onsdag, februar 21, 2018

Finn stilen: februar


Jeg var i gang med å lage en februarcollage. Så viste det seg jammen at den var så å si identisk med fjorårets, som igjen var veldig lik den fra 2015 og den fra 2014 og den fra 2010. Februar og pasteller hører åpenbart sammen for meg. Da valgte jeg å gå for latmannsvarianten - å reprisere den fra i fjor. Den kan vel være inspirerende selv om dere har sett den før? Jeg var inspirert av Jessica Day, det er nok ikke vanskelig å se. 

Knallgul kjole fra Yumi / House of Fraser, lysegrønn ullcardigan fra Prada, mintgrønne Hasbeens, en underlig og nostalgisk nummerskivetelefon-veske i knallrosa fra Betsey Johnson, en av mine yndlings-februarparfymer Miracle fra Lancome, min yndlingsblush Dandelion fra Benefit, og et par grønne roseøredobber fra Bling Jewelry. Og husk - varme klær under og over, det skal jo selvfølgelig være både strømpebukser og kåper og ullskjerf og lue og votter til dette!

3 kommentarer:

Randi sa...

Slike fine ting fortjener en reprise synes nå jeg :-) Nå fikk jeg vår og varme solstråler i hjertet, nydelig sammensatt Glamourbibliotekaren.

koristen sa...

Nydelige farger! Jeg blir alltid opphengt i pasteller i februar. Vi er nok inspirert av tulipaner og primula :-)I går var jeg på bytur med en venninne, og plutselig hadde jeg kjøpt en deilig vårlig bluse i hvitt og lyseblått. Helt typisk februar-kjøp!

Anaruh sa...

I år har vi lagt vinterferien til varmere strøk, og akkurat nå sitter jeg ute på en balkong i en florlett skjorte med striper og en blå shorts med hvite blomster på. Farger! Mønster! Lyden av bølgeskvulp! Rosa bougainvillea! Sola som varmer så mye at en slipper ulltøy, jakke og strømpebukser - helt himmelsk!

Populære innlegg