fredag, oktober 20, 2017

Glamorøs fredag


God morgen!

I dag tror jeg det må bli gul genser for å matche høstfargene. Frostnatta i går fikk meg til å lengte etter varmere dyner, vinterjakkene mine, ullskjerf og luer, så det blir nok litt av helgas gjøremål. Ta en tur på loftet og finne fram gode varme venner! 

Glamoureffekter som sådan er leppestift, bryllupsgavediamanter i ørene, og en helg uten særlige planer foran oss. Det kjennes veldig fint! Mannen tar med seg kvartetten sin og spiller på jazzklubb i kveld, og jeg og babyen heier fra sidelinja (dvs hjemme). Aller først skal vi på kafé med vår egen lille babyklubb! Stikkord ellers: Fyring i peisen, et varmt bad, lese bøker, spille plater, trille turer, være sammen alle tre i fred og ro i vår egen lille boble. 

Ha en fin fredag alle sammen, og som vanlig er det veldig hyggelig at dere legger igjen rapporter! Hjertelig velkommen alle som vil!

mvh
Glamourbibliotekaren

15 kommentarer:

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en Bodøby som endelig bader i sol igjen! Vi har hatt frost i natt og det var glatt asfalt overalt, men jeg overlevde heldigvis både tur med hunden og (buss)tur til jobb. Da skal man være fornøyd!

Dagens glamour er nyvasket hår, Chanel på leppene og Romance på halsen. Antrekket er ganske uformelt, men pent: Jeans, knallrosa topp og lys grå cardigan utenpå. Nyfilte negler føles også godt; de skal få seg et par strøk med petrolfarge i ettermiddag.

Helga skal brukes på ymse aktiviteter, deriblant safte-og-sylte-til-julegaver-dag med ei venninne på søndag.

God helg!

Anonym sa...

Gråvær i Oslo, men det er fredag og jeg har på meg grønn kjole. Det hjelper :-) Nå skal det jobbes noen timer, så skal jeg kjøpe blomster før jeg drar hjem og tester ny støvsuger. Ikke så spennende, men det blir glamorøst i heimen når jeg er ferdig :-)

I morgen blir det litt korsang, søndag besøker jeg kanskje en kunstutstilling med tegninger av blant andre fine Anna Fiske.

God helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre glamorøse!

Rannveig sa...

God glamorøs fredag! Denne fredagen er jeg først og fremst takknemlig for at været er litt mildere her i Oslo i dag. Det betyr nemlig at sykkelen fortsatt kan brukes(etter frostnatta i går turte jeg ikke sykle) og da er hverdagslogistikken så mye bedre. Glamourfaktorene i dag er nyklippet hår, nye glitrende øredobber (ikke ekte diamanter dessverre) og en av favorittkjolene mine. Dagens duft er en jeg er blitt mer og mer glad i: Ma vie pour femme fra Hugo Boss. Jeg har bare en liten prøve, så tror jeg snart må investere i en hel flaske. Det fineste som skjer denne helga er at mannen og jeg skal feire bryllupsdag på lørdag! Barna overnatter hos besteforeldre, så vi får nesten 24 timer for oss selv. Vi har bestilt bord på Brasserie Blanche, som står på Aftenpostens liste over anbefalte romantiske restauranter i Oslo. Vi har ikke vært der før, så det blir spennende. Ønsker alle en hyggelig helg!

Ingerid sa...

Her er det en fin fredagsformiddag, har hatt veldig bra hjemmekontor. Bivokslys på bordet, kaffe med masse melk i fin, veldig stor blå kopp, og de fine høstfargene ute. Sitter og planlegger videre arbeid og føler meg litt flink, det er aldri feil - særlig ikke når det må bli jobbing i morgen for å få ferdig en tekst. Men nå skal jeg jamen finne frem en fin høstparfyme - kanskje Midnight Poison, eller Burberry Woman, før jeg skal følge veslejenta til helsesøster. Føler meg alltid litt inspirert når jeg kan skrive noe her tidlig på dag og tenke gjennom det som er ekstra fint med hverdagsglamouren. God helg til alle!

Anonym sa...

Hei alle saman, kjenner meg fantastisk fordi eg er ferdig med mykje arbeid som har lagt på meg lenge og som har ført til jobbing både seint og tidleg. Skal difor unne meg ein langsam arbeidsdag. Er forkjøla og lite glamorøs i klesveien, men har kosa meg med eggerøre og laks til frukost. Og ein god kopp te sjølvsagt. God helg!

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag, og gratulerer med bryllupsdagen til Rannveig! :)
Jeg er på plass på kontoret, droppet et frokostmøte i dag fordi det har vært så hektisk denne uken, og prioriterte heller å lage god frokost hjemme, med te og avis, før jeg gikk på jobb. Deilig!
Antrekket er casual med jeans og lysgrå genser, neglene nylakkerte og knallrøde og pynten sølvfarget og glitrende. Duften er YSL Homme.
Planer for helgen: Jeg har sett frem til hjemmealenehelg i et par uker (life of an introvert, haha), og det blir en kombinasjon av jobb, trening, film/serie, aviser, te og bok. Og et lite besøk av en fin fyr, men så hiver jeg ham ut igjen, hihi :)
God helg til alle!

