fredag, februar 16, 2018

Glamorøs fredag


God morgen! En kopp Hvid Créme fra Perchs før avreise til et tidlig besøk hos frisøren, det er en fin start på dagen vel!  Hodebunnsmassasje og fotbad på en februarfredag. Måtte ta et par dråper signaturduft i anledningen. Senere i dag har jeg en avtale med en kalifornisk musikervenn som spiller konsert i Spektrum i kveld, det blir hyggelig! Og ellers skal jeg bygge duplo og lese Postmann Pat sammen med datteren min. Beste fredagsplanen! Antrekk er blomstrete bluse og ellers casual helsvart. 

Ellers har vi kaféplaner med venner i morgen, og søndag er det ei lita ett år gammel venninne som skal feires!

Ha en fin fredag alle sammen! Alle rapporter er velkomne, som vanlig!

mvh
Glamourbibliotekaren


29 kommentarer:

Ingerid sa...

Er jeg først? På vei til jobb etter stor kopp espresso med melk og havregrøt til frokost. Dagens antrekk er blå denimkjole og grå strømpebukser. Dessuten brune støvletter. Planene for helgen er kioskvakt på fotballcup og skitur på søndag. Det blir bra! God helg til alle!

Ragnhild sa...

Startet dagen med en lang dusj, det er luksus! Ingen møter fra morgenen av, så jeg kunne dra på jobb en time senere. I ettermiddag skal vi spise med venner på indisk restaurant. Gleder meg! God fredag alle sammen!

Signe sa...

I dag har jeg pynta meg med kjole for første gang på lenge. Det føles bra! Ellers halskjede og glitrende øredobber. Tok meg god tid med kaffe, avis og frokost før jeg gikk ut for å møte dagen. I dag skal jeg kjøpe med meg noen magasiner på vei hjem. Gleder meg til helg!

Anonym sa...

Søte rosa og sølv kirsebærørepynt fra Maanesten er på. Nyter fine føtter etter fantastisk fotpleie tidligere i uka. Det har jeg ikke tatt på mange år. Været er nydelig og jeg har avspaseringsdag. Litt husarbeid må til i helga men ellers bare avslapning. God helg!

Lektor Tørrdal sa...

Her er jeg i modus vinterferie, enn så lenge. Så antrekket er i kategorien komfort og alt går i sakte tempo. Planen i dag er å lese litt på pensum til studier og besøke en venninne på kvelden. Håper på prat og spille spill.
Har i dag for første gang bestilt hos iHerb, og er spent på når varene kommer frem.

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her i byen skinner sola fra skyfri himmel, og jeg fryder meg stadig over at det mer eller mindre er lyst når jeg går morgentur med hunden. Det føles nesten som mars heller enn februar om dagen, med barmark og ei sol som tidvis varmer. Hva mer kan man ønske seg?

Fredagsglamouren er intakt med nyvasket hår, nylakkerte negler, kjole, sort cardigan og strømper, blå sko. Chanel på leppene og Romance på halsen, som vanlig. Etter å ha tilbrakt uka i en rettssal, som meddommer i lagmannsretten, er det dessuten godt å endelig være på jobb igjen, og jeg har mye å gjøre i dag. Herlig! Heldigvis har jeg et lite overskuddslager med teposer her også, så nå drikker jeg te fra Pukka mens jeg hamrer på tastaturet.

Helga skal tilbringes med to niårige gutter i hus. De kommer i ettermiddag og drar på søndag. Vi skal ta det relativt rolig, men det ligger an til bytur og bibliotekbesøk i morgen, og muligens pannekakelunsj ute i det fri på søndag, hvis ikke vinden blir alt for sterk! God helg!

