mandag, november 27, 2017

Mandag og fine ting

God mandag! Sett på tevannet (eller kaffekjelen), for nå skal vi se på noen ting jeg gleder meg over. Forhåpentlig til inspirasjon for noen av dere!


Kvalitetslesestoff på kveldstid når man har tid til å sette seg ned på ordentlig. Kulturaviser uten et gram tabloidstoff. Jeg sluttet helt å lese tabloidaviser for mer enn seks år siden, både papirutgavene og nettavisene deres, og det er så herlig å kjenne at man ikke fyller hjernen med kjendis-nonsens og klikkhysteri.  
Oslos hyggeligste julebasar finner hvert år sted i Margaretakyrkan på Hammersborg. Hemslöjd! Julmust! Leksands Knäckebröd!Den forsvant like fort som den kom, snøen, men jammen var den pen der den pakket hagen inn i myk bomull akkurat da den blå timen kom. Tenk, morelltreet, alle timene vi satt under det i sommer. Om noen få måneder er treet hvitt igjen - av blomster. 


I går stod vi opp tidlig, babyen og jeg, og så "I want a dog for Christmas, Charlie Brown" som jeg jo gjør en søndag før jul hvert eneste år. Så hyggelig å dele denne tradisjonen med den oppvoksende generasjon! Novemberlyset, den lave sola, skjelvende løv i vinden. Trilleturer. Og apropos november - så hyggelig at november-innlegget fra forrige uke slo an! Det gleder meg å høre at flere fikk et bedre forhold til november, som jeg jo er veldig glad i. Tusen takk for hyggelig kommentarer!


3 kommentarer:

Randi sa...

Og tusen takk til deg for nok et hyggelig mandagsinnlegg!
God uke! <3

Anni sa...

Åh, Morgenbladet og snø! Her drikkes det den hvite juleteen fra Perchs med nellik, appelsin og kanel. Ha en fin uke!

Elida sa...

Morgenbladet og Klassekampen lørdag er helgas høgdepunkt, og eg slapper så totalt av med dei i hus :-) Eg leser litt tabloider, men det blir mindre og mindre. Misunner deg snøen, på Jæren regner eg snart vekk :-/

God mandagskveld!

Populære innlegg