fredag, januar 12, 2018

Glamorøs fredag


God morgen! Her er det winter wonderland ute! Det kan hende vi må teste det nye akebrettet i dag! Men først skal vi på formiddagsbesøk hos små venner. Blomstrete bluse (meg) og gule striper (babyen) er dagens glamoureffekter, samt små diamanter i ørene (meg, absolutt ikke henne). Helga blir fin tror jeg - tesalong og avslapping med familien min!

Og i dag blir det nok en fargerik primula tenker jeg! Samt pizza i kveld... en altfor bra tradisjon til å bryte. 

Fredagsrapporter mottas med stor takk, dere!

26 kommentarer:

Joy sa...

Bare det at det er fredag er glamorøst nok i seg selv! Dagens glamoureffekter er at det skal handles inn både primula og tulipaner til helgen etter jobb :-) Gleder meg til å lese alle fredagsrapporter - man må ta seg små pustepauser i løpet av arbeidsdagen! God helg til glamourbibliotekaren, og til alle dere andre :-)

Frk Frydefull sa...

Oi, oi! Først ut! Sender familien på fjellet i dag og har derfor hele helgen fri til egne gjøremål. Det skal leses, soves, trenes og spises sushi. Gleder meg ganske mye faktisk. Håper det blir anledning for et venninnetreff eller to også. Sørlandet er grått, kaldt og slapsete om dagen - typisk januar - men har fått på både lekre øredobber og et nytt, gult skjerf fra Zara, kjøpt til januar-pris så litt glamour er det da. Årets første tulipaner, kjøpt for en ukes tid siden, begynner å henge med nebbet så må kanskje ta med noen nye hjem. Fristes også av Primula, men jeg klarer aldri holde liv i de særlig lenge … Tips for et lenger Primula-liv mottas med takk! God helg.

Stine sa...

Hurra, det e fredag!

Eg hadde bursdag i går og er heime på Sunnmøre for å feire med familien min, og no ventar eg på at kjærasten skal komme køyrande frå Nordmøre. Det kan ikkje blir stort betre enn dette! Dagens glamoureffekter er splitter nye gullringar i øyrene, som eg fekk i buradagsgåve av foreldrene mine, støvrosa neglelakk og ei petroleumsblå culottbukse som eg kjøpe for litt av bursdagspengane. Kjøper nesten aldri noko nytt, så det kjenst ekstra glamorøst å unne meg sjølv noko eg har hatt lyst på lenge! Helga vil gå til arrangering av bursdagsselskap, tid med familien og førebuingar til studiestart. Det blir ei fin helg, med andre ord!

Håper Glamourbibliotekaren, og alle som er innom her, får ein glamorøs fredag og ei elles strålande helg!

Anonym sa...

Fredag! Igjen! Dagene og ukene suser av gårde. Helgen er fullstendig blottet for planer, noe som passer meg veldig bra. Det ble en sen kveld i går. Middag med jobben som varte til 01... Glamouren i dag er at jeg i det hele tatt klarte å stå opp;). Har fått på meg et svart Filippa K skjørt og en god ullgenser. Skal spise lunsj ute i dag, det blir også bra. Blomster skal kjøpes på vei hjem i ettermiddag og mannen planlegger god middag i kveld. Gleder meg. Det blir nok flere episoder av den spennende serien Le Bureau på NRK i helga - ellers bare kos og fyr i peisen. God fredag alle!

Anaruh sa...

Dette er en glamorøs fredag av beste sort: mannen serverte meg te på senga, vi har tulipaner i vasene, jeg rakk en tidlig yogaøkt og lagde eggerøre med masse gressløk i til frokosten, og for å toppe det hele: en mor-og-dattertur til Paris er bestilt! Senere i dag skal jeg ut og spise italiensk pizza samme med de andre mammaene i min datters klasse, og i løpet av helgen har jeg lyst til å gå en tur på ski. God helg, alle sammen!

Maje sa...

