fredag, oktober 27, 2017

Glamorøs fredag


God morgen! Her er det pysj og te og Barbapapa-bok! I dag har vi rett og slett ingen planer, og det er veldig deilig. Trilletur når det passer, kanskje med bok i veska...

Helga blir en fin blanding av avslappet og sosial, med teselskap som vanlig i oktober (i dag skal jeg planlegge meny!) og mye tid til å gjøre det som faller oss inn.

Håper dere har fine fredager! Rapporter mottas med stor takk som vanlig! Hiv dere utpå, det er så koselig når flere blir med!

Mvh Glamourbibliotekaren

22 kommentarer:

Maje sa...

Glamouren i dag består av en OddMolly-genser/jakke som jeg sjelden bruker og Boss Jour. Ellers er kaffen varm og soloppgangen over Mjøsa er nydelig. Ikke verst! I helgen er det jo en del som skal skje, bl.a. husprosjekter, middag med tidligere kollegaer og god, gammeldags bygdebasar. Forhåpentlig også litt tid med en tekopp og en kokebok. God helg!

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag morgen!
Foreløpig er jeg hjemme, har spist frokost og drukket te. Antrekket er casual, neglene er nylakkerte og duften Coco Noir. I dag skal jeg innom kontoret en liten tur - har nemlig vært hjemme to dager etter fjerning av visdomstann (grøss). Men jeg overlevde, og jeg er mindre hoven, gul og blå enn forrige gang, hoho :)
Planer for helgen: absolutt ingen! Bli bra i kjeven er førstepri, så jeg skal holde meg mest mulig i ro, kanskje gå en rolig tur, lese bok og drikke te.
God helg til alle!

slikejenter sa...

I dag har jeg hjemmekontor! Superglamorøst å sitte ved skrivebordet (med best utsikt i hele huset) og se nabolaget våkne og sola stå opp. Og dessuten: en liten yoga-økt på matta, avis i ro og fred, med tilhørende frokost og kaffe. Nå skal jeg legge inn en god arbeidsøkt, og kanskje ta en løpetur hvis forkjølelsen tillater.

Ellers er det mor og datterhelg. Og det blir fint. Vi skal kanskje ta oss en bytur i morgen, vi skal på et lite lekebesøk til en ny venninne fra barnehagen og dessuten ha hyggelig gjestebud her hjemme. Så oppslukt av alt det fine, ble jeg, at jeg glemmer jeg har en viktig rapport å skrive ferdig i løpet av helgen... Oh well.

Foreløpig har jeg bare yogaklær på meg, men skal sikkert freshe meg opp etterhvert. Kanskje finner jeg fram en parfymefavoritt for kalde dager, nemlig vaniljeduften til Serge Lutens.

Ønsker alle en riktig god helg :)

Anonym sa...

Takk og lov for fredager! Denne er ekstra etterlengtet etter en uke med litt for mye jobb. Gleder meg til en rolig kveld i sofaen - og så gleder jeg meg enda mer til å dra til hytta i morgen. Vannsisterne skal tømmes, vimpel skal tas ned og brygge skal opp. Egentlig trist alt sammen iom at det betyr at årets beste sesong definitivt er over, men jeg skal nyte sjø og ro på hytta uansett. Og det er meldt sol sol sol - så jeg har stor tro på en fantastisk solnedgang i morgen. Høydepunktet på hytta.
Ellers er jeg fin og fjong på håret etter frisørbesøk i går. Jeg har troen på at ukas siste arbeidsdag blir en veldig bra en! Det er bare å brette ermene opp og sette i gang! Men først en kaffe;)
God fredag, alle sammen!

Anglofilia sa...

Det har vært en svært travel uke, toppet med 7 timers ekstrajobb I regi av skolekorpset I går kveld. Trøtt som en strømpe I dag, det kan ikke bli helg fort nok, kjenner jeg. Kvelden I dag går med til å være sjåfør på beredskap, lørdag blir det heldigvis en rolig hjemmekveld med god mat og vin, og søndagen tror jeg rett og slett skal vies til å slække!Har en stabel med bøker som skulle vært lest, men med dette tempoet (eller mangel på sådan) er jeg vel pensjonist før jeg kommer halvveis. Ha en riktig god helg, alle sammen!

Anonym sa...

Hvit og lysegrå Fanagenser og Good girl parfyme. Tidlig oppe og på jobb med en fin liten spasertur i mørkret (med refleksbånd) fra busstoppet. Her har tiden mest gått med til rydding, siden jeg skal flytte til nytt kontor. Deilig å bli kvitt gammelt rot som har samlet seg opp. Jeg skal spise Pizzabuffet på Jordbærpikene i ettermiddag tror jeg. Ellers ingen spesielle planer (bortsett fra kamp søndag) og det er deilig. God helg!

koristen sa...

