søndag, januar 29, 2017

Dag 7


Siste dag i "bruk de fine tingene dine"-uka! Jeg har funnet fram et par Givenchy-øredobber med blå steiner. Jeg pleide å kjøpe ett par øredobber fra Givenchy hver gang vi var i New York for noen år siden; årlige (!) reiser på den tiden hvor dollarkursen var svært gunstig, flybillettene var billige og huslånet var betraktelig mindre! Disse er fra 2004 eller 2005, husker ikke. De er i alle fall veldig fine og jeg bruker dem altfor sjelden. Men i dag skal de på! 

Takk til alle som var med på utfordringen denne uka! Håper dere fikk noe ut av det!


5 kommentarer:

Anonym sa...

I dag er jeg litt usikker på hva jeg skal finne fram av skatter, men i går ble det en nydelig dessertvin (Recioto) tatt med hjem i kofferten fra vingårdsbesøk i Valpolicella utenfor Verona for tre år siden. Passet perfekt til belgiske sjokoladetrøfler i går kveld med helgebesøk av venninne som ikke har vært hos meg på en stund. Takk til Glamourbibliotekaren for inspirerende initiativ til let og finn, bruk og gjenbruk! :-)

Stine Arkeologine sa...

Søndagsspasertur i arvet kåpe som ellers bare tas fram på 17. mai. Passet perfekt i dag til en merkelig våraktig januardag med tøvær og fuglesang! Takk for følget i bruk-de-fine-tingene-uka alle sammen. :-)

Kjersti sa...

Takk for inspirasjonsuka! Selv om jeg ikke har vært med hver dag, har jeg hatt det i tankene og kjenner at det uansett påvirker meg til å sette pris på det jeg allerede har. Og både i går og i dag har jeg drukket te og spist kake av et teservise som ikke står sammen med dagligserviset og derfor blir for sjelden brukt. Bare tull!

Glamourlektoren sa...

Fikk ikke gått så helhjertet inn i dette som jeg gjerne ville på grunn av stort arbeidspress på jobb for tiden, men bruker det jeg har, rydder, finner.. Spaser masse tid på ikke å gå i butikker. Det er sommerklærne jeg tyr til når jeg "ikke har noe å ha på meg". Med noe varmt under og støvletter til fungerer det meste utmerket.

Takk for at du inspirerer til gjenbruk og til å bruke også de fine tingene mer.

Fivrelden sa...

Min Jane Austen novel journal som jeg har brukt sparsomt har blitt brukt litt mer etter disse trådene. Takk :)

Populære innlegg