fredag, mai 26, 2017

Glamorøs fredag


God morgen! Dette er oss i dag! Meg og babyen i et SAS-fly. Vi er på en liten weekendreise. Glamoureffekter: Ryggsekk og bæresele! Og knalloransje negler. I helga skal jeg drikke te! Og plukke blomster. Gå turer. Lese litt. 

Alle lesere er hjertelig velkomne til å fortelle oss andre om hva som forgyller deres fredager! Tipper mange av dere har langhelger, enten fulle av planer eller tvertimot. 

Ha en riktig god helg!

mvh
Glamourbibliotekaren. 


14 kommentarer:

Annette sa...

God fredag fra København! Som mange andre har jeg tatt fri i dag, og jeg nyter å sove uten vekkeklokke. Våknet klokken 7, så alt er allikevel som det pleier.
Jeg og min søster er på tur til Danmark for å hilse på familie, og det er fint å tilbringe tid sammen med både henne og kusiner/fetre/onkler/tanter. I dag skal vi nyte en god brunch, før vi kjører videre til Jylland og kjære mormor. Det gleder jeg meg til.
Av ikke-så-glamorøse effekter kan jeg nevne sår hals, rennende nese og en verkende kropp, men jeg satser på at mye te og varmt vær hjelper på det. Det mest glamorøse i dag blir derimot det jeg har nevnt over; tid sammen med nær familie:-)
God fredag ønskes alle, og Glamourbibliotekaren især, som sprer glede og minner oss på hvor fint det er å leve!

Anonym sa...

Jeg er på jobb! Trøtt men har Adidas Track Jacket i fine farger. Bestillt i vinter og nå kan jeg begynne å bruke den. Ny Thierry Mugler Angel Muse parfyme som jeg synes er helt nydelig.
Har gode planer for helga men de vil jeg ikke røpe :) Det kan bare regne. God helg!

HildeSofie sa...

Hurra for sommerfredag!
Ingen langhelg her, men det ser ut som det blir en liten hyttetur fra imorgen til søndag, og det er glamorøst nok i massevis. Grilling, soling, bading og vin!
Jeg var oppe tidlig i dag, måtte få unna litt diverse på hjemmekontoret før jeg hadde telefonmøte med banken (gir meg selv 100 voksenpoeng for å be om lavere lånerente, hoho).
Etterpå skal jeg innom kontoret en snartur, og så skal jeg møte en fin fyr til lunsj.
Antrekket er mørkeblå jeans og en sort topp, og i dag tror jeg det blir blomstrete sommersko. Neglene lyser opp i knallgrønt, hihi, og duften er Hugo Woman.
Ha en fin helg alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Denne helga bader Bodøbyen i sol, og det kommer godt med når planene skal legges. Dagens glamour: God tid på morgenkvisten, selv med to låneunger i hus.

Jeg jobber noen timer fra hjemmekontor mens de surrer litt ved kjøkkenbordet og litt ute i hagen, ettersom de er på jakt etter Det Perfekte Papriflyet, åpenbart. Andre glamourfaktorer: Nyvasket hår, Chanel på leppene, og planer om turorientering i marka med ungene etter at dagens arbeidsoppgaver er overstått. Og en kopp söder-te fra Stockholm Tea House. Blir aldri lei.

God helg, alle sammen!

koristen sa...

Nedpakking av arbeidssted før flyttesalg og flytting er slitsomt og gøy, men ikke særlig glamorøst!

Glamouren kommer litt senere denne fredagen, da reiser jeg på weekendbesøk til en venninne i en hyggelig liten by sammen med en søster og en annen venninne. Det er sommerklær både på meg og i kofferten - ikke så mange ytre glamoureffekter pga nevnte pakking :-) Men et lite emaljesmykke fra bruktmarked henger rundt halsen, og jeg dufter av Eternity fra CK.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Fredag som skin av langhelgglamour. Ein fredag som på ein både er måndag og fredag, men mest ein gid dag, tross regn. Eg har kjøpt jordbær planter og Håpar på opphaldsvær til litt utearbeid. Glamour her er ryddig stove med peonbukett på alle nord. Ser fint ut og likar godt. Så blur det sein middag og kjole utpå dagen!