Alene sa...

Hurra for fredag og i dag er den ekstra glamorøs!
I dag har jeg nemlig vært gift med verdens beste i 22 år!
Etter en god natts søvn (har sovet dårlig de siste nettene), ble jeg møtt av en bukett røde roser og en liten hilsen på post-it lapp. Mannen hadde dratt på jobb og latt meg sove.

Jeg har hentet ned vinterklærne og har iført meg en gammel, sort kjole med oker/kanelfarget mønster. Spreke strømper og sorte støvletter.
En nydelig bryllupsdagring og store gullringer i ørene. Ikke kostbare juveler, men akk så fine.

Nå skal jeg på biblioteket å høre på en venn som leser høyt fa sin nyutgitte bok. I ettermiddag blir det vel å innta et godt måltid med mannen. Etter det får tiden vise, men god følelse i kroppen varer nok ut dagen.

En god fredag til dere og håper alle finner en liten ting å glede seg over!


tea sa...

God fredag! Idag startet jeg dagen med svangerskapskontroll (alt bra!) og så en liten handletur. Når babyen har det bra og mor litt vondt her og der, så passer det fint med innkjøp av egenpleieprodukter. En slags liten feiring, kan man vel si, for at alt står bra til og at det er helg. I kveld blir det nok fredagspizza og avslapping i sofaen. Resten av helga er ganske åpen, bortsett fra at jeg og mannen skal være barnevakt for hans søster på 10. Helgas planer blir vel litt styrt av hva hun ønsker å gjøre, tenker jeg. Blir nok fint! En riktig god helg ønskes alle!

Oda sa...

God glamorøs fredag! Eg har ein etterlengta fridag etter to kjekke, men intense veker. I den anledning har eg kjøpt inn liljer, drukke god kaffi, hatt lang fredagsfrukost ilag med min kjære og sit no og forsøker å gjere litt skulearbeid (som skulle blitt gjort for lenge sidan). Eg er kledd frå topp til tå i gråe tonar, har djupraudeneglar og dufta av mi signaturparfyme, Hermès si Un jardin après la mousson. Eg lyttar til Marit Larsen sitt fabelaktig album Jonis was right og drikk Kusmi sin Anastasia-te. God helg alle saman!

Anni sa...

Hei, alle sammen!
De siste ukene har jeg hørt mye på et band jeg elsket som ungdom.
Merkelig hvordan ungdommens musikk transporterer en tilbake til følelser og sinnsstemninger man trodde man hadde vokst fra.
Så det vil jeg anbefale. Du vil både le og gråte.

Dagens glamoureffekt er å sitte her, nydusjet i nyvasket badekåpe, og glede seg over å ha funnet verdens beste penn!
I den nyeste boken til Agnes Ravatn skriver hun om pennenn Pilot G-tec c4.
Desverre selges den ikke i Norge, og vi vet alle hvordan utilgjengelighet gjør attraktiv, så jeg måtte selvsagt klikke den hjem.
Den kom i dag. Jeg kan si noe om hvor bra den er, men la meg heller si at jeg har skrevet veldig mye tull i dag, bare for å bruke den.
Nå skal jeg skrive litt mer...god helg!


Anaruh sa...

Hei fredagen! Min dag startet med lang frokost, blomstrende novemberkaktuser og dagens Morgenbladet, mens småfuglene hadde foreningsmøte i fuglemateren utenfor vinduet - koselig! Nå i ettermiddag baker jeg kjeks og kaker, for i morgen får vi tebesøk av to venninner og døtrene deres. Ellers er helgen uten planer, men med det været som er meldt, tipper jeg det blir mye te og bok. Elskede hjemmehelg - here I come!

Stine sa...

God glamorøs fredag!

Endeleg er det helg, og eg sit på bussen retning heimover etter ei veke i praksis i byen. Det har vore ei veldig veldig fin veke, men no er eg klar for å lade batteria litt med to lange morgonar, roleg turgåing, skjønnlitteraturlesing og jentekveld!

Dagens glamoureffekt er den burgunderraude kåpa som eg føler meg ekstra glamorøs i. Den vart leita fram i går kveld då den første frosten la seg på tråppa vår.

God fredag og helg til alle!

Anonym sa...

Grå yogabukse, grå jakke, blå t-skjorte og berrføtt. Veldig relaxed fredag. Mette

IngSta sa...

Endeleg fredag - har gleda meg til denne helga. Skal vere med på et arrangement denne helga saman med venninner. Dagen blei bra med et par spontane kjøp og litt planlagte kjøp. Gode blåplommer venter på meg til i morgon kveld. Det blir dessutan fint skjørt på søndag og parfyme bak øyret. No venter ei god natts søvn. Fin fredag!

Katrine sa...

Seint ute her, nå er det allerede lørdag, men fredagen ble riktig fin med restaurantbesøk i forbindelse med svigerinnes disputas. Spiste meg stappmett og fikk faktisk litt vondt i magen... luksusproblem. Pyntet meg i kjole og støvletter og dyr fransk parfyme, og følte meg veldig fin! :-) Helga blir rolig håper jeg.

Populære innlegg