mandag, februar 27, 2017

En liten titt på årets Oscar-kjoler

Jeg er glad for at havfruefasongen endelig har tatt pause fra den røde løperen! De kjolene var jo håpløse. 

La oss ta en titt på hvilke kjoler jeg likte best i år: 
Isabelle Huppert var elegant i Armani Privé. Fint å se henne igjen, en av de bedre skuespillerne der ute. 


Octavia Spencer var smashing i Marchesa - de går alltid over-the-top med sine kjoler, masse applikasjoner og frynser og folder og volanger. En Oscar uten minst ett Marchesa-innslag går ikke. 


Felicity Jones var yndig og ungpikeaktig i Dior. Litt fargeløs kanskje. Emma Stone var gullfarget og glitrende i Givenchy. Klassisk hår og makeup. Alicia Vikander var blant de svartkledde i sin Louis Vuitton-kjole. Veldig fin. 


Laura Dern i Rodarte var kanskje den aller stiligste! Knallfin. Svart i bunnen, med paljetter i mørkeblått og sølv. 


Salma Hayek var den hvis antrekk jeg umiddelbart falt for under selve utdelingen da hun delte ut  prisen for beste dokumentar-kortfilm. Hun var iført denne kjolen fra Alexander McQueen, men det aller fineste var hår og sminke. Midtskill, dratt bakover og holdt på plass av et glitrende diadem. 

Utdelingen som sådan var helt ok, jeg synes Jimmy Kimmel gjorde en bra jobb (med en del spark til presidenten), det var politiske takketaler og prisvinnere som ikke møtte opp i sympati med landsmenn som ikke lenger er ønsket i USA, showet pang-åpnet med opptreden av Justin Timberlake hvis groovy "Can't stop the feeling" burde ha vunnet prisen for beste låt, og avsluttet med fullstendig kaos omkring hvem som egentlig vant prisen for beste film. Topp underholdning!

7 kommentarer:

Elida sa...

Det var eit topp show! Eg koste meg frå ende til annen. Eg likte godt kjolen til Kirsten Dunst og eg er som deg glad for at havfruekjolene har tatt ein pause. Så kjekt å sjå Warren Beatty og Faye Dunaway på scenen. Fleire av dei gamle skodespelarane burde koma på slike utdelingar :-)

Maje sa...

Ja, fint at havfruene har tatt en pause:) Her var det mange fine! Litt interessant er det at du trekker frem Salma Hayek og Alicia Vikander her, for jeg tror de havnet på "worst dress"-listene til et nyhetsbyrå. Jeg er kanskje ikke så veldig fan av kjolen til Salma Hayek. Veldig spesiell, og håret var nydelig (!), men jeg synes kanskje stroppene var veldig tynne til å holde oppe brystpartiet. Men Alicia Vikander sin var helt perfekt. Og Laura Dern sin var skjønn. (Tenk å kunne gå sånn:))

Anonym sa...

Heter hun ikke Felicity Jones? At du har skrevet Spencer på både henne og Octavia over?

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: jo naturligvis. En glipp der, det gikk litt fort unna :)

Anonym sa...

ammetåke ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Evt. "vært oppe hele natta og sett Oscar"-tåke.

Mathilde Nicoline sa...

Jeg ser aldri på sånne ting, men sjekker litt sånn hvem som har vunnet etc. Greit med en oppsummering av kjolene også, den til emma stone var jo helt magisk!!

Populære innlegg