onsdag, desember 20, 2017

Finn stilen: Desember


Litt førjulskos! Jeg liker stilen hvor man kombinerer/toner ned et digert vintage-skjørt fra YSL med en myk cashmere-genser (denne er fra Elder Statesman) og flate sko (Chanel). Litt sminke fra RMS, et duftlys fra Cire Trudon, vintageøredobber fra Boucheron, Boucheron-parfyme selvfølgelig, Bing Crosby på vinyl enda-mer-selvfølgelig, så kan man jo drikke te av Jadeite-serviset mitt, og slenge seg ned i en grønn ørelappstol. 

5 kommentarer:

Katrine sa...

Kult, jeg får Carrie Bradshaw-vibber av dette, det hadde vært typisk henne å gå med et haute couture-skjørt og "ullgenser". Begynte å lure på om Finn Stilen ikke kom i desember, den har vært dypt savnet! Fint å se at alt er på stell :-D

Fagbibliotekaren sa...

Å, skriv mer om jul og parfyme er du snill! Husker mamma hadde Boucheron på 90 tallet, den føltes veldig elegant og damete. Har ikke prøvd den på mange år. Kan man ønske en bloggpost her om jul og parfyme?

Kringkastaren sa...

Ja takk til hele tablået. Hører levende for meg den utsøkte "fsssh"-lyden fra skjørtet idet man setter seg i ørelappstolen!

Glamourbibliotekaren sa...

Katrine: Ja, Carrie Bradshaw, det har du egentlig rett i! Gøy :D

Fagbibliotekaren: ok! Skal se om jeg får skribla ned noe! Kan ikke garantere at jeg har tid, men prøver!

Kringkastaren: Nettopp! Det svooooosjer nok ganske bra der. Har et lignende skjørt, dessverre litt for romslig i midja, som lager enormt med lyd.

Anonym sa...

Ja! Slenger meg på ønsket om jul og parfyme! Du har så mange fine dufter og kan mye, så jeg blir veldig inspirert av duftinnleggene dine! Om ikke før jul, så er jo temaet vinter og vårdufter også aktuelt? Hint hint liksom...!

Populære innlegg