fredag, april 21, 2017

Glamorøs fredag


God morgen! Fredag igjen, tiden flyr virkelig nå. Om litt over ei uke er det mai... Her er dagen godt i gang. Babyen har sluttet å sove til 0930, så nå står vi opp litt tidligere og får med oss morgensol, noe som egentlig passer meg utmerket da jeg er A-menneske i dypet av min sjel (jeg har bare hospitert på B-siden etter at hun ble født). Jeg elsker morgener og tidlige formiddager! I dag hører vi på Beach Boys og Mozart, vasker klær som skal henges ut i sola, ruller rundt på matta og baker scones til frokost. 

Dagens glamoureffekter er rosa bluse og Tiffany's-øredobber (meg) og en landbruksinspirert bukse med kyr og traktor og griser på (henne), arvet av en liten tremenning. Planer for helga er å henge med familie, gå i bursdagsselskap, besøke loppemarked og være mest mulig ute i hagen. Det er noen bed som trenger å ryddes! 

Ha en fin fredag alle sammen, og hjertelig velkommen med rapporter i kommentarfeltet! 

mvh
Glamourbibliotekaren


Today in microfashion


19 kommentarer:

koristen sa...

Det var en veldig fin fredagsbukse på junior :-)

Min helgeglamour begynte egentlig i går da koret mitt deltok på et koselig vårarrangement på landet rett utenfor Oslo. Noen av oss rakk en liten spasertur i hvitveisskogen først, og så var det korsang, allsang, kaffe og himmelske kaker, loddsalg (årer!) og mere korsang. Mer vårlig blir det ikke!

I dag nynner jeg på "Danse mot vår", antrekket er jeans og polkadotgenser med matchende smykker i svart bling. Fredagsduften er Chanel No 5 Sensual Elixir.

I helgen blir det mye "vårpuss" i leilighet og på balkong, og så må jeg nok en liten tur i skogen for å plukke hvitveis.

God helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre!

Lektor Tørrdal sa...

I dag drar vi på dametur med jobben til Amsterdam. Temaet mitt for reisegarderoben er komfort og paljetter. Jeg ser frem til kafeturer og kanskje museer, og håper å få besøke et marked kanskje.

Synne sa...

God fredag! Her er det sol ute og sol inne.
Jeg har på meg en skikkelig gøyal vintagekjole i dag, en grønnblårosa sak fra femtitallet med ruter og sløyfe og stort, kort skjørt - more is more, og jeg ser ut som ei husmor fra en Wes Anderson-film. Den følelsen kommer godt med når jeg først og fremst skal jobbe med selvangivelsen i dag, haha! Alt blir morsommere i festlig kjole! Har tenkt å belønne meg selv med god mat og vin når kvelden kommer og helga er et faktum.
Ellers har jeg ingen store planer, bortsett fra å ta kaffepauser i solveggen, og det er bare deilig.
Håper alle får en god, glamorøs fredag og ei super helg!

Stupedama sa...

Jeg sitter i skrivende stund å ammer min 3 dager gamle datter! Tårens triller av glede, jeg ser ikke glamorøs ut i joggebukse og tre dager gammel flette, men det gjør ingen verdens ting! Endelig er hun her. Som vi har ventet, storebror er så stolt å all kjærligheten gjør meg nesten svimmel!

God fredag alle sammen!

HildeSofie sa...

God glamorøs formiddag!
Jeg startet dagen med hyggelig kafefrokost med en venninne, og nå er jeg på plass på et svært stille kontor. Jeg aner ikke hvor alle medarbeiderne mine er, men på jobb er de ikke... (hoho, for en dårlig sjef jeg er!) Nuvel, jeg håper de koser seg i sola :)
Antrekket er casual, sorte jeans, grå genser og litt bling på armen. Duften er Hugo Woman, som jeg plukket frem fra skapet forrige uke.
Planer for helgen: To ukers påskeferie straffer seg, så det må jobbes litt, men jeg har planer om en tur i Botanisk Hage med en venninne, jeg får besøk av en fin fyr, og om været blir som spådd blir det nok også en tur i Ekebergparken. Og som vanlig: masse te!
God helg til alle!

Ingerid sa...

