fredag, februar 10, 2017

Akkurat sånn


Hvis jeg kunne oppsummere det jeg ønsker å formidle med denne bloggen i kun ett bilde, tror jeg det ville vært noenlunde sånn. Dette var i går kveld, jeg hadde kinesisk svart te i koppen, satt ved spisebordet og leste - og hørte på musikk; det kommer jo ikke fram av bildet. Men levende lys, potteplanter, tulipaner, bøker, stort trebord ved vinduet - sånn vil jeg ha det. Dette er ro.   

6 kommentarer:

Fivrelden sa...

Den skjønne rytmen og roen med bøker, god te og sitt eget hode og rom er så deilig. God helg :)

Mina sa...

åååÅÅÅÅÅhhh du har det så fint!!!! Jeg blir så misunnelig og gleder meg til å flytte ut av kollektivet og inn i noe eget, da skal jeg også ha fine gamle møbler og stappfulle bokhyller og stort spisebord i tre og potteplanter og kunst på veggene, jeg synes det ser ut som en New York leilighet jeg. Woody Allen film!

Ida sa...

Åh! Perfekt!!

En annen Ida sa...

Sier som min navnesøster over her , helt perfekt!! Så innmari koselig. Der skulle jeg gjerne drikke te, eller enda bedre: bodd!

Glamourbibliotekaren sa...

Fivrelden: God helg til deg også!

Mina: Tusen takk! Det tar jeg som et kompliment, for leilighetene i de filmene er noe jeg lengter etter!

Ida: Takk for det!

En annen Ida: Tusen takk!

Solbad sa...

Stort gammelt trebord ved vinduet - det er en fin hvileplass! Et stort gammelt trebord bærer jo så mange minner, både alt det sosiale rundt bordet og egne tanker ved bordet!

Populære innlegg