fredag, oktober 13, 2017

Glamorøs fredag


God morgen!
Kafé i sola, trilletur i høstløvet, varm te - det er dagens planer her! Woody Sandalwood, den gamle Body Shop-klassikeren, er dagens duft, jeg har allerede helt i meg en kopp Earl Grey, og nå skal jeg spille trommer med babyen min. 

Ha en fin dag alle sammen, kom med rapporter da!23 kommentarer:

Anonym sa...

God fredag! Nydelig høstvær i Oslo. Og jammen har jeg en god hårdag i dag. Det er fredagsglamour det! Startet dagen med frokost med en tidligere kollega i sentrum. Vandret fornøyd og mett til kontoret og er nå klar for en solid innsats før helgefølelsen inntar både hode og kropp. Kveldskos i sofaen i kveld og suppe med gode venninner i morgen. Og på søndag er det meldt sommervær. Dette blir en bra helg.

koristen sa...

Det hørtes ut som en deilig fredag, Glamourbibliotekar :-)

Nye svarte bukser med en ny genser i vakker blåfarge over, litt bling fordi det er fredag, duften er DKNY. Nå skal det jobbes i noen timer, så er det helg! Håper på deilig vær for turer i by og skog. Dessuten har jeg begynt på de siste bøkene til Jørn Lier Horst (hjemme) og Levi Henriksen (i sekken), så det blir garantert lesing.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Anglofilia sa...

Morgenspinning tikket av I dag også, det er ikke verst! Dagens duft er deilige Stella, en nydelig rose som på ingen måte er bestemor-aktig. Ligger an til en relativt rolig dag på jobb, og på tur hjem skal det handles inn mer blomster til helgas middagsselskap. Gleder meg til det, det er så koselig å stulle rundt og ordne I leiligheten, lage mat og sette fram blomster. Søndagen blir trolig meget rolig grunnet nevnte middagsselskap. Tenker det blir lesing I sofakroken. Ha en fin helg, alle sammen!

Anaruh sa...

Jeg startet dagen med en kopp The des Amants fra Le Palais des Thes og deretter en morgentur mens sola stod opp. Vel hjemme var det deilig med en varm dusj, for jammen har det blitt kaldt ute om morgenen! Nå sitter jeg her på hjemmekontoret og spiser en sen frokost bestående av croissanter rett fra stekeovnen og en kopp French Breakfast fra Mariage Freres. Og der tror jeg helgens glamour stopper, for jeg skal være selger på korpsloppis med tilhørende refleksvest og rumpetaske inne i en gymsal uten vinduer hele helgen. Heldigvis er det for en god sak, og jeg nyter hvert sekund av korpssønnens saksofonøving i kjellerstua. SÅ koselig med livemusikk når man går rundt hjemme og bretter klesvask, lager middag eller bare gjør ingenting. Jeg skal tenke på det hvis loppemotivasjonen daler litt utpå ettermiddagene.

Ønsker alle en fin helg og oppfordrer selvfølgelig folk til å gå på loppis i helgen hvis man har muligheten!

Stine sa...

God glamorøs fredag! Langmorgon i pysj her, og kaffe i kosekoppen. Snart skal eg ut i hagen og henge opp fuglemat og plukke epler. Hadde forresten besøk av to nydelege hjortar der i dag tidleg! Elskar livet i skogkanten <3 God helg ønskast alle!

Anonym sa...

God morgen! Dagen startet med en times spasertur før frokost, måtte bare nytte sjansen mens det var opphold. Straks skal jeg spise frokost og drikke en kanne te. Dagens antrekk blir stripete kjole og svarte ullstrømpebukser, kanskje jeg slår til med neglelakk også? Ønsker alle en riktig fin fredag!
Ida i Bergen

Lille sa...

God glamorøs fredag!

En etterlengtet fridag og frihelg, etter mye jobbing. Dagens plan er en tur på cafe og handle litt inn før helgen. Resten av helgen går til avslapping med mann og hunder, rødvin og strikketøy.

Desverre litt grått vær på Kongsberg, men håper at solen titter frem i løpet av helgen.
Dagens antrekk er mørkeblått skinnskjørt og varm genser. Duften er Narciso Rodriguez- her, den sorte flasken. Jeg pleier å ha den på til fest, men syns den kunne live opp litt i dag :)

Håper alle glamorøse får en fin helg!

Jazzku sa...

Dagens planer er en halv arbeidsdag, og en rolig kveld med kvadratisk hjemmelaget pizza som alltid gjør meg nostalgisk.
Jeg tenker det blir med en liten fredagsbukett på veien hjem!