Gratulerer med veslejenta, Stupedama! Her på forskerkontoret er det ganske nøkternt i dag, men antrekket er på plass, hvitt sommerskjørt med svart og beige mønster, brun lingenser og brune strømper og sko. Bak øret: Korres' Jasmine pepper gaiac wood, en favoritt når parfymen tas på her på kontoret. Hadde en luksuriøs forsmak på helgen i går med besøk hos frisøren og hudpleie, fulgt av en god treningsøkt. Sykkelsesongen har begynt (jf. parfyme fra kontorskuffen), og helgen blir preget av vårlige aktiviteter som rydding og vårstell inne og ute. God helg til alle!

Oda sa...

God glamorøs fredagI Aarhus bles det kraftig og er overskya. Dog har knoppane sprunge ut på mange tred og våren er kome mykje lengre her enn kva den hadde på nordvestlandet no i påska. Så eg har kledd meg vårleg i arveklede frå venninder som består av ein blomsterskjørt og ein tynn svart-kvit gensar. Morgonen har blitt brukt på yoga og no et eg ein sein frukost akkopagnert av Frances Ha- soundtracket. Dagen vidare skal bli brukt på eksamenforberedelsar og kanskje eit kafébesøk. I helga ellers skal eg jobbe, til ei venninde sin samankomst og på søndag reiser eg til Oslo for ei veke. Noko som skal bli veldig hyggeleg, og det er herleg å sjå Glamourbibliotekaren sine bileter av knopper som spring ut i hovudstaden. Trur eg må finne ein av dei magnoliatreda :-) God weekend, alle saman!

Anonym sa...

Her er det hjemmekontor i joggebukse og lunken kaffe. Har sagt til meg selv at hvis jeg bare kjapper meg med å bli ferdig kan jeg få pynte meg og gå en tur i botanisk hage for å nyte sola. Uheldigvis har jeg blitt tipsa om et hyggelig radioprogram på NRK, Sånn er du, som stikker kjepper i hjulene. Egentlig er jeg ikke så begistret for Harald Eia lenger (for å si det pent), men denne syns jeg virker spennende. Kjente personer tar en veldig omstendig personlighetstest hvor de snakker om funnene etterpå.

God helg til alle, og gratulerer til Stupedama :)

Anaruh sa...

Gratulerer med babyen, Stupedama! og god tur til Amsterdam til Lektor Tørrdal - det er så gøy å lese hva dere andre skriver her inne :)

Min dag begynte med en sjuåring og en stor, gul bamse i senga (det har visst vært noen omrokeringer på sengeplasser i løpet av natta), og fortsatte med gresk frokost (yoghurt med valnøtter og honning, samt frisk frukt til). Jeg har en fin og effektiv jobbdag med min Funky Friday-spilleliste i spotify - føler for å Danse mot vår jeg også, Koisten! Antrekket er blått og stripete, leppene er knallrøde, og jeg sniffer stadig på armen som har liljekonvallparfyme på for å feire denne deilige vårfredagen.

Helgen skal brukes til litt baking, et loppemarked, besøk hos venninne og hennes lille baby, bok og familietid. Og kanskje litt hagearbeid, hvis vær og temperatur er på min side. Og forresten så skal jeg jammen sette på spillelista hjemme i ettermiddag også, og danse over stuegulvet - jeg er så full av pepp - hurra!

Anglofilia sa...

Her I Rogaland har jeg registrert årets første runde med gressklipping på arbeidsplassen! Bortsett fra det er det sannelig ikke mye å rope hurra for, kaldt, grått og guffent som det er. Hadde hyggelig damesammenkomst I går med Afternoon Tea; scones og finger-sandwicher med røkt laks, kremost og dill. Teen var blant annet English Rose fra Whittards, den var helt nydelig. Det hele var slett ikke verst. I kveld blir det kjærestetid med god mat, vin og film, og resten av helga skal tas som den kommer. Gratulerer med baby til Stupedama og riktig god helg til alle!

Stine sa...

Riktig god glamorøs fredag!

