tirsdag, januar 24, 2017

Dag 2

God morgen!

Hva falt valget på i dag? Jeg har plukket fram et par bittesmå gull-diamant-øredobber som jeg fikk for mange år siden av min kjæreste, nå ektemann. Jeg fikk dem i presang på et av våre første kjærestejubileer, og har brukt dem mye - men det er en stund siden de har vært i rotasjon her nå. Men de er kjempefine! De minner meg om å gå til Blindern med Stevie Wonder på discman. Jeg skal definitivt bruke dem mer. Deres tur til å rapportere! Jeg håper enda flere vil bli med, dette er morsomt! Det er lov å bli med i ettermiddag, i morgen, torsdag.. når som helst. Vi holder på hele uka. 

20 kommentarer:

Lektor Tørrdal sa...

I dag har jeg funnet frem et "nytt" russiske skjerf i geiteull som jeg kjøpe på russemarked i Kirkenes da jeg bodde der. Jeg har spart det siden det ikke er så lett å få tak i et nytt, men følte at det var kjekt å ta frem i dag.

Anonym sa...

Jeg fant fram min SJP parfyme, som sikkert er gått ut av produksjon. Jeg liker den så godt, og den minner meg om New York (som jeg aldri har vært i by the way :) men skal engang)

Stine sa...

Har leita fram eit par øyredobbar sjølv i dag. Enkle sølvhjarter med ein litan diamant på tuppen. Synest dei er så fine, men har ikkje brukt dei på mange år fordi eg fekk dei av ein eg ikkje er saman med lengre. Han var den første kjærasten min, og det kjennest litt rart å ta dei på no når eg er trulova og lukkeleg med ein heilt anna person. Men det er jo mange år sidan no, og dei bringer jo berre gode minner. Dessutan er dei så fine, så kvifor skal dei berre ligge gøymde og gløymde innst i ei skuff og støve ned? Nei, fram i ljoset, skal dei!


Julia sa...

Veldig gøy å lese! Grunnet trening i morgenørska og påfølgende få-varme-i-kroppen-igjen har jeg utsatt utfordringen til senere, men jeg planlegger å ha på meg sorte, lange øredobber fra Cecilie Melli (blir vel ukas gjenganger) og en penkjole jeg ikke har brukt på langt nær ofte nok. Vi feirer Burns' Night her i bygda i kveld!

Anonym sa...

Trippet av sted til Nasjonalbiblioteket i morges med kort jakke i sort fuskepels! Ikke vanligvis det jeg velger en tirsdags morgen, men det føltes glamorøst og fint sammen med nyfarget hår og deilig morgenfriskhet som følge av en praktisk jet lag.

Anonym sa...

I dag tok jeg frem en parfyme fra glemselen, Ispahan fra Yves Rocher. Den brukte jeg tidlig på 90-tallet, mulig sent 80-tall også. Akkurat nå var det lenge siden jeg hadde den på meg så det var på tide. Jeg sitter ennå å tenker på en eller annen gjenstand eller klesplagg å ta frem fra glemselen igjen også, får se senere i dag, kvelden er lang. :)

Ingrid Grace

Elisabeth sa...

Jeg plukka frem et smykke i dag; plommefarget og hjerteformet. Jeg er veldig glad i det og det går godt med dagens antrekk på jobb.

Camulen sa...

Jeg har en nydelig høyhalset cashmere-genser på meg i dag. Den kjøpte jeg for et par år siden på Velouria Vintage på Grünerløkka. Jeg elsker å finne slike godbiter som kan gå i arv!
Jeg var med i går også, men glemte å rapportere. Da tok jeg på meg et rødt og hvitt halstørkle i lin. Jeg er egentlig ikke helt typen som går med halstørkler, for da føler jeg meg så damete. Men så er jo lintørklet mitt så fint, og denne uken handler jo om å unne seg litt ekstra glamourdryss, så da fikk det være med meg hele dagen!

namnam sa...

