tirsdag, februar 07, 2017

Arya First Flush


Jeg lover dere massive te-oppdateringer framover. Hver gang jeg rydder i teskapet, finner jeg igjen noen jeg hadde glemt. Nesten som julaften! Og da må jeg jo skrive om dem her. 

I dag er det denne som fikk sin renessanse - Arya First Flush fra Black Cat. Som det står på pakken - "First Flush" er teen fra årets første innhøsting i tehagen Arya i India, høyt oppe i fjellene med litt kjøligere klima, og været har nok mye å si for avlingen. "Teens champagne" er et tilnavn den har fått av feinschmeckere. Jeg fikk den til bursdagen min. Den er lys og fin, og veldig god! Føles veldig ren på et vis. Kan tenke meg det er fint å stå der oppe i fjell-luften og drikke denne.  

Koppen er fra Ikea for noen år siden, de har den sikkert fremdeles. Fin størrelse, rommer mye te, men jeg savner jo et lite tefat til slike kopper - føler pga fasongen at de står og vingler litt mye uten - så jeg bruker dette blå Grete-fatet fra Figgjo til den. 

For en deilig dag det ble her i hovedstadsområdet! Virvlende store snøflak fram til lunsj, deretter blå himmel og sol og trilletur og kafébesøk, og nå er det nydelig ettermiddagshimmel-utsikt her fra vinduene våre. Vi har danset til James Taylor, jeg har på kjole og lyseblå øyenskygge, babyen sover i vogga si, og etter middag skal vi på biblioteket. Februar altså. Gotta love it!
2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Den teen hørtes veldig fristende ut! (Synd jeg har så mange teer i skapet fra før, menneh... Det er jo lov til å fylle på, sånn innimellom.)

Glamourbibliotekaren sa...

Den er super! Må kjøpe mer når jeg går tom. (Og jeg har sikkert femti sorter i skapet!)

Populære innlegg