Det er kaldt og surt i Trønderhovudstaden i dag, og eg lengtar tilbake til solfylte påskedagar heime på Sunnmøre... Men til veka reiser eg på studietur til Berlin, og forhåpentlegvis er vêret litt betre der (har ikkje turt å sjekke meldingane enno...). No sit eg på universitetet, med kaffekoppen parat, og forsøker å pløye meg gjennom mest mogleg arbeid før avreise på søndag, så helgekjensla er ikkje heilt til stades. Dagens glamoureffektar er iallfall små perleøyrdeobbar og den burgunderraude vinterkåpa mi (det einaste positive med at det er kaldt er at eg får bruke den), samt positive tankar om at det snart er vår og om alt eg skal gjere når det blir sommarferie og bacheloren er levert.

God helg til alle!

Anonym sa...

Dette ble en kort uke, og helgen kom brått på. Glamouren er foreløpig kun representert i et par knallrosa gummihansker fra ebay med plysjkant og perlekjede (!) her jeg svinser rundt og vasker til helgen. Men etter dusjen Blir det svart bukse og svart høyhalset kashmir genser med et langt kjede i sølv. Dagens parfyme blir Aromatics in white fra Clinique, og leppestiften blir en korallfarget fra Dior. Vinden rusker i veggene, og solen skinner frem mellom skyene, en vakker dag med andre ord. Nå får jeg fyke videre med vaskefilla før det blir dusj og helgehandel og middag. Ønsker alle en god helg. ~ Ingrid Grace ~~ Ingrid Grace ~

Stine Arkeologine sa...

Har hatt en god skrivedag, og snart skal jeg gå en tur langs elva før jeg henter yngstemann på skolen. Foreløpig veldig komfortpreget antrekk og hår, men jeg lovet meg selv en ordentlig glamorøs kveld når jeg skal på konsert - da blir det kjole, yndlingsparfyme og mine fineste, hengende øredobber. Gleder meg!

Riktig god helg til dere alle, store og veldig små. :-)

Annette sa...

Endelig fredag :-)
Effektiv dag på jobb, gøy! Og grønn silkeskjorte pyntet opp med gullbladbelte (julegave fra Frøken Desibel), gjør at jeg føler meg pyntet og fin.
Helga skal brukes både til sosialt samvær og til å få ryddet og vasket leilighet. Sistnevnte trengs, da vi har pusset opp et rom, og alt som vanligvis har stått der, nå fyller opp stua.
Fine planer altså:-)
Ha en flott fredag og helg!

Kepler sa...

Med en liten på et halvt år ble glamouren representert ved ren genser da mini sprutgulpet meg ned. Eller, jeg har også fått massevis av verdens fineste smil. Det gjør meg så utrolig glad, og jeg smelter innvendig. Morgensolen fikk jeg også med meg da vi var oppe før seks. Jeg liker også morgensol!

.mette sa...

Ops - har ikke rukket å bli glamorøs enda. Morgengrøt, morgenyoga, husarbeid, kontorarbeid, ut på hytta , gutta murer og jeg har hastet sammen en slags lapskaus. Jeans, stripete sort/hvit overdel, helsesko, men både Arden Eau de toilette og mascara er på plass. Får ta det igjen i morgen. Ha en strålende helg. .mette

Bliss sa...

God fredag kveld!
Jeg er på flyttefot og solgte akkurat sengen min til et hyggelig par med stor bil. Skal pakke litt og nyte litt sol i helgen. Og frisk luft. Og våkne i min elskede leilighet lørdag og søndag morgen for siste gang. (Nå måtte jeg felle noen tårer, det er litt rart og skummelt å flytte til nytt sted).
I dag har jeg hatt på vidt skjørt og fikk hyggelige kommentarer på jobb om mitt vårlige antrekk. Nå kan sommeren bare nærme seg med stormskritt!

Ida sa...

Høres ut som dere får en flott helg ;) I kattelivet har den glamourøse fredagen vært preget av nord-Norske innslag. Lekende niser som badet i et lyserosa hav, rett utenfor verandaen min i morgentimene (dette er ikke hverdagskost, selv for oss langt her nord). Trøtt kattepus i solfylt vinduskarm, iskald vintervind ute, Halvdan Sivertsenkonsert, og nydelig middag på Fiskekompaniet. Nå avrundes dagen i småblomstret morgenkåpe på sofaen, mens Halvdan Sivertsens toner siver ut av platespilleren. Jeg kjøpe den nyeste plata hans på LP. Fikk til og med signert den :D God helg alle sammen!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter, og gratulerer så mye til Stupedama!!

Populære innlegg