mandag, februar 06, 2017

Fem fine ting på en mandag

Januarettermiddag-utsikt fra stua vår, men nå er det februar og formiddag!


Vår nydelige lille datter med de tannløse smilene; hun får være med på disse mandagslistene hver uke. Hun som har lagt sin elsk på Johann Sebastian Bachs suiter for lutt. Jeg kan ikke fatte hvor heldige vi er som får være foreldrene hennes og tilbringe hver dag sammen med henne. Hun er så god og harmonisk. Vi hører sammen, vi tre. 


Mye bra lesestoff, både bøker og tidsskrifter. Det ligger en bunke på det lille bordet ved ovnen og venter på meg! Etter yogaklassen skal jeg sette meg ned i lenestolen. 


Mye god te, etter at jeg gikk på en smell hos Perchs i forrige uke og kom hjem med nærmere et halvkilo. Men jammen går det unna mye også nå når jeg er hjemmeværende! Drikker te ca hele dagen. 


Hyggelige planer med venner! 


Februarstemningen som sakte men sikkert tar bolig i hele meg. Februarmusikk, februarparfymer (bruker dem ikke, men snuser på korken), dagslys som varer lenger og lenger for hver dag. 7 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for et feel good mandagsinnlegg! Det gjorde godt på starten av ny arbeidsuke. Anne :-)

Anonym sa...

Hei Glamourbibliotekaren! Tusen takk för en otroligt fin blogg! Undrar en sak, du som älskar te, vad drack du när du var gravid? Jag tycker också mycket om te, dricker bara Rooiboste nå, och av og til lite te med färsk ingefära. Men jag liker till exempel rooibos i lösvikt med en massa olika smaker, men är lite osäker på om det är okej att dricka när jag är gravid. Har du några råd kring detta? Vad brukade du dricka när du var gravid med din datter?
Varma hälsningar Eila

Synne sa...

For en god start! Jeg gleder meg også stort over lyset, og over snøen, som reflekterer det. Håper fortsettelsen på uka blir like bra!

Glamourbibliotekaren sa...

Anne: Så fint å høre! :)

Eila: Glad du liker bloggen! Jeg drakk egentlig hva som helst av te mens jeg var gravid. Jeg forholdt meg til hva min jordmor (barnmorska) sa, samt en lege jeg var hos tidlig i svangerskapet, og de var veldig avslappet omkring dette. Jeg tror ikke jeg skal gi noen råd, for jeg er overhodet ikke ekspert på dette, men mitt generelle råd når det gjelder svangerskaps-spørsmål: Spør fagfolk, ikke google :) Lykke til med graviditeten!

Synne: Takk, det samme til deg!

Ragnhild sa...

Så fine ting. Takk for at du lærer meg å sette pris på det jeg har, det jeg ser rundt meg, det jeg har i hodet. Mitt nyttårsforsett er å bli flinkere til å legge merke til gode stemninger, og metoden jeg skal bruke er å lese meg gjennom denne bloggen slavisk nå i februar. Jeg leser arkivet systematisk; én måned hver kveld. Deilig :-)

Maja sa...

Nydelig innlegg som vanlig. Takk til Ragnhild over her for genialt tips! Jeg har antagelig lest hele bloggen fra før, men det skader ikke med en reprise :-) Ha en fin kveld alle sammen som er innom her, jeg føler vi er en fin gjeng :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Ragnhild: Så moro! Nå fikk jeg lyst til å lese den selv, haha! Den fungerer jo som et slags arkiv over hyggelige ting jeg har gjort, så kanskje jeg burde ta en liten trip down the memory lane selv også :)

Maja: Ja, det er en fin gjeng her! Takk for at du er med! :)

Populære innlegg