fredag, februar 24, 2017

Glamorøs fredag

God morgen! 
Fredag og helg, og kanskje vinterferie for en del av dere? Vi har hatt ei kjempefin uke med knallvær og små utflukter hver dag. I går var vi på Frognerseteren og drakk te og så på utsikten, og det var glade skiløpere overalt - ikke minst i sola på verandaen utenfor. I dag skal jeg treffe venner både ute og hjemme, og ytre glamoureffekt er kanskje egentlig bare røde negler. Blid baby i retro sparkeshorts skal også møte venninner, og mødrene har planer om å fråtse i semlor. Mannen disker opp med pizza i kveld, hurra!

God helg til dere alle! Rapporter mottas med stor glede - det er så moro når flere har begynt å kommentere, en del til og med for første gang! Kjør på, her er alle velkomne!

mvh eders Glamourbibliotekar. 

26 kommentarer:

Anonym sa...

For en ny-de-lig dag her i Oslo! Har ikke hatt vinterferie, men avspaserer i dag, og startet dagen med morgentur i Botanisk hage. Og det er bare en så fantastisk klar og vakker vinterdag. Jeg har Shalimar parfyme, solpudder og røde lepper og dressbukse og en deilig sjøgrønn genser i merinoull. Nå venter en tur til frisøren, før jeg drar hjem og pakker. I ettermiddag skal vi kjøre til fjells til barna som har vært på hyttetur med besteforeldrene i noen dager. God helg, alle sammen! Lotta

Ine sa...

Dagens glamoureffekter er nyvasket hår, nyryddet bokhylle, en fin rød leppestift fra Dior, sol og glad baby. Vi sees snart!

Anonym sa...

Glamorøst i dag: SOL! Hjelpe meg så deilig med lyse morgener. Fortsatt er det litt uvant, så i morges måtte jeg kaste et ekstra blikk på klokka for å se om jeg ikke egenltig var seint ute...!

Ellers: ny ullstrømpebukse fra Falke. Kjole (ikke ny). Frisk ingefærparfyme fra Origins - åh, jeg ELSKER ingefær. Rolig helg ellers, og i kveld blir det et glass rødvin :)

Håper alle får fine helgedager.

Ina sa...

Hjemmekontor med Earl Grey, briller på nesen og en stor, deilig jakke i mørk blå alpakka som min snille mamma har strikket til meg. Etter mange år med hastig nyhetsproduksjon er det nydelig å bruke noen måneder på å fordype meg i de mange spennende sidene ved japansk kultur. I dag: Samurai-koden og det myteomspunne japanske arbeidslivet. Senere i dag skal jeg sette meg på en ferge i vintersola og duve av sted for å treffe to favorittjenter. I morgen er det sangoppdrag, etterfulgt av ost og vin med gode venner. Søndagen er en åpen bok, bokstavelig talt. Har et håp om å endelig begynne på Heidi Furres Ungdomsskulen, som jeg fikk til jul.
God helg!

Synne sa...

Sol ute, sol inne! Jeg blir rent lykkelig av slike gnistrende klare og kjølige dager som denne! Antrekket består av svart foldeskjørt, stripete genser og rød leppestift - klassisk. Jeg har ganske mye arbeid som må gjøres før jeg kan ta helg, men kjæresten og jeg har avtalt å møtes ute til et glass etter jobb, og det er veldig fin motivasjon. I kveld blir det dessuten pizza her også, tror jeg, og i helga blir det selvfølgelig fastelavnsboller i store mengder! (Jeg har ikke gått gjennom livet med kallenavnet Synnebollen for ingenting, hoho.) God, glamorøs helg, alle sammen!

koristen sa...

Nyfarget hår er den beste ytre glamoureffekten, også har jeg grønn kjole og smykker fra Snö of Sweden, bare fordi det er fredag. Duften er en ørliten dråpe Chanel No 5 Sensual Elixir, mmmm!