Stine Arkeologine sa...

Jeg og ungene har fire fine dager med veldig lite planer, annet enn å ordne i hagen, montere trampoline, stelle sykler og være på tur i skogen. Mye å ordne hjemme, men koselig når vi holder på sammen! Yngstemann har begynt med ukelønn og med slik motivasjon og høyning av status er det ingenting å si på arbeidsinnsatsen. :-) Glamour i dag er nylaget rabarbrasyltetøy på boller til frokost, og siden det plaskregner skal jeg og overnevnte rigge oss til i sofaen, han med "Karsten og Petra"-film og jeg med med min nyervervede "Collected poems" av Ted Hughes. Like fornøyde, begge to!

Riktig god helg alle sammen, og god helgetur til Glamourbibliotekaren med reisefølge!

Fivrelden sa...

Glamourfaktoren består av te og forberede sommerles som starter første juni. Ellers god te i koppen og en knekk islandsk sjokolade. :) God helg, alle.

Ingerid sa...

Hjemmekontor i varmen her og barn som flyr rundt på planleggingsdag - det er lite glamour og særdeles ledig antrekk som gjelder, alt iblandet litt stress over ikke å få gjort det man bør og et håp om at oppfordringen til barna om å gå ut og finne på noe ikke betyr at de sliter ut andres foreldre for mye.
Dagen slutter med nattoget til Bergen: det er jo absolutt litt glamour over det! Nattog! Til en særdeles fin by! Uten barn og ikke på jobb, det er jo en uvant kombinasjon. Planen er morgentur, frokost på cafe og et ærend i byen før turen går videre til slekta. Men enn så lenge er det hjemmekontor med utsikt ut til mange trær som gjelder. God forsommerhelg til alle!

Sørlandspige sa...

Først en takk til Glamourbibliotekaren som "sprer glede og minner oss på hvor fint det er å leve!" (Sitat fra første innlegg her)

Sol, 23 grader, hele dagen til å jobbe i hagen sammen med mannen - og snart en dusj, hårvask og sommerkjole før ro på terrassen! Det blomstrer og er frodig, og fuglungene er blitt store og hopper og flakser i busker og trær. Forsommeren er her for fullt og gir meg den aller beste lykkefølelsen. Det er helt naturlig og gjentar seg hvert eneste år - og like fint er det hver gang! God helg!

Anaruh sa...

God fredag fra fjorden! Vi er på seiltur og koser oss med is, bading, bøker og kald drikke. Dagens antrekk er linshorts og verdens deiligste bomullsskjorte fra Zara. Føttene er bare, og neglene lakket med peach daiquari fra Essie. Dagens duft er Aqua de gio og solkrem. Akkurat nå er barna og fisker krabber, og jeg har trukket en kopp Twinings Cutty Sark-te; det naturlige valget ombordstigning i seilbåten.

God langhelg alle sammen!

IngSta sa...

Sol i dag, sol i morgon, sol på søndag... Dette er jammen ikkje verst! Meg og mannen har vore ute og gått på ein folkefestival i min barndoms lille by. Der kjøpte vi absolutt ingen verdens ting fordi vi har NOK av alt som kan omsettast i kontantar og ikkje har eit tilintetgjørelsespotensial innen relativt kort tid. Softis derimot er innforbi, så det har vi kost oss med. Dessutan har eg gått ein lengre tur på mine to bein og mine gode medhjelparar krykkene enn på lenge, og det er eg godt fornøyd med. Nå skal her grillast på terrasen - hurra!

Elida sa...

God helg! Eg har tatt langhelg, men resten av verda hadde ikkje det så eg vakna av trafikken kl 8! Tok meg ein tur på biblioteket, satt på kafé, gått tur og hatt ein meget fin fridag i sola :-) I morgon skal ein bekjent gifte seg så då blir det mysing i kirka og avlevering av presang. Sola er den beste glamoureffekten i dag, men nye sko gjer og sitt :-)

.mette sa...

Superfin dag med storesøster og lite barnebarn. Detter superfin aften med nydelig utsikt fra baderommet og de øvrige på Knatten i dyp søvn. Livet er slett ikke værst! .mette

Populære innlegg