mandag, januar 30, 2017

Mandag og fem fine ting


Det er mandag igjen! Tid for fem fine ting å fokusere på: 

Blid baby som sover til langt utpå formiddagen, fremdeles i sin rosa kaninpysj som hun fikk til jul. Tipper den er for liten alt i neste uke! Hun er så søt der hun ligger. Og jeg kan nyte min tekopp og dagens avis og en dusj og alt det jeg vanligvis gjør om morgenen. 

Mange sosiale planer! Vanligvis er jeg ikke alltid så tilhenger å ha planer hver eneste dag, det er fint å ha en pause innimellom. Men denne uka er full av hyggelige treff, og det gleder jeg meg til! Alle inneholder te også. 

Det er straks februar, tenk på det! Gleder meg til enda lengre og lysere dager. 

Oolong-teen jeg fikk av ei venninne for et par uker siden. Det var den jeg koste meg med da jeg tok bildet øverst her i går kveld. Den skal jeg drikke foran peisen om kveldene denne uka. 

Denne serien som går på NRK nå - se den!! "Musikkpionerene"; handler om legendariske album, produsenter, artister, sangere, og den er noe av det beste jeg har sett innen genren på lange tider. Hvordan de brukte multitrack de første gangene, hvordan de loopet bruddstykker og forvrengte lyd og alt sånt - ikke minst på Beatles' "Revolver". Masse arkivstoff, mange intervjuer med f.eks. George Martin og haugevis av andre interessante musikere, produsenter, journalister og fans. Min favorittepisode så langt er nr. 2. Og nå ble jeg akkurat møtt av et bredt tannløst glis her, noen har våknet, vi skal snart på yoga. So long!


4 kommentarer:

fivrelden sa...

Ah, så skjønt med mandagsgleder. Her har jeg hatt bokpresentasjon for kollegaer og lesestund med 25 aktive unger. Synes mandagsstart på jobb er finfint. Nå er det god te og katalogiseringstid. Ha ei finfin uke. :)

Ragnhild sa...

Så fint å lese :-) Alltid en bra start på dagen når jeg leser her inne.

Globetrottaren sa...

Det er så hyggelig å lese oppdateringene dine! Spesielt siden jeg venter ei jente i april selv, og kan ikke vente på å sette ute i hagen med te og verdens vakreste glis på fanget. Jeg har en mistanke om at jeg må satse på lydbøker fremfor de innbundne fremover, har du noen erfaringer å dele der?

Vigdis sa...

Så fint det er å komme inn her og lese på en grå vinterdag :-)

Populære innlegg