Jeg drømmer forresten om at Oslo får en abonnementstjeneste på smakfull fredagsbukett, de har jo i Sverige og på Bakklandet blomster i Trondheim.. Noen som vet om det finnes?

Maje sa...

Dagens antrekk er grønn og grå kjole med blomster og lang cardigan, duften er Daisy av Marc Jacobs (som egentlig er min sommerduft, men..) og litt leppepomade (har aldri skrevet det ordet før, tror jeg) med farge på fra Kiehl`s. Egentlig kunne jeg ha trengt et par ullsokker også, for det er visst noe feil på varmeanlegget på jobben. Godt det finnes te her i verden! I dag blir det litt husarbeid og hjemmelagede pizzaboller til kvelds og i morgen skal det snekres nytt søppelstativ hjemme. Håper at det også blir tid til kafébesøk og tur i fine høstfarger. God helg!

Stine Arkeologine sa...

Dagens antrekk er ikke mye å snakke om da jeg er så forkjøla og elendig og syk i dag som ingen har vært siden sist jeg var det, for å si det som Piet Hein. :-) Vi snakker pysj, dyne og Kleenex, men glamorøse innslag er at jeg har greid å karre meg ned trappa for å brygge en stor kanne te, og rigget meg til for å se den nyeste episoden av Outlander (og finne ut hvem som skal amputeres, trepaneres, henrettes, antastes eller tortureres i dag og irritere meg over skuespillmetoden «nå er jeg veldig overrasket, sjarmerende, redd eller hva som helst og derfor flakker jeg overdrevent med øynene fra høyre til venstre og tilbake igjen». Hat-elsker virkelig den serien!).

Riktig god helg til dere alle! :-)

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Jeg er for anledningen installert på "bortekontor" på Sørlandet, hos noen fine nye venner jeg fanget i sommerferien. I går hadde vi huset fullt her, med enda flere sommerferievenner, og det var veldig fint å treffe dem alle igjen. Skikkelig koselig start på helgen! I dag bærer det videre med en gammel venninnegjeng, for den årlige happeningen på en hytte utenfor Kristiansand. Det blir mat, vin og skravling helt frem til søndag. Jeg blir mett bare av tanken, hoho.
I bagen er det derfor ingen glamorøse klær eller effekter ut over Coco Noir. Ellers er det myke bukser, ullstrømper og -trøyer det går i, men hyttefølelse er jo glamorøst i seg selv!
God helg til alle :)

Ida sa...

Hei glamorøs fredag! Her er det nydelig høstsol ute, Fancy Earl Grey i koppen og en malende pusekatt som setter tonen for helga. Jeg har hatt en rolig morgen, hvor jeg har unnet meg å sove lenge og spist frokost med eksklusivt pålegg. Enn så lenge har de glamorøse innslagene uteblitt, men planen er bling i ørene, Chanel-lipgloss og egendesignet gammelrosa skjørt med blomstermønster. I kveld får jeg besøk av en venninne sørfra og jeg gleder meg som en unge. Det føles nesten som når jeg var 10 år og hadde overnattingsbesøk. Håper alle andre koser seg like mye. Riktig god helg fra kattelivfrøkna.

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her i Bodø er det kulturnatt i kveld og natt, med mer enn hundre arrangementer rundt omkring i byens sentrum - sang, dans og mye, mye mer. Jeg gleder meg vilt! Selv skal jeg også være med på et lite innslag i Domkirka, det blir stas (og litt skummelt).

Dagen startet uglamorøst med en form som ikke var helt på topp, så jeg så det litt an. Men i 10-tida var jeg på plass og derfra har det gått oppover, heldigvis. Glamouren er ivaretatt utenpå med nye jeans, oransje topp, sort cardigan og blå adidas. Chanel på leppene og Romance på halsen, Essies 'Spin the bottle' på neglene.

Innvendig glamour: Ei helg full av fine ting, inkludert en 12-åring på overnattingsbesøk! God helg!

Marianne sa...

Herlig med glamorøs fredag! Jeg har vært hos tannlegen og pusset tennene, så et stort hvitt smil er nok dagens mest glamorøse innslag.
Takk for tips om kjøp av blomster - det skal jeg huske på før jeg drar hjemover i ettermiddag. I helgen venter nemlig besøk fra Bergen, og vi skal kose oss med kaker på Pascal og oppleve Les Miserables på Folketeateret. Vi gleder oss, og en blomsterbukett gir jo en ekstra boost! Riktig god helg!

Kjersti sa...

Fredag! En helg med få planer ligger foran meg, og det er godt siden jeg er litt sliten for tiden. Da er det deilig å vite at jeg kan roe ned.
God helg!

Trofast leser sa...

