tirsdag, februar 21, 2017

Februarfavoritter


Jeg har noen yndlinger i februar også! Som vanlig er det noe som gjentar seg år etter år. Der har dere meg. 

*James Taylor - her representert av "In the pocket" som ble utgitt i 1976. 

*Yves Saint Laurents "Rive gauche" - en av mange mange yndlingsparfymer på denne tiden av året. For meg er den barndom, selskaper, voksne i penklær, lyden av høye hæler over gulv. 

*Aura Cacia nypeolje - helt nydelig som nattkrem. 

*Essie Double Breasted Jacket - den perfekte varmrosarøde neglelakk i februar!

*Ranunkler i friske farger

*Erbaviva Nighty Night Bath Essence for mor og barn - noen få dråper i badevannet, så sover vi så godt. Inneholder lavendel, kamille og sandeltre. 

*Twinings Lady Grey - en must-have i teskapet. Mer om det en annen dag!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Morsomt å lese om dine yndlingsting i februar! Lady Grey vender jeg stadig tilbake til, og jeg får abstinenser hvis jeg ikke har den i skapet.

Det er fint å plukke ut noe av det man har og tenke over at dette betyr noe spesielt akkurat denne måneden. Det fikk jeg lyst til å adoptere, sånn helt for meg selv! Hilsen Glamourlektoren - med formiddagssola i ansiktet utenfor kontorvinduetElisabeth sa...

^

Lady Grey er en te jeg alltid drikker med melk. Arv fra årene i England, antar jeg.

Anonym sa...

Lady Grey er den jeg stadig vender tilbake til. elsker å utforske, men har alltid den i huset. Rive Gauche har jeg også minner om, fikk den av min far en gang i tenårene, det var min første skikkelige "voksenparfyme". Jeg liker den ikke den dag i dag, men snuser på den av og til om jeg føler for det når jeg ser den utstilt. Før jul for et år siden stod den på et lite bord rett innenfor et parfymeri, da måtte jeg stoppe å snuse på den litt og fremkalle alle minnene fra den tiden jeg fikk den parfymen og brukte den av og til. Fine minner. :)

Ingrid Grace

Anonym sa...

Hei!
Jeg lurte på hva du gjør med te-boksene når du har drukket opp teen. Noen er selvfølgelig gjengangere som fylles opp med jevne mellomrom, men nå nærmer det seg tomt i noen av boksene mine som ikke nødvendigvis fylles opp med det første. Derav te fra mariage frères, som må vente med påfyll til neste tur til Paris, og da kan det jo fort tenkes at man ønsker å prøve ut en ny te. Siden jeg har sett at du stadig har bokser med te selv (det er jo litt ekstra stas med boks istedenfor pose), så tenkte jeg at det gikk an å høre om du har noen gode tips til bruk av tomme te-bokser. Selv så leker jeg med tanken om å kanskje bruke dem som blomsterpotter!

Mathilde Nicoline sa...

Altså Lady Grey er grunnen til at jeg drikker te. Te er blitt noe av det aller beste jeg vet. Før jeg begynte å drikke te var det noe som manglet i livet mitt, jeg var hverken tilhenger av te, kaffe eller kakao frem til en alder på 22 år cirka. På noen tidspunkt har jeg konsekvent drukket kaldt vann av kopp bare fordi det er så deilig med en kopp i hånda. Men altså tilbake til earl grey. En av mine beste venner på Kunstakademiet i Trondheim drakk alltid te i atelieret og en dag sa jeg ja takk til en kopp, til da var te noe jeg alltid rynket på nesa av, noe med bitteheten. Men dette var Lady Grey, og hun lærte meg å ha honning og sitron i, som stor tilhenger av sitron tok jeg det noen vil kalle ekstremt mye sitron oppi og elsket det! Etter det trappet jeg ned på sitronen og turte såvidt prøve meg på andre tesorter. Og som nevnt: Nå er te så utrolig viktig i livet mitt, til tross for at det bare en varmt vann med smak (nei, det er så mye mer!)

Glamourbibliotekaren sa...

Hey, mange Lady Grey-fans! Det kommer en egen omtale av den om noen dager.

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Jeg kaster dem i alle fall ikke! Jeg bruker dem til penner, sminkekoster, småtterier, i tillegg til at jeg gjenbruker dem til andre sorter te. Spiller ikke noen rolle om det ikke er den samme som opprinnelig var der :) Solberg & Hansens blodappelsinte dukket plutselig opp i en boks fra Perchs, hehe. Kan hende de kan brukes som blomsterpotter også, men borr et hull i dem i såfall - vannet må kunne rinne igjennom så ikke plantene drukner.

Populære innlegg