Ytre glamour består stort sett av å (for en gangs skyld) ha en skikkelig god hårdag! Helgen består nok av noen "må-ting" som husarbeid, men også kanskje en bytur med eldstedatter, begynne på en ny bok, lunsj med familie og andre hyggelige ting. God helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her i byen er det mildvær og regn, men det får stå sin prøve - fredag er glamorøst uansett. Antrekket er ganske glamorøst; sort skjørt, oransje topp, sort cardigan. Har ikke parfyme i dag, og leppestiften glemte jeg hjemme - det er litt krise! (Men en liten ting i den store sammenhengen.) Det gjør heller ikke noe at det er lønningsdag, gitt.

Helga skal brukes på hunder (har en, passer en), unger (kommer to niåringer på besøk) og montering av ny seng. Og etter inspirasjon herfra skal jeg jammen se etter tulipaner også; det har jeg lyst til å unne meg!

Drikker te og har det ellers fint. God helg!

Eline sa...

Dagens glamour: sove lenge, sjokolade til morgonkaffien og utsetje skuledagen/ skrivedagen til etter lunsj. Eg har kledd meg i ein enkel, svart kjole og pynta meg med raud leppestift for å føle meg litt fin. Og det funkar! I helga skal eg passe hund og leilegheit. Blir godt med eit lite avbrekk frå den trange hybelen og studentkollektivet... God helg!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Jeg gikk for casual og varm fremfor veldig glamorøs i dag, men neglene er gullfarget og duften er Coco Noir.
I kveld får jeg besøk av en fin fyr, og selv om jeg skal bruke helgen til å jobbe, så blir det nok en bra helg. Jeg har nemlig tulipaner på bordet og kakerester etter afternoon tea-besøk fra gode venninner på onsdag. Kombinert med pauser med te og avis blir det nok ikke så verst!
Jeg jobbet også korte dager både onsdag og i går, og i dag har jeg frisørtime klokken to, det gleder jeg meg til.
God helg til alle!

Synne sa...

God fredag! Jeg er blitt forkjølet, men skal jobbe på vinbaren i kveld, så planen er å dytte hodet fullt av remedier og krysse fingrene, hoho. Te, sitrus og sjokolade får meg til å kjenne meg litt bedre, og jeg har fine helgeplaner, så det er bare snakk om å bli kvitt rusket først som sist. Har tatt på meg arbeidsantrekket allerede, og både skjørt og topp er vintage, så jeg føler meg i hvert fall presentabel, selv om øynene er blanke og nesa er rød! Håper alle får ei god og glamorøs helg!

Randi sa...

Når det føles glamorøst å støvsuge... DA vet man at man er veldig fornøyd med nye golv av eik og linoleumsruter!
Innvia dessuten mine nye digre hårruller a la Anne Lindmo i gårkveld, noe som funka fint på mitt halvlange grå hår. Altså; enda mer glamour.
Ellers er stua pynta med røde amaryllis i to vaser siden den enorme planten hadde velta i natt og måtte skjæres ned, en hvit frodig azalea i ei stor, rund keramikkrukke og knitrende flerfarga tulipaner i ei høy krukke.
Kom helg!
God helg!

Alene sa...

God dag alle fredagsvenner!
I går kveld kjente jeg at jeg gleda meg skikkelig til å lese alle oppdateringer i dag. Da har du endret noe i fredagstanken hos folk, Glamourbiblotekaren :-)
Sitter her foran peisen med en kopp te og leser; Hvorfor spurte de ikke Evensen? En humoristisk krim, med herlig gammeldags kurtise, av Lene Lauritsen Kjølner.
Glamorøse innslag er småblomstret kjole i duse, grønne toner. Litt leppestift til tørre vinterlepper og fine ringer i ørene.
Ser tulipaner er gjennomgangstema her og jeg er ikke snauere enn at jeg henger meg på. Vi trenger den vårlige følelsen nå!
I dag er det lyst og fint ute, med nysnødd,hvitt dekke ute. Så en spasertur er på sin plass.

Ha en god fredag og helg !

Kjersti sa...

Fredagen kan strengt tatt bli bedre enn den har vært til nå, siden jeg nettopp har avsluttet en samtale med forsikringsselskapet etter å ha sittet opp mot en time i telefonkø. Føles absolutt som bortkastet tid, men det var nødvendig å få det gjort i dag. Så da!
Nå er det gjort, og jeg akter å fortsette dagens gjøremål i rolig tempo. Litt husarbeid, en spasertur på butikken med podkast på øret og deretter håper jeg omstendighetene tillater en ettermiddagsstund med te og aviser.
God fredag!

