onsdag, november 02, 2016

Thé des Alizés


En gammel favoritt får sin renessanse! Palais des Thés sin Thé des Alizés er en grønn fruktig te med smak av fersken, og litt kiwi og vannmelon. Jeg hadde den for en del år siden, og det ble et hyggelig møte med den nå! Som en gammel venn man ikke har møtt på en stund. Absolutt godkjent innen fersken-kategorien, og gjerne å foretrekke foran mange av de svarte ferskenteene der ute (selv om Twinings sin er den jeg stadig leter etter, dvs en tvilling av den). 


Den gamle engelske tekoppen kjøpte jeg for en femmer i forrige uke, og tefatet hadde jeg fra før. Ikke helt samme mønster, men close enough. 

6 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Så pen kopp! :-)

Susie sa...

Og så fin duk sammen med koppen :)

Anonym sa...


Jeg har maken duk, med samme mønster, men i oval utgave! Tror det må ha vært et sett med små brikker.

Tigram sa...

Så fin kopp med tilhøyrande duk!Twinings uforfalska ferskente kjøpte eg på supermarknaden Conad i Italia i haust. Skjønar no at den er legendarisk...

Glamourbibliotekaren sa...

Stine A: Ja, ble så glad da jeg fant den!

Susie: Laget av min mormor!

Anonym: Det kan høres sånn ut!

Tigram: Aner ikke hvilken status teen har på verdensbasis, men jeg savner den i alle fall :) Min yndling i tenårene. Italia er vel omtrent det eneste landet som stadig har den. Jeg etterlyste den her i bloggen i 2011 uten resultat, jeg har kontaktet Twinings men havnet i en loop der ingen kunne hjelpe meg, osv osv. (Derimot var det en snill leser som forbarmet seg over meg i fjor! :) )

Ragnhild sa...

Den er notert! Nydelege bilete, altso.

Populære innlegg