søndag, april 23, 2017

St. Dalfour Golden Mango


Dette er en av mine favoritter blant grønne teer: Grønn te med mango fra St. Dalfour. Akkurat passe grønn, akkurat passe mango. Skal ikke trekkes for lenge. Mango er virkelig den beste "eksotiske" frukten jeg vet. Da jeg jobbet i platebutikk på Karl Johan da jeg var nyinnflyttet til Oslo, lå Mövenpick-butikken vegg i vegg.. og der hadde de mangosorbet. Vi kjøpte en liter, forsøkte å presse isboksen inn i den gjen-isete fryseren i det bittelille håpløse kjøleskapet på pauserommet, for så å dra på båttur til Hovedøya etter jobb (med halvtint is i veska). Synd den isen ble borte - i likhet med mange andre Mövenpick-varianter! Nå er mangoen hjertelig velkommen i alle salater vi lager om sommeren. God i kombinasjon med koriander og sitron! Og denne teen fra St. Dalfour har jeg alltid i hus.  


Enten kjøper jeg den på reiser, eller herfra (iHerb). Koppen har dere sett hundre ganger, den er fra Roy Kirkham og jeg er veldig glad i den! Gleder meg til å ta den med ut i hagen i vår og sommer. 

P.S. Det kommer en "kva las du no?" i forbindelse med verdens bokdag litt senere - må bare ut i sola først! 


4 kommentarer:

Mathilde Nicoline sa...

For tiden er jeg hekta på å drikke te med melk. Minnes at du ikke er så fan av det, men har du noen tips til «fyldige» teer. (Om det går ann å si, det omvendte av fruktige liksom)

Anonym sa...

Hei! Tenkte å gjøre en tebestilling fra Iherb, har du flere å anbefale med det samme kanskje? Tusen takk på forhånd :-) mvh Inga

Ingunn sa...

Den høres veldig god ut!

Glamourbibliotekaren sa...

Mathilde Nicoline: Jeg vil tro de fleste svarte teer er ok - English Breakfast, Assam, Earl Grey osv - men du har helt rett; jeg liker ikke melk i te :)

Inga: Det har jeg så absolutt! Harney & Sons' Paris er blant mine yndlinger der (men obs! Kjøp den helst her i Norge, den er å få tak i her og der!), og deres Earl Grey Supreme, Blackcurrant og Vanilla Comoro. Teene fra Tazo er gode, som f.eks. Wild Sweet Orange og Apricot Vanilla . Assam-teen til Hampstead er god, det samme med deres Darjeeling. Og Numi-teene! Om sommeren er jeg glad i Twinings' isteer. Håper du finner noen du liker! :)

Ingunn: Det er den! :)

Populære innlegg