fredag, mai 19, 2017

Glamorøs fredag


God fredag alle sammen!

Her har vi en rolig morgen med fredagsstemning. En liten bytur står på planen, senere i dag blir det feiring av min manns bursdag, og på søndag blir det bursdagsselskap i hagen. Værvarselet ser lovende ut fra og med søndag, og det er jeg glad for! 

Dagens antrekk er supercasual; jeans og en Beatles-t-skjorte (med det grønne Apple Records-eplet), men senere i kveld blir det nok blomstrete skjørt. Jeg har "shoppet" på loftet vårt og funnet haugevis med 12-15 år gamle klær jeg hadde glemt, deriblant fem-seks skjørt som er midt i blinken nå. Gjenbruk! Babyen har arvet masse fine klær i det siste, så det er nesten som julaften her når vi går igjennom poser med det ene antrekket etter det andre. 

En liiiiiiten dråpe Tommy Girl for vårstemning, knallrosa negler og Tiffany's-øredobber frisker opp, og nå skal jeg koke te. Blue of London fra Palais des Thés er dagens valg her.

Ha en fin helg alle sammen!

mvh
Glamourbibliotekaren


14 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Trøtt arkeolog på jobb, men en fin hårknute, et oppmuntrende armbånd og Anaïs Anaïs parfyme full av gamle vårminner hjelper på! Riktig god fredag og helg alle sammen!

Maje sa...

Nyvasket hår og Elisabeth Arden lipgloss. Støl etter marsjering på 17.mai - det er jo faktisk litt (!) glamorøst. Varm te og klare farger ute etter regnværet i går. God helg!

koristen sa...

Jeans med pen, hvit topp og et fint armbånd, myke og gode sko som jeg ikke har sokker i fordi det er ganske varmt, og varmere blir det! "Ordentlig" sminke og Eternity bak ørene.

Her jobbes det for fullt, etter jobb skal jeg treffe to fine venninner og feire bursdagen min som egentlig ikke er før på søndag. Thaimat og vin, skravling og latter. Gleder meg :-)

God fredag og helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre glamorøse!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en Bodøby som foreløpig er ganske grå. Her er det glamorøst med ny jobbkjole, jeg har Chanel på leppene og dufter av Valentina. På kontoret er det god og konsentrert stemning, og jeg har en hektisk innspurt foran meg før jeg tar helg.

Helga skal brukes på kurs med flere hjelpekorps, og jeg skal være i staben. Hunden får bli med, og jeg satser på noen fine turer med ham i de vakre omgivelsene rundt der vi skal være.

God glamorøs fredag, alle som én!

Synne sa...

Høres hyggelig ut! Tommy Girl var kjempepopulær da jeg gikk på ungdomsskolen, hihi.
Her er det eksamensangsten som rår for tida, dessverre - jeg har skriftlig eksamen på lørdag og muntlig på søndag. Snakk om helveteshelg, haha! Gleder meg veeeldig til å få dette overstått, og prøver å gjøre den siste innspurten lystbetont ved å høre på fin musikk i bakgrunnen, drikke te og ta pauser med frisk luft og mørk sjokolade. Er så lei av pugging, men nå er det snart over, og kanskje blir dette mine siste eksamener noensinne! En glamorøs tanke i seg selv!
I dag består antrekket av et lyseblått, flagrende skjørt og en pen, lilla topp, samt en kjølig rødfarge på leppene. I kveld skal jeg legge meg tidlig for å få en best mulig start på eksamensdagen i morgen, så det blir ingen store utskeielser av noe slag, men jeg tar helg på mandag i stedet! Kos dere, alle sammen! God, glamorøs fredag herfra!

Anaruh sa...

Bærum er foreløpig også grå og våt, men jeg har trua. Akkurat nå har det ikke så mye å si heller, for jeg har hjemmekontor med Earl Grey fra Dean & Deluca i SoHo, en vase syriner som jeg plukket i går og kakerester fra 17. mai.

Helgen skal nok brukes til å stoffe og polere seilbåt og/eller jobbe i hagen, og innimellom øktene har jeg lyst til å lese for barna mine. Vi holder på med Danny og den store fasanjakten og Harry Potter og fangen fra Azkaban, og begge bøkene begynner å bli rett så spennende nå. I tillegg tenker jeg at pizza aldri er feil.

God glamorøs fredag og god helg alle sammen

S sa...

