fredag, mars 10, 2017

Glamorøs fredag


God morgen!
Her skinner sola fra skyfri himmel! Foreløbig i pysjen, med Darjeeling og knekkebrød og Chopin og forsythia-kvister omkring meg, samt en hel haug roser fra forrige helg. Og ikke minst: En smilende og fornøyd baby i beige røkejakke a la Blake Carrington. Huset ble vasket til helga i går og noenlunde ryddig, og jeg har vår i hjertet selv om det snødde tett her om kvelden sånn at hagen ble helt hvit igjen. 

Vi tenker oss på en spasertur til gamle trakter i dag, det blir koselig. Lønningsdag betyr også en tur innom Big Dipper for å spane på George Harrison-boksen og kanskje kjøpe én av platene. Og ellers: Kafé, kafé, kafé. I kveld blir det husbondens hjemmelagde pizza (jeg har gledet meg siden tirsdag da jeg kom på at det snart er fredag).

Forresten: Her er hun på sitt første 8.mars-tog. Ha en riktig fin fredag, kjære venner! Rapporter mottas med stor takk! 

mvh Glamourbibliotekaren

20 kommentarer:

Kirsebærblomster sa...

Jeg er på besøk i solfylte København! Videre glamorøse aktiviteter i dag er spasertur i Kongens have, besøk på SMK og middag med venninne i kveld. Og litt jobbgreier innimellom : ).

Maje sa...

Dagens glamour er ny jeans som faktisk sitter som den skal! Var på jakt her om dagen og oppdaget at det var kommet noen "gammeldagse" typer i butikkene igjen. Ellers en liten dusj Boss Jour og Dior lipgloss som jeg fant igjen i en gammel veske forleden. I helgen blir jeg alene med minimadamen, så vi skal vel finne på litt saker på hjemmefronten mens de andre er på idrettsarrangement. God helg!

Siri sa...

Nydelig vinterdag her i skogen, og fyr i ovnen inne. Har hatt en utrolig bra jobbuke der jeg har fått unna en masse småplukk, og det setter gullkant på tilværelsen.

I kveld har en bekjent av meg releasekonsert på Biri - gleder meg til å høre henne og medmusikantene. Ellers byr helgen på to sjeldne dager alene hjemme, ettersom samboeren skal på gapahuktur. Jeg foretrekker å sove inne i varm seng, så jeg takket nei til tilbudet om å bli med, og skal i stedet bare lese og spise hjemmelaget pizza og ta en skitur.

God helg til alle!

Anonym sa...

Er uglamorøst superforkjøla, men gleder meg stort over godt vær - selv om jeg er fanget på kontoret. Vi har hyggelig besøk i helga, så da skal vi bl.a. ut på en spennende ekskursjon til vårt (tadaaa) nye hus! Ellers håper jeg på et glass rødvin til pizzaen i kveld.

Har dynket meg i min nye favoritt-duft (ikke en parfyme, per se, men en slags "skin scent") Ginger Essence. Jeg ELSKER virkelig ingefær i alle varianter :) Ønsker alle en strålende helg, og håper at folk holder seg friske. Host, hark, snufs.

Glamourfilologen sa...

Fredagsglamouren består i bringebærrød cardigan og matchende leppestift i fargen Rose Pitimini (Rouge in Love) fra Lancôme. I morgen blir det besøk på Nasjonalgalleriet med venninner før Five o'clock tea på Bristol og deretter familiekos resten av helgen. God helg, glamourbibliotekar m/baby og dere andre!

namnam sa...

Min dag er relativt uglamorøs. Jeg sliter med en seiglivet forkjølelse og håret er tørt, huden er gusten og nesa er sår, og påkledningen er ull i alle varianter. Men ved å lese om andres litt mer glamorøse dag så føler jeg liksom at det smitter litt over på meg. Og det å lese blogg midt i arbeidstida er jo også litt glamorøst på en måte :)
I helga håper jeg på at våren kommer. For øvrig blir det to barnebursdager og håper på en cafetur i morgen.
Ønsker alle en prima helg!

koristen sa...

