lørdag, januar 14, 2017

Babyrommet (såvidt)


Det kom et ønske om å se bilder fra babyrommet! Foreløpig er det et rom hvor tingene og klærne hennes er, og hvor vi steller henne. Hun sover jo inne hos oss. Vi har planer om å bygge ut huset litt i løpet av det kommende året, kanskje, og i så fall blir dette rommet ganske mye større. Akkurat nå er det bittelite, og har såvidt plass til min gamle gule sprinkelseng, kommode og stellebord. Vi malte veggene lysegrønne i sommer - på de to første bildene her ser det mye gulere ut enn det er. (Feil hvitbalanse på kameraet, hehe.)Hennes aller første kjole, som hun brukte første gang hun møtte besteforeldre og andre slektninger. (Da var den nærmest fotsid...)  Og den nydelige røde kåpa hun fikk av sin tante til jul! Gleder meg til hun skal ta den i bruk utpå vinteren.Her kommer grønnfargen bedre fram. Dette ligger hun og kikker på når vi steller henne. Pluto er favoritten! Den har hun fått av meg. Brio-anda fikk hun til jul av en annen snill tante. Det gamle bildet er fra Frankrike. 

4 kommentarer:

Marit sa...

Globus, så morsomt! Hvor får man tak i sånt noe?

Linda sa...

så koselig å se :) Det er prikk lik globus som lillegull her har på rommet sitt (arvet etter min Farfar). Veldig stas å følge deg i denne nye epoken. Vi ble selv foreldre i høst etter 7 års ekteskap. Klem til dere

Inger Beate sa...

Hei! Så koselig med slike små innblikk i babylivet deres:) Et lite praktisk spørsmål: fungerer det greit å stelle inne på rommet uten tilgang på vann (eller bruker dere vaskefat?) Hilsen 35 uker på vei med knøttlite bad.

Glamourbibliotekaren sa...

Marit: Nye globuser får man i alle fall tak i på reisebutikken Nomaden her i Oslo, og mange andre steder vil jeg tro. Denne er eldgammal, jeg kjøpte den i en bruktbutikk for noen år siden for kr. 20.-. La meg si det slik: Man bør ikke planlegge ferieturer etter den lenger, hehe. Landegrensene er noe annerledes enn i dag :)

Linda: Så hyggelig! :) Gratulerer!

Inger Beate: Det går kjempefint! Vi fyller vann i en bolle og tar med inn - badet er rett over gangen, så det er ikke noe problem å stelle henne inne på babyrommet før/etter hun skal bade heller. Kort vei! (Litt deilig å ikke fylle opp badet med stellebord og utstyr.) Lykke til med siste innspurt + fødsel! :)

Populære innlegg