Ah, endelig fredag ettermiddag! Vel plassert med et blad på en buss som skal ta meg til hytta, hvor mann&barn allerede er på plass. Gleder meg til rolige dager med mye uteliv sammen med familien. Mandag og tirsdag er det planleggingsdager i barnehagen så far&barn blir på hytta mens jeg pendler inn til byen på jobb. Det betyr at jeg får sove/lese/strikke/høre på podcast to timer hver vei de dagene mens bussen ruller gjennom vakkert landskap. Gleder meg! Ønsker alle ei riktig god helg!

Trofast leser

Ingerid sa...

Å, fredag midt i den travle hverdagen. Uken har vært veldig blandet drops, spesielt på jobb, og helgen blir også blandet, men forhåpentligvis ikke helt overveldet av deadline på jobb kombinert med diverse ting for alle i familien. Ikke minst skal jeg løpe min første mil i et løp og kan ikke skjønne hvorfor jeg syntes det var så lurt. Ettersom deadline på jobb kommer midt oppe i det, har jeg (u)heldigvis fått litt liten tid til å grue meg.
Dagens antrekk er avslappet (tok de penere til formelle møter før i uken) med pen olabukse, hvit og blå stripegenser, gullringer i ørene og et blått skjerf med paljetter. Bak øret, dvs på hele kroppen, monoi-olje fra Yves Rocher. Synes den er litt vel kraftig, så etter litt bruk blandet jeg den ut med mandelolje fra apoteket og er veldig fornøyd med det.
Dagens te har vært Grønn gresshoppe fra Solberg & Hansen, den gir mersmak. Og masse sterk kaffe, som vanlig.
Forresten, Jazzku - Blomsterhagen på Abildsø har en blomsteravtale som kanskje kunne passe for fredagsbukett. De har så fine blomster! God helg til alle!

S sa...

Fin fredag!
I dag var det nokså høy glamourfaktor, for jeg hadde på en ny penbukse, ny bluse og fin cardigan over. I tillegg nyvasket hår med krøller i. Ikke slik jeg pleier å se ut til vanlig, men skulle takke av en kjær kollega som nå går av med pensjon. Og når jeg leser om alle parfymer og dufter blir jeg fortsatt misunnelig - et stort minus med å jobbe i helsesektoren er at vi ikke kan bruker parfyme. Dagen ellers gikk fort, med tre møter utenom hyggelig avskjedslunsj.

Nå er jeg hjemme, har trukket i grå koseklær og venter på middagen som er under produksjon på kjøkkenet. Helga skal benyttes til sakte tid og jeg skal helt seriøst trene på å roe ned nå fremover. Blir nok litt husarbeid og en liten shoppingtur med datter, men alt skal foregå med lav puls og mye pust. Ellers er det lite jeg må denne helga, og det er utrolig godt.

Ønsker alle ei fin, fin helg!

Anonym sa...

Fredag kom med ting som måtte gjøres. Men endte med innkjøp av Adidas Swift sko i en nydelig rosa farge og Snømannen på kino (jeg stoler ikke på anmeldere alltid, den var helt grei, selv om jeg foretrekker Di Derre og barnebokfilmene hans). God helg!

Inger sa...

Fyr i peisen på hytta,vakre høstfarger og fin værmelding. Duften er Black opium fra YSL, perler i ørene. Og ingen planer, bare slappe av, gå tur, lese. God helg!

Synne sa...

God fredagskveld! En liten rapport sånn på tampen - bedre sent enn aldri, vel? Jeg har stripete vintage-kjole på, en som moren min pleide å bruke som ung, og det er alltid koselig. Den har stort skjørt, så jeg har petticoat under, og høy svinsefaktor er alltid gøy. Rød leppestift er ganske vanlig på denne kanten, men i dag har jeg også hårbøyle med katteører, for det er jo fredag den trettende! Har fått mange blikk og smil ute i byen, noe jeg bare synes er morsomt - og når folk har kommentert eller spurt, har jeg sagt "man må se opp for svarte katter på en dag som denne", hoho.
I helga skal det pusses opp, noe jeg ærlig talt begynner å bli fryktelig lei av, men i morgen kveld blir det ost, kjeks og vin med venner - perfekt belønning.
God, glamorøs helg til alle!

IngSta sa...

Nylig heimkomen frå hyggeleg besøk hos slekta. Det øser ned med regn, og då blir det koselige innesysler. Fullførte et par nesten-ferdige strikketøy og koser meg med å planlegge neste prosjekt. Eplekaka står klar og eg gleder meg til helg med god mat. Boklesinga mi har tatt fullstendig pause - av og til stoppar slikt opp sjølv om eigentleg har lyst til å lese.

God fredag og god helg til folket!

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen takk for alle rapporter! :)

Populære innlegg