Ny rosa bluse til jeansen er dagens glamoureffekt. Smykker fra Snö of Sweden, roseparfyme fra Body Shop. I kveld skal jeg i venninneklubb, gleder meg til god mat og vin og masse skravling og latter!

I morgen har jeg bestilt hardt tiltrengt frisørtime, og etterpå blir det nok krimfestival.

God helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre glamorøse :-)

Tigram sa...

Fridag i dag med tid til litt ekstra morgontid med familien. Eg har gått laus på ei sensoroppgåve i dag og er godt i gang. Men no klarer eg ikkje å sjå på sola lenger og skal straks hoppe i skihabitten. Det er den bestefredagsglamour eg kan tenke meg. Elles er det ein bukett fargerike ranunklar på bordet. I morgon kveld vert det kyrkjekonsert, gler meg til deg. God betring til dei sjuke og god helg!

Anonym sa...

Ny rosa collegegenser kjøpt på Gina Tricot i går, meldte meg inn like godt. Lønn på konto. Pretty Pleats parfyme (grønn). Mildere vær. Skal se Otello lørdag. Ellers støvsuge og skifte sengetøy til helga i dag. Gå turer og trene. Og så skal jeg se The Lobster på dvd. God helg!

Lille sa...

God glamorøs fredag fra solfylte Kongsberg!
Dagen startet med litt jobb, tidlig i dag. Trodde det skulle være tungt å stå opp, men ikke noe problem med nydelig vær. Rakk en tur innom byen for å handle litt lakrids fra en søt liten butikk. Fant også en ny stripete genser i deilig bomull- tror det blir en ny favoritt!
Helgen skal brukes til å nyte fri, sol, turer med hundene og min kjekke mann.
Antrekket er i dag, mørke jeans, og deilig army-grønn strikk fra Aiayu. Litt rødt på leppene og Beach Walk fra Maison Martin Margiela.

God helg alle gramorøse der ute!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Jeg våknet faktisk med lørdagsfølelse i dag, og bestemte meg for å la den følelsen sitte i selv om jeg skulle på kontoret :)
Antrekket er casual i jeans og stripete genser, men neglene er nylakkerte (og knallblå!), og duften Chanel Chance. Jeg er på dagens ørtende kopp med te (nå: Clipper After Dinner Mint), og skal nok snart pakke sammen og gå hjem. En hel uke med flere lange jobbedager utenfor kontoret gjør at det er lov å gå litt tidlig, og heller roe ned med litt hjemmekontor.
Ikveld skal jeg til Lillestrøm og spise middag med en gjeng bra damer jeg jobbet med for mange år siden, det blir hyggelig. Resten av helgen tilbringes alene, og det ser en introvert sjel frem til! Kun avbrutt av et besøk av en fin fyr, men det er det verdt :)
God helg til alle!

Susie sa...

Hei og hå,
Takkk for at vi får legge inn kommentar her. Skal bruke deler av helgen til å pugge manus. Er sufflør, så skal jo egentlig ikke trenge å kunne det utentat, men henger etter som et slips når jeg skal prøve å sufflere, så da er det vel verdt å prøve puggemetoden tenker jeg. Skal lage fargekode på teksten til de ulike skuespillerne, så da blir det litt glamorøst også :)
God helg til små og store.

Anaruh sa...

God fredag! Sola skinner, jeg sesongdebuterer i gulstripet genser, har Essies watermelon på neglene, og Chanel Monte Carlo på leppene. Dagen så langt har vært litt møteintensiv, men med strikketøy (på telefonmøtene, hvor de i andre enden ikke ser meg), har det gått unna som bare det.

