fredag, januar 05, 2018

Freedom


Hvis noen ikke fikk med seg den flotte filmen "Freedom" da den gikk i jula, har dere sjansen igjen nå i kveld kl. 23.15 på NRK1. Den ligger ute på nrk.no i et par-tre uker til. Et svært severdig film om George Michaels karriere, sorg, talent og storhet. 

SE DEN!! 
Ett av bildene jeg tok på George Michael-konserten i Oslo Spektrum i 2006, virkelig en av de aller aller beste popkonsertene jeg noensinne har vært på. Han var et helt unikt talent, og jeg har digga han i hele mitt liv. For en låtskriver! For en stemme!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så den på NRK1 igår kveld og nøt hvert sekund. Har alltid digget han og fikk igår forklaring på bakgrunnen av hans vakre tekster. Vakreste "Jesus to a Child". Takk George! hilsen anne

Ingvild sa...

Nydelig film! En fin påminnelse om all den gode musikken George laget og hvilken enestående tekstformidler han var. Og ny kunnskap vedr. hans innsats for minoriteter og artisters rettigheter vs. plateselskapene. Dette at han hadde så høy stjerne hos Motown-publikummet var også nytt for meg. Gøy!

Anonym sa...

Takk for godt tips! Ble fan nå jeg. Har alltid likt stemmen, men ikke sett mennesket like godt. Det slår meg også hvor mange store artister fra 80-tallet som nå er døde, det er trist. Takk igjen for tipset!

Populære innlegg