fredag, januar 27, 2017

Glamorøs fredagHurra for fredag og helg! Den siste fredagen i januar, snart er det februar!


I dag tror jeg jammen jeg skal kjøpe fargerike blomster. Friske blomster til helga er en av tingene denne bloggen er tuftet på, en av de tidligste glamoureffektene jeg fokuserte på, og nå er det på tide å starte sesongen for min del. Når mannen min våkner, tenker vi oss ut på en trilletur med endestasjon på vår nærmeste kafé - jeg har fått dilla på en kokos-oolong de har der, men vet ikke produsenten. Må finne det ut. Glamoureffekter er blid baby, ny kjole, noenlunde ryddig hus, lystige flammer i den gamle Jøtul-ovnen og en lykkelig forventning om mannens pizza til aftens. Nå skal jeg finne dagens "bruk de fine tingene du har"-objekt! Rapport kommer snart. 

I morgen fylles stua av teglade venner, så jeg skal gruble litt på hva jeg skal servere dem. Det årlige januarteselskapet er en tradisjon som er eldre enn denne bloggen. Planer ellers: Familiekos! Trilleturer. Lesing foran ovnen. Spille plater. 

Deres tur! Alle er som vanlig velkomne til å rapportere inn sine fredager. 

mvh
Glamourbibliotekaren16 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har brukt Shea Whip Body Lotion fra Body Shop i dag. Den har stått uåpnet i skapet. Det er dagens glamour for jeg har ikke brukt body lotion på lenge. Ellers en lys rosa deilig genser og svarte bukser fra Only som jeg kommer inn i nå. Fine ting: Frokostblanding på blomstret tallerken fra Villeroy & Boch. Jeg ønsker meg flere! Og kopper også. God helg!

kari f. sa...

Glamoureffekt. Har mitt beste (og einaste) silkeskjerf rundt halsen. Skal treffe venninne etter jobb. Middag og teater i kveld. Det blir fin start på helga.

koristen sa...

Deilig med fredag selv om den er litt tåkelagt her i strøket. Jeg har svart kjole med lang cardigan utenpå, duften er en ørliten dråpe Chanel No 5 Sensual Elixir. Smykket kommer i en annen kommentar :-)

Her jobbes det, i kveld blir det italiensk mat og Almodovars "Julieta" sammen med fin kusine.

I helgen blir det husvask, brodering, strikking, pugging av korsanger osv - og forhåpentligvis en søndagstur.

God fredag og helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre glamorøse :-)

Hermia Says sa...

Ser fram emot lite Hollywood-glamour ikväll när min kusin och jag ska se filmen La la land :) Annars halsband från Berlin med fågel och ett glatt humör.
Trevlig helg!

Anonym sa...

God helg til dere!

Jeg har med hell servert verdens enkleste kake, nemlig rømmekake, til både bursdager og venninnetreff. Rømmen kan byttes ut med kefir eller annen syrlig melk en måtte ha i hus. :)

Elisabeth sa...

Dagens glamour: SOL! Vi har ikke hatt sol på fåglarna vet hvor lenge, men i dag skinte sola fra en delvis skyfri himmel. Det var nydelig! Øvrige glamourfaktorer er Chanel på leppene, Valentina på halsen og nyvasket hår (som i parentes bemerket trenger en klipp!). Dessuten kommer foreldrene mine på et lynkjapt overnattingsbesøk i dag, før de flyr på ferie i morgen grytidlig, og det blir også glamorøst! Nå gjenstår bare en time eller to med hjemmekontorjobbing, så er det helg.

God helg til både vertinna og gjestene her inne!

Kari sa...

God fredag til alle,

Her er dagens glamoureffekt å faktisk ta vare på meg selv i dag. Livet er alt annet en en dans på roser om dagen, og jeg vet at jeg går en vanskelig tid i møte. Men jeg har startet å fortelle folk rundt meg om det, så nå er jeg ikke lenger alene.
Så midt oppi det hele så kjenner jeg at dette er en god fredag hvor jeg skal lage meg mat jeg liker, lese og drømme meg litt bort i en annen verden. Og så skal jeg se Kongens nei i kveld. Det gleder jeg meg til.
Er godt med slike lyspunkt..

God helg :-)

Stine Arkeologine sa...

Her har skolene planleggingsdag, så jeg er hjemme og startet dagen med lang frokost og varme rundstykker sammen med barna. Har hatt hodepine et par dager så det blir godt med lang helg! Vi skal spise middag hos søsteren min, ellers har vi ingen planer og det kjennes veldig bra ut! Dagens glamour blir kjole, en litt avansert hårknute og mitt "Walk in beauty"-armbånd. Føler meg alltid ekstra glad med det på!