På vei til jobb i dag så jeg årets første krokus og fikk ordentlig vårfølelse til tross for snøen, også er det så deilig at det er lenge lyst. Det skal nytes i helgen, som foreløpig er uten planer. Men først må det jobbes, i dag blir det mye sitting foran pc'en. Da er det godt å ha Spotify og en stor tekopp fylt med for eksempel "Løv is beautiful". Slurp :-)

God helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre glamorøse!

glow sa...

Hjemmekontor og eksamenslesing idag. Glamoreffekter er assam majjan på tekannen (NAM!!!), gammelrosa kashmire trøye på kroppen og masse sol og dagslys inn igjennom vinduet!

Helgen er svært rolig den også. Brukes til å slappe av og repetere eksamensnotater. Og så klart boller på søndag.

God helg alle sammen!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Jeg har sørlandskontor i dag, og har nettopp vært ute en tur med hunden som bor her. Nå skribler jeg på et notat, har Whittards whiskyte (!) i koppen, og etterpå skal jeg ta med meg lunsjen ut i sola - det er skikkelig vårstemning her i dag. Null skiføre, passer meg utmerket. Antrekket er lite glamorøst, men mykt og godt. Duften er Neroli & Orchidee fra L'Occitane.

Planer for helgen: Ikveld disker pappa opp med god middag, og i morgen kommer søsteren min på besøk en tur. Noe sier meg at det blir baking av boller både lørdag og søndag, siden pappa var litt skeptisk til å ikke bake boller på selve fastelavnssøndag går vi nok for jatakk begge deler. Viktig å være pragmatisk, hoho.
Søndag kveld toger jeg tilbake til hovedstaden, og ser frem til å møte en fin fyr over helgen.

God helg til alle!

Anonym sa...

Hei fredagen! Dagen startet med et brak av torden og mørke lamper, etter det har alt blitt mye bedre. Solen skinner nå fra blå himmel, og dagens glamoureffekt bortsett fra humøret er en liten dusj med Boucheron. Egentlig min juleparfyme, men siden det for første gang denne vinteren er kommet snø, så teller det nesten som jul og vesle B parfymen fikk komme frem. Neglene er i Essie swept off my feet, dagens morsomme så langt er at langfinger på høyrehånden ser ut til å ha fått bare ett strøk, de andre fingrene to! Note to self: ikke lakke negler når jeg er stuuuptrøtt.
Det er hjemmedag i dag, så antrekket er i ull, hvit trøye, hvit hjemmestrikket genser, og hvit bukse i ull som ble kjøpt i utlandet. Føler meg veldig glamourøs selv om alt er i ull. Ute er det som sagt hvitt og pent, temperaturen er et par kjølige blå. Nå går turen til butikken, rett og slett for å nyte været som er. (Hadde normalt handlet i kveld men da er det mørkt.) Når man bor "i gokk", så er både Bambi, Helene Harefrøken, noen ekorn og en og annen rev å se langs vegene, lurer på hvem jeg får se i dag. Det er bare sååå vakkert å kjøre vegen i vinterlandskap, trærne blir så flott pyntet av Kong Vinter. Tror jeg må ta med kamera sånn tilfelle rottefelle.
Ha en fin dag videre.

Ingrid Grace <3

Clara A. Hagtvedt Lunndal sa...

Deilig med fredag! Som glamorøse innslag har jeg nystripet hår (ser ut som det er mange av leserne her som nettopp har vært hos frisøren! :D ), Essie angora cardi på neglene (seriøst genial neglelakk, dette er en ordentlig one-coat-wonder!), rosa hengende perleøredobber og den fantastiske Nuxe reve de miel leppebalsamen som redder leppene mine nå om vinteren! Nå skal jeg forte meg å få unna fjernlånet, så stapper vi snart bilen full av katt, vinterklær og unger, og kjører til foreldrene mine for en mini-vinterferie i helgen. God helg til alle!

Togpiken. sa...

Solen skinner i regnbyen, jeg har dusjet med deilig mandelolje, babyen er strålende blid, vi har gått på trilletur og blitt blendet av solen og sett tegn til små blomster som skal våkne til live snart, nevnte baby har sovet slik at jeg har lest aviser og kaffe. Nå skal vi bygge tårn (jeg bygge, han rive) mens vi hører på glamourbibliotekarens fine spillelister. I kveld skal jeg og min kjære lage tapas og drikke vin! Herlig.