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Fridag er glamour i seg sjøl, mem detv ar tidlig opp som vanlig. Ryggen er knadd hos fysioterapeut, jeg har handlet mat, kjøpt ny leppestift (og ullongs) Senere er det frisør og avslutter med konsert. Da skal jeg ta på skjørt!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Jeg startet dagen med et par timer avspasering for å rydde og vaske leiligheten til helgen, det blir hyggelig å komme hjem til rent hus og nytt sengetøy i ettermiddag/kveld.
Antrekket er sorte jeans og en tykk, rød strikket genser, matchende røde briller og Coco Noir på halsen. Neglene tenkte jeg å lakke i kveld.
Etter jobb skal jeg ut og jakte på noen små rytmeinstrumenter, og så blir det tur til Ikea med en venninne. Vi satser nok på å spise først, Ikea en fredag ettermiddag, med tom mange, er ikke lurt!
I morgen blir det koselig treff hos nevnte venninne, vi gjør en variasjon på vår Afternoon Tea-club med varm sjokolade og forsinkede fastelavnsboller denne gangen. Spill og skravling hører med!
Søndag får jeg besøk av en fin fyr, vi feirer et lite jubileum, og på kvelden blir det kanskje Cinemateket med en venninne. Innholdsrik helg, med andre ord, jeg er klar som et egg! God helg til alle :)

Anonym sa...

Dette er første gang jeg bidrar med Glamourøs fredag.Har lest bloggen i mange år og både glamourbibliotekaren og leserne inspirerer. Her i vestfold er det vinterlig og vakkert. Jeg har tatt på blomstrete kjole og ullstrømpebukse. Min favorittparfyme Ailien av Tierry Mugler er fast følgesvenn. Gleder med til helg som inneholder bibliotekbesøk, besøk av tidligere kollega og familiekos med mann og barn. Ønsker alle en fin helg!

Rannveig sa...

Deilig med fredag! Det var herlig å se at det hadde kommet litt mer snø her i Oslo i morges. Da går nemlig turen til barnehagen som en drøm med minstejenta på akebrettet. Fin hverdagstrim for meg og gøy for henne.
Jeg tjuvstartet på glamouren i går med frisørbesøk etter jobb og så la jeg ansiktsmaske og lakket neglene knallrøde på kvelden. Føler meg veldig fin! Jeg hadde lyst til å ha et litt vårlig antrekk i dag så det ble gul genser og et smårutete omslagsskjørt. I ørene har jeg små ananaser i gull, kjøpt på min siste tur til London. Duft er "Red door revealed" fra Elizabeth Arden. Den gir meg alltid festfølelse.
Planene for helga er å få litt kvalitetstid med mannen min etter en hektisk uke. I morgen får vi også besøk av et vennepar vi ikke har sett på lenge, så det blir stas. På søndag skal vi i selskap og feire en liten niese som fyller ett år. Det blir stas. Ønsker alle en strålende helg!

Anonym sa...

Etter flere dager med dårlig søvn, var det særs glamorøst å våkne opp godt uthvilt av seg selv før klokken ringte, og kunne ta seg tid til en ekstra god frokost. Jeg gleder meg til å gå på premiere-kino med en venn og etterlengtet kvalitetstid med kjæresten. Ellers byr helgen på mange kunstopplevelser av ymse, kjærkomment etter en januar med lite av slikt. God helg!

Frk Frydefull sa...

Her var det også frisørbesøk øverst på timeplanen - litt av enn fredagsluksus. I helgen skal det feires - 7 lys på kaken på søndag - stor glede! I kveld håper jeg å kunne synke ned i sofaen og tenne i peisen. Den har vært fraværende noen uker på grunn av reparasjon (gammel hus) og nå - endelig - kan vi fyre igjen. Glede! På vei hjem vil jeg ta med tulipaner i alle farger og kikke innom en nyåpnet italiensk deli - kanskje de har en deilig ost og en god skinke man kan ha i kveld … Er sååå svak for sånn mat. God helg!

Stine Arkeologine sa...

Jeg raver rundt hjemme med ein seiglivet influensa og prøver å gjøre det koselig i huset til helga (på enkleste måte med mange pauser). Nå kjenner jeg at det skal bli godt med vår etterhvert, det har vært en litt tøff etterjulsvinter for oss og jeg har så mye jeg har lyst til å gjøre bare kreftene kommer tilbake. Målsetningene for dagen er å få det litt hyggelig her, det står primula på handlelappen som storebror skal avgårde med og vi har boller i fryseren som skal tines i kveld. Det blir bra! Riktig god helg til dere alle sammen. :-)

Trofast leser sa...

