tirsdag, april 18, 2017

Dagens anbefalingSom dere sikkert vet, er jeg muligens litt over gjennomsnittet glad i kosmetikk/kremer/velduftende saker, og aller helst slike som ikke inneholder skumle ting som gir hormonelle forstyrrelser osv. Det er en jungel der ute! Penger koster det også. Heldigvis har jeg en bra helsekostbutikk i nærheten som fører merker jeg stoler på. Akkurat nå har jeg en slags langvarig storrengjøring på gang i skuffer og skap, og har gått løs på produktene i reisestørrelse som jeg har skaffet meg de siste årene. Dette er shampooer og kremer jeg kjøper når jeg er på reise, som det alltid blir igjen mye av, og som jeg glemmer å ta med på neste reise. Eller små produkter fra hoteller som har ordentlige merker (Hotel Flora har C.O. Bigelow, hotellet vi bor på i Berlin har Weleda), som jeg har tatt med hjem. Bedre å bruke dem opp og sende plastemballasjen til resirkulering. 

iHerb er også en fast leverandør her i huset. Man kan jo spørre seg om miljøhensynet blir slått lufta ut av når man bestiller noe som må leveres fra den andre siden av jorda. Det er jo litt sånn - prøver man å fronte en livsstil som er miljøvennlig på noen områder, forventes det av mange at man skal klare det på absolutt alle områder. Ellers gjelder det liksom ikke. Det er jo en ganske lite motiverende holdning! Hvis jeg trenger produkter som finnes her, som f.eks. Weleda, kjøper jeg det i helsekostbutikken selv om det er billigere hos f.eks. iHerb. Produkter jeg liker som jeg ikke har funnet i Norge, bestiller jeg fra et eller annet sted - evt finner gode alternativer som jeg kan få tak i her. Det aller beste er jo å støtte opp om butikkene vi har her, det må vi ikke glemme. 

Før hadde iHerb en ordning der jeg kunne gi dere en kode som ga dere noen dollar avslag på første bestilling. Nå er det visst sånn at jeg får bonuspoeng av å anbefale mine favorittprodukter, som dere samtidig får en liten rabatt på. Det gir jeg herved et forsøk, siden jeg uansett alltid anbefaler mine favoritter, og jeg lover dere at jeg aldri ville ha anbefalt produkter jeg ikke bruker eller liker selv! 

Dagens anbefaling er denne bodylotionen. Jeg brukte den i hele fjor, og har skaffet meg et par flasker til våren og sommeren nå. Den er lett og flytende, ikke klissete, og dufter veldig mildt av sommer og strand og kokos. Jeg har i mange år brukt Avalon sin lavendellotion, som jeg fremdeles er veldig glad i, men den dufter bittelitt sterkere - og med fjorårets svangerskap som sendte luktesansen min til nye dimensjoner, ble det for mye. Skin Trip-kremen ble min nye favoritt! (Lavendelkremen er imidlertid ypperlig å ha på badet som håndkrem etter man har vasket hendene!)Jeg brukte forøvrig deres skin toning oil på magen også, mot strekkmerker. Tips til dere som er gravide! (Kanskje var det ikke den som ga utslaget, men jeg fikk i alle fall ikke strekkmerker)

Det var dagens tips fra meg. 

5 kommentarer:

Trude sa...

Supert, tusen takk :-) Trenger en ny bodylotion nå og denne ser og høres fin ut. Har vært fornøyd med mye av det du har anbefalt av kosmetikk tidligere, så vi har nok ganske lik smak :-)

Anna sa...

Jeg synes iHerb var mye bedre før. Portoen har gått til himmels nå, og flere av produktene jeg pleide å kjøpe derfra har forsvunnet. Jeg prøver heller å omfavne lokale butikker, og prøver meg fram med nye merker som har dukket opp her hjemme den siste tiden. Utvalget av økologiske produkter har blitt mye bedre, særlig når det kommer til produkter som er mer eller mindre parfymefri, noe jeg stort sett foretrekker.

Anonym sa...

Takk for tips om en for meg ukjent butikk. Her var det mye spennende. Må passe på så ikke portoen blir høy ser jeg, men te og en krem kan da umulig veie så mye :-) Hilsen Rannveig

Maja sa...

Skin Trip er herved bestilt, fnis.. jeg er så lettpåvirkelig at slike anbefalingsposter alltid gjør dype innhogg på kontoen min. Men moro lell!

Glamourbibliotekaren sa...

Trude: Så fint å høre! :)

Anna: Ja, lokale butikker er jo alltid min første go-to også. iHerb er fint fordi de har mye man ikke får tak i her - produkter som jeg allerede har lagt min elsk på og helst ikke vil gi opp. Man må bare planlegge litt så ikke portoen skyter i været :)

Rannveig: Kos deg med te og krem! :)

Maja: Hehe, håper du liker den! :)

Populære innlegg