Maje sa...

På Østlandet skinner sola og det bare gjør lengten etter sommer mer intens. Lite ytre glamour sålangt (liten dusj Marc Jacobs Daisy - en lett blomsterduft som minner meg om sommer), men i kveld får jeg søstre på besøk. Vi skal drikke te og se på Jane Austen film. DET er glamorøst, det! :) God helg!

Marta sa...

Veldig glamorøst og herleg med fredag, spesielt sidan eg leverert eksamen for halvannan time sidan, hurra! No vert det Oslo-tur, tog i solskin og frihelg. Ynskjer alle andre her ei fin helg!

Anaruh sa...

Vinterferie i lånt luksusleilighet, strålende sol og masse familiekos. Dagens antrekk er ullundertøy etter en særdeles fin skitur, og nå har vi landet i sofaen og drikker restene av turtoddy. Ellers er planene for dagen fredagstaco, et bad med badebombe fra Lush og te og bok. Resten av helgen er kun en variasjon over tema, det eneste som er sikkert er at det blir mer ski, mer badstue, mer boblebad og mer familietid. God fredag, god helg og god vinterferie til de som har det

Sørlandspige sa...

Nydelig solskinn her også, og snøen er helt borte. Inni meg er tonene fra konsert i går kveld: Leif Ove Andsnes på besøk i Kilden konserthus. Har nettopp sittet i hytteveggen og sett på havet, med ulltøy, solhatt og en kopp te for første gang i år. Forsmak på våren? Tenk, vi ble ønsket velkommen ut av sju svaner som fløy i plog ca 15 m over hodene våre! Det er glamorøst, det!

Grorudpalmen sa...

Jeg gjør noe så uglamorøst som å flytte en samling norske filmtidsskrifter fra lesesal underjordisk magasin. Opp og ned, ned og opp og ned igjen og igjen med skranglende tralle. Men jeg spiller musikk via av Spotify nede under jorden, har lakkert neglene med Essie Lapiz of Luxury og har en bringebærfarget leppestift fra Chanel på til glamorøs motvekt. Og jeg kommer hjem til ferdig middag (mannen min tok fri og fornyet pass for seg selv og barna i dag), så det tar seg opp. God helg!

.mette sa...

For en uke. Fotpleie m fransk lakk og leggmassasje. Lunch m tidligere kollegaer i forbindelse m en gebursdag. Pizza på Cargo m ektefellen og Carmen som ballett i Operaen. Går en uke til - se den sier en litt-overinteressert-i-ballett-dame. Den gnistret. Etter nydelig yoga er jeg egentlig bare klar for helg m lesing, strikking og litt TV og selvfølgelig turer i dette vakre været. God helg fra dongerikledd .mette

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en strålende fin Bodøby som har bydd på både sol og litt skyer og mye vind i dag. Gleder meg stort over snø når det først er vinter!

Dagen har vært veldig glamorøs, ikke minst siden jeg har fri. Sov litt lenge, så en lang samtale med broren min mens han kjørte til jobb og jeg forsøkte å våkne. Har også hatt lunsjdate med ei kjær og etterlengtet venninne på en av byens hyggelige caféer i formiddag, og nå er jeg snart ferdig med pre-helg-husarbeidet. En maskin klær er på vask, og tror det blir en runde til før jeg gir meg. Dagens antrekk er ny og nydelig kjole fra Anna Field + sorte strømper, jeg har nyklippet hår (hurra for at frisøren er tilbake fra mammaperm!) og jeg dufter av Valentina. På leppene har jeg Chanel, som alltid, og når alt husarbeidet er overstått skal jeg lakke negler.

Helga skal brukes på friluftsliv, ei bok, strikking og en film eller to. Og fine folk, så klart. God helg!

