fredag, mars 10, 2017

Marrakech Mint


Så er vi kommet til Whittard-samlingen min! Whittard of Chelsea er et av mine yndlingstehus fra England, og heldigvis er en del av utvalget deres tilgjengelig her i Norge også. I Oslo kan man kjøpe Whittard-te hos Lille Valkyrien på Majorstua, og i Haugesund (og på nett) har jeg funnet den hos Amundsen Spesial. Det var der jeg kjøpte akkurat denne boksen i sommer. Marrakech Mint er en smoky grønn gunpowderte som er tilsatt peppermynteblader, inspirert av teen man får servert i Marokko. 


Whittard har i tillegg puttet litt kornblomstblader i den, for å gjøre den mer britisk... i følge hjemmesiden. 

Resultatet er i alle fall en veldig, veldig god te. Jeg er generelt glad i myntete, og lager min egen hver sommer (har dyrket ulike myntetyper i årevis i hagen), men denne har en ekstra liten zing! på grunn av den grønne teen i basen. I går drakk jeg denne av min datters Mikke Mus-kopp. 


Flere Whittard-omtaler kommer om ikke lenge!3 kommentarer:

HildeSofie sa...

Jeg elsker Whittards teer! Hamstrer når jeg er i London, men veldig bra å høre at den går an å få tak i i Norge også. Min favoritt er whiskyteen, en rund og fin sort te, smaksatt med lyngblomst og whiskyaroma (som virkelig ikke merkes). Mint-teer er også godt, så denne må jeg teste ut :)

Trude sa...

Elsker disse tepostene dine! Fine bokser på det øverste bildet! Hvilke er det, eller hva har du i dem? Nå skal jeg brygge en kopp Earl Grey <3

Glamourbibliotekaren sa...

HildeSofie: Whiskyte, for en oppfinnelse! :D

Trude: Så moro at du liker dem! Hehe, en liten te-inspeksjon følger her: På øverste hylle er det en boks fra Roy Kirkham, og oppi den har jeg syrinteen fra Paris. Så er det nevnte Marrakech Mint, og til høyre er det en boks fra Perchs som jeg har Solberg&Hansens blodappelsinte oppi. Neste etasje: Fortnum&Mason Afternoon Blend, en boks fra Majorstuen Te & Kaffe som jeg har Black Cats grønne te med eple og kanel i, og Fortnum&Mason Royal Blend.

Populære innlegg