tirsdag, januar 30, 2018

Januarteselskapet 2018


Samme oppskrift som alltid! Helgeformiddag i januar, hyggelige gjester, fin musikk, gode kaker, og mange mange liter te. Garantert suksess!


Noen hadde bluser som matchet serviset. 


Høy glamourfaktor på ringer og ørepynt. 


Jeg var innom Sebastien Bruno dagen før og kjøpte 12 makroner. Glamourbibliotekarens rømmekake! Og Gefle Grand, tekoppene som rommer aller mest te. 


Og daimkake... ord kan ikke beskrive den. 
Knitrende vinyl med ballroom-musikk


Vi drakk Pouchkine, grønn kvedete og luksus-assam (alle fra Perchs), samt Arvikablanding. Utsikten utover ettermiddagen. Januar! 

Tidligere selskaper (til inspirasjon) :
Oktober 2017
Januar 2017
Oktober 2016
Januar 2016
Oktober 2015
Januar 2015
Oktober 2014
Januar 2014
Januar 2013
Oktober 2012
Januar 2012
April 2011
Januar 2011 
November 2010
Januar 2010
Januar 2009

Finn stilen: Teselskap 1

Finn stilen: Teselskap 2


9 kommentarer:

Anonym sa...

Rømmekake mmmm :) Har du lagt ut den oppskriften noen gang? hilsen anne

Ingrid sa...

Så koselig det ser ut! Synes det er så fin ramme rundt disse selskapene dine, veldig inspirerende. Jeg har bursdag snart, og selv om jeg skulle ønske jeg hadde bursdag om sommeren så jeg kunne ha hageselskap, kan jeg jo invitere noen hjem på te og kake. Lenge siden jeg har feira den nå faktisk. Takk for titten!

Anonym sa...

Daimkake husker jeg mamma var en racer på å lage, og vi andre spiste til vi ble kvalme :-D Ser ut som et trivelig lag, koselig med slike sammenkomster med venner.

Stine Arkeologine sa...

Det ser hyggelig ut! Serviset ditt er så fint, jeg hadde sjansen til å kjøpe et helt likedan da det var salg på en antikvitetsbutikk i Bodø for noen år siden, men motstod fristelsen fordi det var mye penger for meg den gangen. Har aldri glemt det, husker hylla det sto på, ettermiddagssola som flommet over det og alt.. En viljestyrkeprøve av Mesternes mester-kaliber! :-D

Glamourbibliotekaren sa...

Anne: Ja, en av to oppskrifter i bloggens historie, tror jeg :D Gjør et søk i søkefeltet så finner du den.

Ingrid: Takk for hyggelig kommentar! Håper du får et fint selskap! :)

Anonym: Veldig koselig!

Stine Arkeologine: Ja, det er et nydelig servise! Fra ca 1930, designet av Arthur Percy for Gefle... er veldig glad i det.

Anonym sa...

12 makroner til tre personer, det hørtes mektig ut etter de andre kakene, haha.

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Vi var fire personer, og vi spiste ikke alle ;-)

A sa...

det så ut som et veldig koselig selskap. :) Så inspirerende! Synes du er så flink til å få frem at å invitere og ha det koselig ikke trenger å koste så utrolig mye i kroner og øre, mye kan man lage selv, og det er jo mye mer personlig. Noen venner av meg gjør meg ubekvem ved å kjøpe ost og vin for store summer i selskap, men det er visst slik man gjør det, hos de, burde ikke være nødvendig.

Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med dine "life hacks", altså smarte tips? det hadde jeg, og helt sikkert mange lesere satt pris på. :)

Glamourbibliotekaren sa...

A: Så hyggelig at du finner det inspirerende, takk for hyggelig kommentar! Det behøver virkelig ikke koste noe særlig. Life hacks! oi, litt av en oppgave, den der må jeg tenke på. Vet ikke helt hva jeg skulle ha skrevet! Kommer tilbake til saken :D

Populære innlegg