søndag, mai 21, 2017

Sommerdag og hageselskap


Mannen min hadde bursdag her forleden, så i dag feiret vi han med kaker og jordbær og gode venner i hagen. Hageselskap er noe av det meste med sommeren, og definitivt noe av det beste med å ha hage! Det er så hyggelig å dekke på bordet med kopper og fat, farmorbrodert duk og gamle fine saftmugger, og sitte der i timesvis og drikke te eller kaffe og spise kaker til det er tomt på fatene. Denne gangen var gresset i overkant høyt også, men det gjør det jo egentlig bare enda mer somrete. En av presangene han fikk, var en fin georginplante som skal ned i bedet i løpet av de nærmeste dagene. 

Måtte det bli mange slike dager i sommer!


3 kommentarer:

Sol sa...

Det har vært en deilig dag her i hovedstaden! Selskapet deres ser hyggelig ut også. Må si jeg er litt misunnelig for slike sittegrupper i hagen. Vi flyttet til hus med hage for to år siden, men hagen heller såpass mye at det er ingen steder det er naturlig å ha møbler. Terrassen er derimot mye i bruk :-) Håper på finvær i uka som kommer, det er meldt bra! Ha en fin søndagskveld, Glamourbibliotekaren!

Cecilie sa...

Det ser helt fantastisk ut :-) Inspirasjon i bøtter og spann, har ikke hage selv men får "låne" svigerforeldrene sin når vi vil. I sommer blir det hageselskap, mannen min har bursdag i slutten av juni og minsten blir to i august. Takk! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Sol: Takk for det! Ikke så enkelt å ha sittegrupper i hager som skråner, nei. Vår har mange ulike nivåer, men allikevel har den mange steder det egner seg bra å sette ut et par stoler og et lite bord. Lykke til med hagen! :)

Cecilie: Hyggelig å kunne inspirere! :)

Populære innlegg