Veldig dårlig med ytre glamour; fett hår pga våkenatt med syke barn - sov heller en halvtime ekstra enn å vaske håret... Antrekket virka OK i halvmørket på soverommet, men et blikk i speilet på jobb avslørte nuppete strømpebukse, litt for trangt skjørt og snørr (fra minste syke barn) på skulderen... Stressa meg gjennom en halv arbeidsdag (og rakk alt som hastet!) før jeg ilte hjem for å bytte med barnas far, som skal jobbe litt nå. Her hjemme ble jeg møtt med nybakt kladdkaka og nytrukket te, og en stolt storebror (4 år) som hadde vasket kjøkkengulvet mens pappa stelte lillebror. Alle helgens planer er avlyst, men jeg satser på at vi klarer å kose oss selv om det er feber og snørr og hoste overalt her. Kanskje stikker jeg ut etter noen tulipaner i ettermiddag, 4-åringen vil så gjerne pynte litt her med blomster sier han - og det må han vel få lov til?

God helg!

Anonym sa...

Ytre glamour er på plass, stripete genser og fine jeans og ny parfyme som kom i dag! En nydelig vårduft som jeg gleder meg til å bruke fremover. Snart kommer mannen min hjem, og sønnen min er som vanlig min faste vaskekompanjong senere i dag. Helga skal tilbringes med kos og turgåing, og litt planlegging av vinterferie.

Glamourlegen sa...

Nye jeans (fra øko-serien til Lindex); ut av komfortsonen med retur til nittitallets bootcut! Ønsker meg egentlig vide, rette, men de jeg har sett hittil har vært så innmari korte, og det blir imo ikke pent med mindre man kjører nakne ankler, mao ikke aktuelt før tidligst mai/juni i min verden. Håret trenger sårt en stuss, får se om det kan bli noe av neste uke? Helt ordinær helg i vente; fireåringen skal i barnebursdag i morgen men det er ikke min tur, så da blir det hjemmekos med minsta. Litt slapsete ute men fint likevel. Arveperler fra svigermor i ørene, som hun fikk av sin svigermor igjen. Deilig fredag og god helg alle!

S sa...

Hei og fin fredag!
Lenge siden jeg har kommentert nå - har hatt fri flere fredager på rad og dermed glemmer jeg av å snike meg til litt tid for å lese på denne bloggen og få inspirasjon til hvordan høyne fredagsfølelsen.

Men i dag er jeg ekstra glad for at det er fredag - de siste ukene har vært hektiske og innebåret mye reising for min del. Så deilig å komme hjem i går kveld og sove i egen seng. Etter jobb skal jeg legge beina høyt og senke skuldrene. Blir nok god middag sammen med familien og litt langsom tid sammen. Må nok innom jobb i løpet av helga, men har ellers et par ryddeprosjekter som skal gjennomføres. I tillegg er planen å strikke litt og kanskje få lest litt. Merker at det å lese skjønnlitteratur egentlig er maksimal avslapping for min del, og jeg forsøker "tvinge" meg selv til å lese og dermed få ladet opp litt. Dagens glamour er ellers nylakkede negler og nyvasket hår. Og så blir det godt å bare være sammen med familien igjen etter flere dager borte.

God helg til alle!

S

Stine sa...

God fredag!

Eg sit på bussen på veg til feriehuset vårt, sola skin og vinterferien ligg framom meg. Ser fram til å starte den med tre rolege dagar i mitt eige, vesle paradis! Dagens glamoureffekter er ein pudderrosa Tiril Eckhoff-genser, ei vid, behageleg bukse i ein mørk blåfarge og enkle gullringar i øyrene. Alle tre er gåver eg fekk til 25-årsdagen min, og som eg vart veldig glad for å få! Dei bidreg til at eg føler meg ekstra glamorøs.

Ønsker alle ei fin og avslappande helg!

koristen sa...