Fin fredag!
Det er lenge siden jeg har kommentert her nå, men i dag fikk jeg tid. Har en god fredag med nyvasket hår, ny genser og nokså oversiktlig arbeidsmengde. Og sitter fortsatt med en god følelse etter et spennende og nyttig møte i går.

Ute er det grått, men det gjør ingenting så lenge vi slipper lue og votter. :-) Planene for helga er å være ute og få det fint i hagen. Hagemøblene skal frem, bedet skal ryddes og vi må flikke med litt maling her og der. Kanskje blir det mulighet for litt lesing i godstolen også. Målet er iallfall å gjøre lystbetonte ting og samle krefter.

Glamorøs fredag til dere alle!

S

Clara sa...

Vått og grått ute, men skal ut på middag med jobben, så kvelden blir nok fin. Svart topp, grå dressjakke og jeans ble dagens antrekk, og neglene er nylakkede som vanlig på fredag. Nå skal jeg lage meg dagens tredje kopp te, og satser på at murringen i halsen bare gir seg og ikke lager noe bråk i helgen! Foreløpige planer inkluderer hagearbeid, skogstur med familien og forhåpentligvis noen episoder med "Anne with an E" - er veldig fornøyd med den, selv om 80-talls varianten med Megan Follows alltid vil ha den største plassen i hjertet.


God helg alle sammen!

Kjersti sa...

Fredag igjen - som tida går! Jeg startet dagen tidlig (til meg å være) og har rukket masse allerede. Nå har jeg nettopp spist formiddagsmat, drukket te og lest i det nye magasinet til Munchmuseet. Fin og lett inspirasjonslesning! I dag er det både god temperatur og oppholdsvær (i hvert fall foreløpig, det kan se utrygt ut...) så jeg skal straks ut og pusle i hagen. En avslappende helg står for døra, livet er ganske godt!

HildeSofie sa...

God fredag!
Jeg er døgnvill, igår var det mandag i min verden, hoho. Jeg har nettopp kommet hjem etter en fin dag på kontoret. Antrekket var jeans og kortermet sort skjorte/bluse (hva er det som gjør at et skjortelignende plagg plutselig blir en bluse? Stoffet? Snittet?), neglene gullfarget og rundt halsen hang et fint smykke (et fly, hihi) fått av en fin fyr. NÅ, derimot, er jeg over i myke bukser og en enkel trøye. Duften er dog den samme, idag Chanel Chance.
Helgen blir en helt normal en i mitt liv: jobb, film, te, trening, aviser og besøk av den fine fyren. Og jordbær,selv om de er importert. Og søndag skal jeg bake litt, så jeg har lunsjbrød de neste ukene.
God helg til alle, og lykke til med eksamen til Synne! :)

Anni sa...

Ikke spesielt glamorøs i dag, men kanskje i morgen. 21. mai (i morgen) er den internasjonale museumsdagen og mange har gratis inngang.
Jeg tar meg nok en tur til Munch-museet og ser Knausgårds "Mot skogen"-utstilling.

.mette sa...

God ettermiddag. Etter sjauing av subus, innendørs maling, matlaging mm er kjolen på og håret gredd. Fant en flaske Tommy Hilfiger ukjent årgang, men den luktet fortsatt godt! Rødvin m is i glasset og pitapizza i magen. Helgen har ankommet. .mette

Rannveig sa...

God fredags kveld! Etter en veldig intens og travel uke er jeg klar for helg. Kveldens plan om å sjekke ut en ny tv-serie med mannen ble sabotert av en tre-åring som ikke ville sove, men vi har fått slappet av sammen på sofaen med hver vår bok. Dagens antrekk er avslappet glamorøst bestående av tights, en pen tunika og kimono inspirert jakke over. Dagens duft er Miss Dior, påført etter dagens treningsøkt (går inn i helgen med god samvittighet ). Planer for helgen er å gjøre klar balkongen for sesongen (det ustabile været har gjort at dette stadig har blitt utsatt) . Lørdag kveld skal jeg ut med en venninne og på søndag skal hele familien på besøk hos venner for å spise vafler og leke. Mye hyggelig å glede seg til og forhåpentligvis blir det tid til å bare surre rundt og slappe av også. Ønsker alle en riktig god helg!

IngSta sa...

Det finaste i dag har vore at vi har planta sommarblomar på kyrkjegarden. Gule sanvitalia, spanske margeritter, rød nellik, bidens beedance. Vi liker å ha det litt fargerikt! Det blei veldig fint syns vi og veret var fantastisk. Neste veke skal vi ta for oss hagen hos oss sjølv. God natt til glamourfolket!

Populære innlegg