God fredag og helg alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

En klem til Kari over. Ønsker deg en ordentlig fin dag! <3

Togpiken. sa...

Dagens glamour har så langt vært en baby som har sovet lengre enn vanlig, myk mørkegrønn ullgenser og øredobber i grønt og gull, SOL!, babysang og kaffe. Jeg gleder meg til å se min kjære igjen når han er ferdig på jobb, og til pizza i kveld. På et eller annet tidspunkt skal jeg løpe ut og kjøpe blomster! Helt enig med vår alles glamourbibliotekar - blomster gir glamouefølelse og pynter og dekker over at huset kanskje er litt ruskete ellers. God helg!

Anaruh sa...

Kasjmirgenser, nylakkede negler og Neroli-parfyme her. I ettermiddag skal jeg legge på rent sengetøy, og jeg har planer om å gå tidlig til sengs med bok og en kopp te. God fredag!

Unknown sa...

Glamouren min for i dag begynte i går, da jeg ble med på en tur som jeg egentlig trodde var avlyst, men så var den ikke det, så jeg ble søkkvåt! Nød lærer naken kvinne å spinne, eller ihvertfall å oppsøke en klesbutikk, hvor jeg ikke bare fikk tak i et skjørt som jeg likte veldig godt, også før salget begynte, men også husket å kjøpe med meg tørre sokker. (Butikken selger sikkert bare tørre sokker, det var de jeg hadde på meg som var blitt veldig våte.)
Resultatet er at jeg også i dag har på meg et skjørt med tyll påsydd store, 2 cm i diameter, paljetter. Cardiganen matcher, og jeg har også på meg dingleøreringer som er en stor blå sirkel. De ble kjøpt for kanskje 4 år siden, og har ikke fått komme fram fra skuffen så mye, ennå. Hvis jeg husker det skal jeg kjøpe med meg noen blomster hjem, og så skal jeg kose meg med å øve litt på gitar, og strikke litt på en body til det aller første tantebarnet mitt; Matilda. Og ja, mamma kunne fortelle meg her om dagen at min bror hadde fortalt henne at det er Roald Dahls Matilda hun er oppkalt etter! Jeg var begeistret for navnet fra før av, og ble ikke noe mindre begeistret etter å ha fått vite det.

.mette sa...

Hilsen til Kari som ikke har det optimalt!! Jeg har hatt morgenyoga og fått roen. Traff på barn m barnebarn (uventet) og det er alltid koselig! Er nå på hytta klar for vegetarpizza, håndballkamp og strikketøy. I morgen kommer gjester på finnbiff - det blir stas. Vurderer å ta på kjole siden det er fredag.......mette

Tigram sa...

Snart på veg ut av huset til gebursdag for god venninne. Ytre parfymeglamour med "Fiori di Capri". Men endå meir glamorøst er at eg har rista meg sjølv til å trene regelmessig. Brått vart livet ljosare. God fredag!

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag kveld!
Sen rapport herfra, etter en bra dag på jobb, etterfulgt av besøk av en fin fyr, og bittelitt mer jobb hjemmefra før jeg tok kvelden. Nå har jeg inntatt sofaen, og ser på Doctor Strange.
Helgen blir rolig, akkurat det som trengs nå, det er jeg ganske sikker på.
Te, trening, avislesing, litt jobbing.

God helg til alle!

Rannveig sa...

Jeg har ikke vært så flink til å følge opp "Finn fram fine ting"-serien, men idag hadde tok jeg på meg et av mine trofaste favorittantrekk som er veldig fint: svarte dressbukser,rød genser i myk ull og enkle gullsmykker.Neglene er rødlakkert med Chanel og dagens duft er Gaultier Classique. Det er den parfymen jeg bruker oftest og har gjort det siden slutten av tenårene, men jeg elsker den fortsatt og blir aldri lei. Denne uka har vi over flere dager markert at et stort prosjekt på jobben er ferdig. Biblioteket mitt er nyåpnet etter halvannet år med oppussing og nå som innflytting og åpningsarrangementer er vel overstått nyter jeg en rolig kveld alene og prøver å finne hvilepulsen. Ser fram til en avslappet helg uten noen spesielle planer. Skal være sammen med familien, gå tur, drikke te og lese bok. God helg alle sammen!

Populære innlegg