søndag, august 27, 2017

Helg


Her går det visst mye i blomster og te for tiden, utifra bildene jeg tar i alle fall. Jeg har ryddet verandaen for alt som er ferdigblomstret, så nå er det pent der igjen. Hortensiaene står kjempelenge og er fine å plukke inn i blant. Ellers er det pelargonier og hibiscus, klematis og kaprifol der ute på verandaen.


Kränkus Munkte må man ha med jevne mellomrom. Jeg kjøpte den sist vi var i Sverige, og i går lånte jeg en hundekopp av mannen min. Tror han fikk den av meg for noen år siden, og den har hatt fast plass ute i studioet hans i hagen, så jeg har helt glemt den. Digger blikket! Og ørene. 


En sensommerbukett med ringblomster, lavendel, mynte og kornblomster fra hagen. 


Og noen velduftende fine saker! Erteblomstene er i fullt flor nå, og øynene mine går i kryss når jeg inhalerer duften. 

Ellers: Solfylte morgentrilleturer, leking i skyggen, bok og te i små ledige stunder her og der.  Og jammen er det fint akkurat nå, på en søndagsmorgen, å gjøre det jeg alltid har gjort - fylle stua med dagens Bach-kantater og brygge te - men plutselig med en sovende baby ute i hagen. Nå skal jeg sette meg under morelltreet med Austerboka mi og spise frokost. 

Håper dere har fine helger!


2 kommentarer:

.mette sa...

Leser du Austers siste? Den gleder jeg meg til!!! Tjukk som en murstein og helt sikkert en drøm å lese:-).mette

Glamourbibliotekaren sa...

Ja! Kjøpte den da den kom i januar og begynte på den da, men siden den er 850 sider lang/tung/tjukk, tok den for mye plass i stellebagen, så jeg fikk ikke slept den med meg rundt. Begynte på nytt nå i sommer! Er ca kvartveis.

Populære innlegg