mandag, januar 16, 2017

Vintermorgen og fem fine ting


Seks minus ute og sola skinner. Nydelig vintervær. 

Vi sov lenge alle tre! 

Jeg har ei kanne er full av varm te ved siden av meg her. Te gjør meg alltid, ALLTID glad. 

Om noen timer skal vi på yoga, jeg og babyen! Det er så koselig med alle babyene som ligger på hver sin matte og undrer seg over hvor de er og hva som skjer mens mødrene gjør yoga ved/rundt/over dem. 

I januarlyset kommer det grønne sofatrekket virkelig til sin rett!Vi har fine dager. 

(og jeg har en ambisjon om å gjøre "fine ting"-bloggposter til en mandagstradisjon - man kan aldri få får mye av sånt!)
2 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Så fint, grønt og hvitt er mine januarfarger! Etter 20. dag jul og med mer dagslys føles det godt å ta bort all pynten og ha det enkelt og lyst inne også. Yoga med veslejenta høres koselig ut!

Togpiken. sa...

Så fint! Det er en øvelse å legge merke til og glede seg over det fine rundt oss. Om vi ble flinkere til det, så ville vi nok også være mer takknemlig og glad! Yoga med baby er gøy! Min lille (som nå ikke er så liten, han er blitt et helt halvt år!) koser seg når han er med mamma på yoga og pilates, enten på stuegulvet eller andre steder.

Kjære glamourbibliotekar, går det an å være litt dristig? Kan jeg spørre om du kunne tenke deg å lage en glamourbibliotekar-baby-spilleliste som vi blogglesere kan bruke til å introdusere våre små for fin musikk? Det hadde vært veldig kjærkomment! Altså - om du har tid og lyst og anledning oppi alt du gjør :-) Ellers kan vi jo såklart bruke de eksisterende spillelistene dine, de er jo så fine!

Populære innlegg