Deilig med fredag :-) Enkelt antrekk, svarte jeans og mørk rød genser, lite smykke i halsen, glitrende øredobber fordi det er glamorøs fredag! Den mest glamorøse følelsen for øyeblikket er glede over at jeg til tross for diverse "tigersprang" mellom heimen og jobben ikke gikk over ende på det livsfarlige føret i Oslo i dag tidlig. Sesongen for å gå som en pingvin er i gang igjen, hihi.

Ingen planer for dagen bortsett fra jobb og å kjøpe blomster på hjemveien. Helgen blir stille og rolig håper jeg.

God helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre glamorøse!

Anaruh sa...

God formiddag! Min glamorøse fredag begynte med Dianne Reeves-konsert i Barum kulturhus i går kveld, og i dag tidlig tillot jeg meg å sove/slumre/høre Nyhetsmorgen i P2 i tre kvarter etter at klokka ringte, og likevel var jeg på jobb til vanlig tid - makan!

I dag er jeg antrukket i en mørkegrønn favorittkjole og de relativt nye kontorpumpsene fra Gabor, og jeg lurer på om jeg skal dra fra jobb litt tidlig for å gjøre noen ærender og kanskje ta en lesestung på kafé før jeg drar hjem.

Helgen er helt uten avtaler, men jeg vurderer å få tatt årets siste økt i hagen, og kanskje tatt en løpetur i skogen sammen med mannen min. Uansett har jeg i alle fall tenkt å lese bøker

Anonym sa...

Ukene går bare fortere og fortere, synes det er fredag stadig vekk, jeg! I dag blir det storreingjøring med kjøkkenrydding etter en liten museinvasjon for en stund siden. Ellers må jeg en tur på biblioteket og hente filmer til morgendagens filmkveld, tenker det blir Funny Face, den har jeg ikke sett. Resten av helgen skal jeg tilbringe på Reinsnes hos Herbjørg Wassmos Dina, skal bare krølle meg sammen i sofaen med tekanna og ikke rikke meg før jeg er ferdig!
Hilsen Ida i Bergen

Susie sa...

God fredag alle sammen. Her ventes det på nytt kjøleskap som et par sterke folk fra butikken skal bære inn til oss. Gleder meg til å få bedre plass til å ta vare på rester (må prøve å ikke kaste mat, vet dere ;). Glamouren er svart bukse og svart langermet genser.

Kirsten sa...

God formiddag. Her er ikke glamourfølelsen på topp, men forsøker å ta grep og har på meg en favorittkjole i glade farger. Det lille lykketrollet mitt er endelig feberfri forresten, sola skinner også, så egentlig tror jeg dette blir en fin dag. I helgen skal vi litt diverse og jeg håper å få pønsket ut en fargepalett til leiligheten. Jeg er så lei av hvite vegger og klør i fingrene etter å få malt litt. God fredag og god helg til alle sammen!

S sa...

Fin fredag!
Generelt er jeg så lykkelig over etterlengtet bedring av formen som har vært laber i alt for lang tid. Herlig å kjenne at man sakte, men sikkert, begynner å bli seg selv igjen og gjenoppta gamle aktiviteter.

Her i nord regner det, men egentlig helt greit med gråvær. Da blir det så hyggelig å kose seg inne med lys og pledd, og god samvittighet. Dagens glamour er ovennevnte gode form, en ny strikkejakke og fredagsfølelse på jobb (tross tett timeplan). Helga skal brukes til å feire et av barnas bursdag, men jeg har planer om å gjøre alt så enkelt som mulig. Skal forsøke få ferdig strikkeprosjekt og se flere episoder av en serie jeg holder på med (fin-fin kombinasjon). Tror forresten det blir innkjøp av blomster på hjemveien.

God helg til alle!

S

Randi sa...

Første fredag i nytt hus! Hurra!
Jeg elsker den ene veggen på stua som består av diiigre vinduer, og nyter synet av en mørkegrå Trondheimsfjord med mørkeblå fjell bak og knallgule trær foran.
Cappucino i koppen, glede i kroppen (hoho), helgeplanene består av maling, skraping, tapetsering, mer maling osv sånn at huset kan bli noenlunde "ferdig" til jul.
Vi skynder oss meget langsomt og jeg tar meg tid innimellom til f.eks å lese om Den dunkle dottera (Ferrante), Ikigai (Garcia) og flotte Begynnelser (Tiller). Kos med katten og besøk av datter med biskevoff blir også trivelig.
God fredag og god helg til alle!

Maren sa...