I dag har jeg plukket frem et par morsomme øredobber med bittesmå lysegrønne dalahester som jeg har fått av min søster. "Morsom" er vanligvis ikke det jeg går for når det gjelder smykker, men disse er så søte og fortjener å bli brukt oftere.

Anonym sa...

Jeg har også funnet fram et par øredobber i dag. Jeg kjøpte et par fra Snö for et par år siden, og har ofte brukt dem til fest og finere anledninger. Men i dag passet de fint siden jeg hadde første dag på et nytt arbeidssted.

Gleder meg til å se hva dere andre har tatt fram - og til resten av uka!

Togpiken. sa...

Jeg har funnet frem et par strikkede tøflesokker (?) som jeg fikk av min svigermor for et par år siden, men som jeg har glemt jeg hadde og dermed ikke har brukt. Passer godt når man bare er hjemme med babyen i gråværet. Gode og varme og noen hakk finere enn vanlige ullsokker!

Kjersti sa...

Jeg tok på meg et smykkesett jeg ikke har brukt på lenge, "edelstener" i grønt. Blir minnet på hvor fine jeg synes de er!
Dessuten spiste jeg en byggrynslunsj som hadde havnet langt bak i kjøleskapet og gått ut på dato for mange dager siden. Den var like fin, den!

Anonym sa...

I dag tok jeg frem en etuikjole jeg kjøpte på loppemarked i sommer. Den var foreløbig ubrukt (av meg i hvert fall), men jeg fant ut at den satte litt "swung" over hjemmekontoret.

Stine Arkeologine sa...

Jeg har brukt et nydelig lite bokmerke i sølv med emaljeblomst i art nouveau-stil som jeg har arvet etter mormor. Det har ligget trygt i smykkeskrinet siden jeg fikk det, og det var høytidelig og fint å ta det fram! :-)

Anonym sa...

Dagens frem fra glemselen er en gammelrosa genser i lammeull fra Tiger of Sweden. Kjøpt på salg i fjor, brukt tja... 1 gang?? Men nå er jeg i gang, og den skal brukes jevnlig utover vinteren og våren. Takk for inspirasjon til dere alle! :-)

Rannveig sa...

I dag fant jeg fram et silkeskjerf fra Ralph Lauren. Det har blitt liggende til fordel for ullskjerf de siste månedene, men det fungerer fint som et ekstra lag når man er innendørs. Det er blekrosa med et fint blomstermønster som minner om varmere dager som kommer om noen måneder.

Maje sa...

En av mine nydelige Bavaria-sjokoladekopper med gullkant og gullhank og blå detaljer med delikate små roser på kom ut fra sin sikre plass i skapet i kveld. Kjøpte de siste to settene, et blått og et gult, som fantes på en antikvitetsbutikk for en del år siden. Har lett etter flere i samme serie uten hell, dessverre. Uansett - glamourøs kakao i kveld.

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Eg har lufta bestemor sin forlovelsesring. Den fekk ho då ho var 17 år, i 1913 cirka, og det var ikkje frå bestefar. Så den låg i smykkeskrinet lenge, men no er den min.

IngSta sa...

Eg har tatt fram eit smykke frå Pilgrim som eg kjøpte for 12-13 år sidan. Svart emaljert bunnfarge med gulldetaljar. Det fulgte eit armbånd med også, men det har fått ligge i fred i dag. Eg brukte det mykje dei første åra, men har sidan kjent på at det har blitt litt umoderne. I dag har det blitt tatt fram til heder og verdighet og dess meir eg ser på det, dess meir fornøyd blir eg. Takk, glamourbibliotekar og alle lesarane for gode tips til livets små gleder.

Stine Arkeologine sa...

Jeg drikker te av en porselenskopp som mormor malte til meg da jeg var lita, med navnet mitt og stemorsblomster på. Er veldig redd for den, så den står til vanlig innelåst i et skap. Veldig koselig å bruke den litt!

Populære innlegg