sa...

God fredag! Etter 3 uker med influensa ser det endelig til at jeg er på bedringens vei. Dét er en fint glamoureffekt når tåken henger så langt nedover fjellsiden at jeg ikke ser over Bergensdalen engang. Jentene mine skal få tilbringe helgen hos bestemoren, det gleder de seg til alle tre! Og jeg og min kjære ser frem til litt egentid og ro. En trassig toåring er det greit å ha en pause fra i ny og ne ;-) Ellers skal jeg også se Gilmore Girls på lørdag sammen med en venninne. Jeg gleder meg veldig! Brownies med mest mulig sjokolade og som knapt nok har vært innom stekeovnen må lages :-) ha en god helg!

Frøken Desibel sa...

God fredag!
Etter 20 timer overtid denne uka tar jeg helg tidlig. Dvs. nå! Yoga, svømme, forberede advent, øvelseshelg og Gilmore Girls med ei venninne er fine planer.

Håper alle får en fantastisk fin helg:)Gry sa...

Gratulerer med den lille! Fikk selv en liten datter for 1,5 år siden, og fredagsinnlegget ditt tok meg rett tilbake til den fine barselstida der det ene gyldne øyeblikket avløste det andre. Og du har mye moro i vente!

Men altså, glamorøs fredag. Parfymen i dag er Allure fra Chanel. Dagens frisyre, en halvhøy hestehale, var egentlig mer et resultat av litt begrenset tid enn et stilsikkert valg. Men hovedsaken er jo at man får satt opp håret, ikke sant? Har vært konsekvent grønn på tefronten i dag - først grønn Earl Grey hjemme, så grønn te med jasmin på kontoret. Noe som minner meg om at jeg snart må få årets julete i hus, grønn den også så klart. Kanskje det får være helgens prosjekt? Dagens glamoureffekt er helt klart at jeg har fått forlenget ansettelsen min. Hurra!

Ha en skikkelig fin helg!

Sendelektoren sa...

Gratulerer så mye med den lille! Godt å høre at dere har det bra! :)

Dagens glamoureffekt var lunsj med utsikt over Karlsbroen sammen med Lars Saabye Christensen, en tsjekkisk oversetter og en diplomat. Litt stas for en helt vanlig norsklærer! Han var også veldig hyggelig! Da måtte jeg finne fram en ganske ny burgunderrød kjole, som passet med neglene mine etter mandagens manikyr. Resten av helga er det masterjobbing som står på programmet - en drøy uke til siste innleveringsfrist! Men lørdag kveld er jeg invitert i bursdag til en ny venninne, det gleder jeg meg til.

Ønsker vår kjære glamourbibliotekar og alle lesere en riktig fin helg!
Hilsen trofast leser i mange (kanskje 10?) år.

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her i bodøbyen er det et ufordragelig vær, men jeg kler meg godt og stikker straks ut med to huskyer i magebelte/bånd for å strekke litt på beina! Dagens glamourfaktor er utvilsomt å ha foreldrene mine på besøk, og å spise frokost sammen! Resten av helga preges av at de er her, naturlig nok, og det blir ei julegrantenning eller to regner jeg med. Ytterligere glamour i dag er sort penbukse, sort singlet og plommelilla strikkagenser (utenom når jeg er på tur) og nyvasket hår, samt Chanel på leppene.

God helg til alle sammen!

Stupedama sa...

Hurra for fredag!
En fri fredag som jeg hadde glemt at jeg hadde planlagt var så deilig. Lillemann ble gla og sa "mamma struntar i jobbet och jag struntar i förskolan i dag" :)
Vi har vært på universeum, til alle som har tenkt seg en tur på jul på Liseberg i løpet av desember. Kom en dag tidligere og gå på universeum. Det er spennende for både store og små.

Vel hjemme tog vi en hvil og prata med lillesøster som ligger i magen. Middag er avklart,storebror og pappa kom hjem akkurat i tide.
Sjokoladeboller er baka, nå blir det soffa heng resten av kvelden!

God kveld alle samme!

Anonym sa...

Fin fredag. Yoga som alltid. Handlet kamfertreskiste på nett - den var fin. Spist middag hos familien - nydelig lasagne m bare grønnsaker. Nå pakker jeg weekendkoffert til Københavntur i morgen - årlig tur med gemalen. I København blir det litt shopping, litt god mat, mye trasking og jazzklubb! Kan det bli bedre? God helg til alle og spesielt til mor og barn (og far). .mette

Anonym sa...

God siste rest av fredag!

Her hadde jeg en veldig trøtt fredag på jobb, men rakk innom byen på vei hjem og kjøpte en ny fin brun-rustrød (?) cardigan, før jeg slepte meg hjem. Mannen stakk ut for å treffe venner, mens jeg slang meg på sofaen med marsipan, vin og hørte forrige helgs rykende ferske (!) Kate Bush intervju på BBC Radio. Den dama, altså...!

B.

Ingerid sa...

Du,dette er koselig å høre! Og så godt at alt er vel! Alt vel her, både med husets tiårs-jubilant og oss andre. Dagens antrekk for meg var stripete pologenser og jeans. Jobbet lenge, så nå er planen for helgen div. besøk og samvær med den nære og den større familien. Litt advent blir det nok også plass til! God helg til alle!

Populære innlegg