Resten av dagen skal tilbringes sammen med min kjære ektemann; barna har dratt på overnatting hos besteforeldre, og driver og sender meg små videosnutter av Legoen de bygger der. Veldig koselig med to (små) bestevenner, altså! Men som sagt: kjærestekveld, pizza, film, legge seg sånn passe tidlig, slik at lørdagen kan nytes fra tidlig morgen av. Jeg har lyst til å lage en god frokost, lese aviser og bok, dra på en liten utflukt, strikke videre på sjalet mitt og drikke te i solveggen på terrassen.

God helg alle sammen!

Rannveig sa...

God glamorøs fredag! Jeg har hanglet litt hele uka, og synes det er veldig deilig at det endelig er helg. Antrekket består av svart buksedress (et av mine favorittplagg) , deilig strikkegenser, og et par øredobber fra Sjarm som jeg fikk i gave for mange år siden. Dagens duft er Red door revealed fra Elizabeth Arden. Mannen min jobber i kveld, så det blir en rolig kveld alene etter at ungene har lagt seg. Tenker å krype opp i sofaen med en bok, eventuelt tv-serie og strikketøy. Vi får se hvordan stemningen blir. I morgen blir det antakelig barnefilm på kino og på søndag skal hele familien ut på tur. Ønsker alle en flott helg!

Anonym sa...

God fredag! For en nydelig dag i Oslo, reine påskestemninga! Jeg har markert glamorøs fredag med arvede gulløreringer fra bestemoren min i ørene, Shalimar og grønn kjole fra Cos. Og litt ekstra sminke for å dekke over mørke ringer under øynene, jeg kjenner at (også) denne uka har vært travel og krevende, og at en helg ikke kunne vært mer kjærkommen enn den er akkurat nå. Foreløpig har vi lite planer, og det passer meg godt. Men en skitur blir det helt sikkert.
God helg! Lotta

Ina sa...

Jeg er på fjellet og har vasket håret og sminket meg for første gang siden mandag. Føler meg som en Kardashian! Fyr i peisen, en kjekkas på vei oppovet og en svært lovende værmelding for de neste par dagene gir sommerfugler i magen. God helg!

Synne sa...

Bedre sent enn aldri! Jeg har rødt skjørt og Mikke Mus-genser på. Videre er leppene røde, som vanlig, og jeg har en god hårdag, hurra! I morges spiste jeg ekstra god frokost (havregrøt med banan og kanel), og det var ikke bare lys, men SOL utenfor vinduet. Det er så herlig med lengre dager! Nå er fredagskvelden her, og jeg har leiligheten for meg selv, så nå skal jeg jekke meg en øl, bare fordi jeg vil og kan. God helg til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Jeg har nesten glemt hvilken dag det er, ettersom jeg har forflyttet meg til Alta i forbindelse med Finnmarksløpet. Det har gått i ett siden tidlig i morges, men nå skal jeg snart pakke sammen og tusle meg 'hjem' til hotellet igjen.

Glamouren har dog vært intakt; sort pencilskjørt, plommelilla genser, grå singlet under. Ingen øredobber, men farmors gamle giftering på min venstre lillefinger. Dufter som vanlig av Valentina og har hatt Chanel på leppene hele dagen.

I morgen starter løpet klokka 11, og så går det i ett ei uke fremover. Jeg gleder meg MASSE!

Stine Arkeologine sa...

Her ble det en travel dag, med syk gutt hjemme og ikke mulighet for å slippe alt på jobb. Det gikk bra på et vis, med hjemmekontor, man blir mester i balansekunst når man er bare en voksen i familien! Men det var godt for oss alle i kveld, glamour med ferske tulipaner på bordet, ostesmørbrød og god tid til å sitte i armkroken og fabulere om eksotiske land, bilmerker, fantasivenner og alt sånt som rekonvalesenten liker å konversere om. Etterpå har jeg bare hørt musikk og romstert i bokhyllene. En veldig hjemlig glamorøs fredag, men fin i all sin enkelhet. God helg! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! Alltid hyggelig å lese! :)

Populære innlegg