Trofast leser sa...

Denne helgen kan ikke begynne fort nok! På utsiden er jeg ikke altfor glamorøs, dårlig hårdag og litt for trange klær.. Gleder meg til å hente minstemann i barnehagen. På vei hjem skal jeg kjøpe noen friske blomster, nå har alle amaryllisene blomstret av og de hvite rosene jeg kjøpte til jul har endelig visnet og de rosa rosene jeg kjøpte til nyttårsaften henger også med hodet. Vurderer tulipaner. Og kanskje en primula eller to til kjøkkenvinduet? Minstemann og jeg skal ha alene-kveld bare oss to, pappaen hans (som er min kjæreste) og storebroren er på familiebesøk på en annen kant av landet. Minsten og jeg skal leke og lese og synge og bade i kveld. Det blir stas! I morgen skal jeg på te-salong med venninner (minsten får henge med mormor og morfar), og på kvelden kommer ei venninne på besøk. Innimellom skal jeg få inn en tur på akebrett med mini. Søndag blir det lang trilletur og litt aking da også tenker jeg. Og søndag kveld kommer resten av familien hjem, det gleder jeg meg utrolig til! God helg!

Cand. med. sa...

Medium glamorøst så langt, men det har vært en hjemmedag og jeg har fått meg en lesestund til lønsj med Sovjetistan, PG tips (MED melk) og knekkebrød og engelsk ost. Ikke så aller verst allikevel, med andre ord ��

slikejenter sa...

Fredag! Jeg skal ikke påberope meg en spesielt hard uke, men det er deilig med helg uanset. Jeg er blitt forespeilet pasta og hjemmelagd pesto i kveld, sikkert et glass rødvin - og kanskje finner vi noe krim på Netflix? Jeg har fikset hår i dag (alltid kjekt på en fredag!), og drukket jålekaffe på kafe. Gleder meg til å hente datter i barnehagen og ha en rolig, fin ettermiddag med mine to kjæreste. Tenker å lese litt bok i helga, drikke kaffe, snuse litt på vinteren og fyre i peisen. Kanskje vi skal bake noe?

Så kjekt å lese om fine fredagsplaner - det er virkelig en haug med måter man kan ha det hyggelig på! :)

God helg!

Anonym sa...

Åh, den store glamourfaktoren her i gården er all den vidunderlige snøen og alle kilometerne med preparerte løyper der ute! Har fått gå mange deilige kveldsturer med lykt på egen hånd de siste kveldene, og føler meg sterk og full av energi. Ski er noe av det beste jeg gjør. I morgen skal eldstemann og jeg ta toget til Snippen og gå til Sognsvann, mens far og minstemann stikker på slalåm. Denne vinteren er virkelig helt fantastisk I kveld blir det vin og hvit pizza, skal bare jobbe ferdig først. God helg fra Lotta

Anonym sa...

Så deilig med fredag når mannen avspaserer og vi kan ha lang morgen med kaffe i senga og nybakte rundstykker. Nye tulipaner er på plass,bilen er vasket og huset i vårmodus.dvs litt sånn koselig rydderot overalt. Duften er La Tulipe som jeg er så forelsket i,og helga skal tilbringes med pistol i hendene. Jeg deltar på mannens hobby og han min,yoga og konkurranseskyting. Så i helga er det min tur til å trå ut av komfortsonen og ha det kjekt og litt smånervøst!

Stine Arkeologine sa...

Forkjøla og slapp fredag her, så ambisjonen om å virkelig være glamorøs hver fredag i 2018 fikk en dårlig start. I dag ble det pysj og ullsokker og jeg fant nettopp en ørepropp i håret så frisyren sier seg selv. Men i går fikk jeg pakke fra A.C.Perch med bl.a. kvedete, en favoritt fra adventskalenderen, og det har løftet dagen betraktelig!