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Dagen starta med frokost med eldste sønn, som var innom 12 timer på vei fra en ting til neste, etterpå ble det en kanne te foran ovnen. Så kledde jeg meg uglamorøst i ull og skiller, og gikk lang tur før lunsj på en av hyttene i marka. Herlig! Satt lunt og varmt inne i peisvarme, og så ut på tett snøfall ute. Luksusliv!
Nå er det snart klart for helg i heimen, i nyrydda stue, men ett hvitt lag ute og radio og levende lys Inne!

Anonym sa...

Fantastisk vær og vårstemning i Oslo i dag, så en lunsjtur utendørs gjorde susen. Ellers rimelig uglamorøs og forkjøla med realt vakuumhode, men dagens luftetur kombinert med en oksegryte og argentinsk vin i kveld blir bra. Og så satser jeg på litt mer glamour i morgen med frisørbesøk og nye striper, pluss middag på en restaurant jeg ikke har vært tidligere, men som alltid får gode anmeldelser.
God helg alle! :-)

Bliss sa...

Sitter fortsatt på jobb. Har sett deilig, deilig solvær gå over i skumring. Men snart blir det deilig joggebukse hjemme, kyllingsalat til middag og noe fint å se på tv. Kanskje en film? Kanskje en serie? Uansett blir det lakking av negler og kanskje fotbad mens jeg ser på. Det er ganske fast fredagsglamour de dagene jeg ikke har noen andre planer. Kan jeg fortsette slik hvis jeg får meg kjæreste?:)
Trening, vennemiddag og konsert i morgen gjør helgen fin.

Ha en god, glamorøs fredag og helg!

Tina80 sa...

En fredag med strålende sol og blå himmel, men kaldt. Ikke mye glamour å melde om idag, da dagen har bestått av begravelse og minnestund. Slik et livets gang.

God helg alle og enhver :-)

Stine Arkeologine sa...

O lykke, jeg har hatt FRI i dag! Startet dagen med frokost på kafe sammen med søsteren min. Etterpå tur til biblioteket, så et laaangt opphold på Norli der de har en veldig bra engelskavdeling, og det var ikke lurt i det hele tatt å gjøre dette først selvfølgelig for etterpå måtte jeg jo slepe med meg alle bøkene rundt på de andre ærendene jeg hadde rundt i byen. Det gikk på et vis, jeg kom hjem med armer som en gorilla men veldig fornøyd! Da dagen begynte var jeg glamorøst antrukket, sminket og frisert, med blomstrete bluse, svart skjørt og gibsonknute. Det gikk litt i oppløsning etterhvert, og nå har jeg skiftet til pysj, fyrt i ovnen, minstemann er i seng og jeg skal sette meg ned og begynne på bunken. Perfekt fredag! :-) Riktig god helg alle sammen!

Ingerid sa...

På jobb i USA og her er det varmt, vårlig. Dagens antrekk er pent, med draktjakke, blå og hvit topp og blå bukser. Nye øredobber i sølv med perler, arvet perlering og en perle i halsen. Macs Milan mode rosa leppestift og Neroli Orchidee bak øret. Jeg kan være glamorøs når jeg vil! Helgen blir tilbrakt på konferanse og med å reise hjem. Det aller beste blir å komme hjem etter en uke borte fra familien. God helg til alle!

Arktisk frøken sa...

Endeleg kan eg falle til ro etter ein hektisk dag. Eller hektisk veke får ein vel seie. Her på Svalbard har det vore dramatisk - det gjekk snøskred i byen på tirsdag, og mange vart evakuert i over eit døgn. Underteikna likeså, berre ikledd pysjamasen under ytterkleda! Til alt hell gjekk det ikkje liv, og dei fleste har fått flytte heim att. Så ein roleg kveld heime i eigen sofa med ein stor kopp Fleur de Geisha frå Palais de Thés vert min fredagsglamour denne veka. God helg alle!

IngSta sa...

Fredagen er snart over, og det mest glamorøse i dag har vore å sjå andres glamorøse fredag. Her er det sjukdom som opptar mest og det har verken blitt kjole eller tulipaner. Men, året er fullt av fredager - nye muligheter om kun 7 dagar :-)

Populære innlegg