Vi er på vei hjem til foreldrene mine og skal være der noen dager, det blir fint! Turer skal trilles, tekopper skal drikkes, og vi har hyggelige planer med familie og venner. I dag føler jeg meg fin i ny genser, perleøredobber og min tre uker gamle giftering :)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en våt og grå Bodøby. Etter ei fin uke kom regnet i natt, men det er i grunnen helt greit - for jeg starta glamouren tidligere i uka med sesongens første fyre-i-ovnen-stund. Min kjære Jøtul står på kjøkkenet og gjør meg så himla glad hver gang den er i bruk!

Den ytre glamouren er i behold; sort skjørt, plommelilla topp, Chanel på leppene og Essie på neglene. Dufter av Romance fra Ralph Lauren.

Glamouren startet tidligere i uka, ettersom jeg fikk besøk av ei venninne jeg ikke har sett på ei stund. Stor stas, særlig da hun kom flere dager før det som opprinnelig var planen. I kveld kommer et vennepar på uformelt vaffelkakebesøk, og resten av helga skal jeg ikke gjøre så mye, tror jeg. Tur med hunden, strikke, te, lese bok, kanskje fyre i ovnen (hvis det ikke blir for varmt). Søndag skal Hålogatun ha åpen dag, og da skal jeg dit for å se på samlinga av Adelsteen Normann-malerier! God helg til alle sammen, vertinna og gjestene :)

Kjersti sa...

Jeg er så fornøyd, for nå har jeg omsider fått lagt ut annonse på Finn for et par saker etter sønnen min som han ikke bruker lenger. Det hadde vært et godt tilskudd til framtidig glamourfølelse å bli kvitt det!
Dagen inneholder ellers planer om en yogastund, litt husarbeid, en tur i skogen og så fredagskveld i ro og fred med god mat og drikke.
God fredag!

Stine Arkeologine sa...

Jeg fant en godt gjemt rose i hagen i dag! Trodde jeg hadde tatt inn den aller siste for to uker siden, og ble så glad. Jeg har hjemmekontor og har spist lunsjen ute. Har hatt en god jobbeformiddag, men nå kjennes hodet helt tømt slik det bruker å gjøre etter fire timer med intens skriving. Det blir bare helt stille der. Kommer ikke på noe å si her heller. :-) Annet enn riktig god helg til dere alle! Veldig koselig å lese alle rapportene her! :-)

Anni sa...

Fredagens glamour for meg er styrketrening. Følelsen av at kroppen fungerer og er til å stole på. Den ytre glamouren er i oppsving fordi jeg har oppdaget Laura Mercier caviar sticks. Altså øyenskygge på stift som man bare skribler over øyelokket, uten å trenge primer, kost eller eller noe spesielt talent. Genialt!

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Startet dagen med en frisørtime. Det er hodebunnsmassasjen som er hovedgrunnen til at man går til frisøren, er det ikke? Tok meg en kaffe og pain au chocolat på vei til jobb, så det ble en fin start på dagen.
Etter jobb skal jeg heie litt på et løp på huset, deretter blir det spilling hele helga ettersom vi er i konkurranseoppkjøring til neste helg. Og en løpetur tenker jeg også det blir.

Håper alle får en strålende fin fredag og helg!

Ingerid sa...

På vei til flyplassen og dermed på hjemvei etter et par fine og arbeidsomme dager i Helsinki. Dagens antrekk er både fint og praktisk, denimkjole fra Oasis, som er en ny favoritt, og grønne strømpebukser. Dagens høydepunkt er definitivt å se at det ligger en del snø utenfor vinduet. Men reiser til Finland er alltid veldig fine, snø eller ikke snø. Det aller beste blir å komme hjem i kveld og ha en rolig helg med familien. På veien skal jeg lese en ny bok jeg fant på en av mine favorittbokhandler i dag i lunsjen. Akademiska bokhandeln med den store åpne hallen, og galleriet i 2.etasje med café Aalto er virkelig flott. Boken er en essaysamling av Sara Danius, en ny forfatter for meg. God helg til alle!

Josefine sa...

God fredag! :) Jeg så ganske glamorøs ut før i dag, med glitrende boots og høstfarger, men nå har jeg hoppet i koseklærne. Jeg opererte ut en visdomstann etter jobb i dag, og har ingen andre planer for helga enn å slappe av og komme meg etter det sånn at jeg er klar for mandag igjen! Suppe står naturlig nok på fredagsmenyen. God helg!

Stine sa...

Endeleg fredag!!

I dag hadde eg siste dag i praksis, og sjølv om eg er sliten no, så var det trist å seie ha det til ein praksisplass eg har trivdest så godt på. Det skal likevel bli godt å kome heim til kjærast, katt og pappa-besøk, og bruke helga til noko anna enn planlegging og retting!

Dagens glamoureffekter er svart faux-skinnskjørt og marineblå, høghalsa ullgenser. Og eit lite glas med sprudlevatn for å feire bestått praksis!

God helg til alle!

Populære innlegg