Frk Frydefull: Primulaene liker best å ha det kjølig, så det er lurt å sette dem på et kaldt rom om natten. :-) (Og hvis du fortsetter å vanne dem etter blomstring og planter dem ut til våren, så har du dem neste år også!).

Riktig god helg, alle sammen!

Anonym sa...

Endelig fredag igjen! Også denne uka er ullfokuset på plass - nydelig (om jeg skal si det selv) kasjmirskjerf fra Sunday stories, og (nok en) myk, varm cardigan. Poden får overnattingsgjest i kveld igjen, de skal se på åpningskampen i VM. Og siden vår lille gjest er veldig glad i nudler, har vi bestemt at fredagstacoen må vike i dag. Thaiinspirert nuddeloppskrift er funnet fram, tror det blir bra. I morgen skal jeg på kafé og drikke kaffe med god venninne, har ikke sett henne siden før jul og gleder meg skikkelig til litt skravling. På søndag skal gutten vår i akebursdag, og mannen og jeg tenker at vi skal gå oss en deilig og lang tur mens han er der. Ellers blir det te, bøker - og ikke minst deilige frokoster.
God helg alle sammen,
fra Vibeke

Inger sa...

I dag gikk jeg litt tidligere fra jobb og rakk en deilig tur på snødekte stier i skogen. Det er en glamorøs start på helgen for meg. Nå er det penere antrekk med perler i ørene, duften er Black Opium fra YSL og vi skal ut og spise i kveld. I morgen må det fine juletreet ut,det må vike plass for primula og perleblomster. Seks gamle spisestoler skal få nytt trekk, og jeg håper også å rekke en skitur i løpet av helgen.
Men rekker jeg det ikke, så får det bli en annen dag. God helg til Glamourbibliotekaren og alle lesere.

Frøken Desibel sa...

God fredag!

I forrige uke følte jeg at jeg snublet hodestups inn i det nye året og landet med trynet først. Etter å ha summet meg litt, har livet heldigvis føltes litt lettere denne uka, men nå er det utrolig deilig med en frihelg.

Ettersom jeg nesten ikke fikk vært i den julepynta leiligheten min i desember eller forrige helg, så har jeg bestemt meg for at denne helga blir det julete, juleservice, julebrus, julelys, julemarsipan, julefilmer og alt jeg gikk glipp av inntil jeg er lei. Men skal jeg egentlig ta ned julestjerna fra vinduet allerede? Kan den henge til jeg blir lei den også?

Også blir det selvfølgelig pizza, øving, litt trening og hva jeg nå ellers måtte finne på. Og jada, jeg har også kjøpt meg en nydelig bukett tulipaner:)

Ha en flott helg!

Anonym sa...

Hei fredagslesere!
Litt sent, men. Litt koko dag med kort jobbdag, svangerskapskvalme og krasjlanding og kollaps av humør før fredagspizzaen. #hverdagslivet Helga byr på jobb, og er ellers åpen! Det er fint å ha god familie og et hus som gir ro, når man ikke føler seg vel! Litt sjauing så juleblomstene og diverse kommer ut av huset... Litt utelys og mye søvn er planen! Ksnskje vi finner på noe sosialt? God helg!

Anglofilia sa...

Fredag! En litt sur jobbfredag har heldigvis gått over i en langt bedre helg, og takk for det. Antrekket har vært veldig lite glamorøst i dag, men jeg har kompensert med den deilige og for meg beroligende parfymen Premier Figuier Extreme. Bliss. Helgebuketten ble innkjøpt allerede på onsdag, men det var kanskje dumt siden de vakre rosene har begynt å henge med hodet. Irriterende. Sånn en fin bukett med støvrosa roser og eukalyptus. Morgendagen står i husarbeidets tegn. Kan ikke si jeg gleder meg til det, men det trengs. Håper alle får en riktig fin helg!

Anonym sa...

Bare det å vite at det er glamorøs fredag, er med på å løfte dagen! En lang arbeidsdag er unnagjort. På Sunnmøre er det mildt og snøfritt, så imorgen blir det fjelltur- på beina. Jeg har kjøpt rosa roser, og gleder meg til middag med mannen min! En riktig god helg til dere alle!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! :)

Populære innlegg