Litt senere rapportering fra meg i dag, her er travelt på jobb. Svarte bukser, blomstrende overdel fordi jeg lengter etter vår, blå og sølvfargete hjerteøredobber, rosarøde Dior-lepper.

Få planer for kvelden og helgen, annet enn husarbeid og lesing, men det dukker gjerne opp noe hyggelig.

God helg til Glamourbibliotekaren med familie og alle andre glamorøse!

Mette sa...

Langyoga, badstu, brunsj, tekopp, Den svovelgule himmelen på iPad, jeg er klar for helg og barnepass i 5 dager. Blir vel ikke mye glamour, men mye kos og klem og det holder i bøtter og spann. God helg. Mette

Anonym sa...

Så gøy Glamourbibliotekaren! Vi er i Spektrum nå, venter på Toto! Så gøy at du kjenner dem. Fikk billetter av broren min til jul! Vi har tatt en helaften med middag på italiensk restaurant og etterpå blir det drinker :-) god fredagskveld!

Anaruh sa...

God fredagskveld! Dagens antrekk er stripegenser og jeans, i ørene har jeg hjerter fra Tiffanys og jeg dufter av Chanel no 19. Så langt har denne dagen bragt med seg en deilig fotpleietime, middag sammen med min kjære (barna spiste hos venner i dag) og en stabel nye biblioteksbøker siden det er vinterferie til uka.

Denne helgen skal jeg konsentrere meg om å bli helt frisk, og jeg tenker at det får man best til ved å lese Proust og drikke min nye te-favoritt: White peach fra Black Cat - milde himmel så god!

Maren sa...

God fredag! Min er ekstra glamorøs, jeg har fått hotellovernatting av min kjære og skal ta et bad og drikke te og spise sjokolade, lese og sove lenge. Resten av helga skal jeg tilbringe med familien min, og ikke minst så skal vi jo begynne feiringa av den lille ettåringen. God helg!

Ida sa...

I kattelivet er det dessverre ikke så mye glamour denne fredagen. For her er det basseluskene som rår. Men vi gjør det beste ut av det, og fokuserer på alt som er positivt. Vi har hatt et fantastisk fint sollys i dag. Jeg og kattepusen satt/lå i to-seteren som står helt inntil stuevinduet for å nyte det. Varme solstråler i ansiktet, ender som svømte forbi, klukkende hav mot brygga og mysende øyne. Hvis ikke det er kur mot forkjølelse, så vet ikke jeg... Nå har jeg pakket med ned under den varme flanelldyna, med varmeflaske i fotenden. Med lester på føttene, blomstrete morgenkåpe på, og en varme tekopp i hånda. Jeg har også Netflix på pc-en og en helt ny bok liggende klar. Som jeg sa, her fokuseres det på det positive. Riktig god helg alle sammen!

Randi sa...

Lilla bittesmå tulipanknopper som skal komme ut etterhvert.
Endelig bestemmelse om at den veggseksjonen jeg aldri har likt (men som jeg så gjerne ville beholde mht gjenbruk, arv, nostalgi, whatever) skal ut.
Nyinnkjøpte vitrineskap i mørkeblått metall og glass, og her skal Royal Copenhagen, arvegods, loppisfunn og norsk kunsthåndverk plasseres.
Et lite stikkinnombesøk av beste datra med kusine.
Tørr hvitvin i fint gammelt stettglass.
Fornøyd og mett pusekatt i fanget til snille goe mannen i soffan foran tv'n.
Ja, og den vante duften av Miyake, nye sitronplanter i kjøkkenvinduet, Weleda sitronbodylotion på beina og bare føtter på reint tregolv.
Det er jo ikke måte på !
Og så snør det stille!
Ah!
Trenger ikke mer glamour enn dette!
Fortsatt god fredag, og ei riktig god helg til alle!
PS, vertinna, for et nydelig bilde av lillefrøkna med kjole forleden! <3


Cand. med. sa...

Sommer i lufta her på andre siden av Atlanteren for anledningen, med ankellange bukser og linbluse. Og solbriller! God helg!

Eirin sa...

I går var jeg syk så det var ikke en særlig glamorøs fredag for min del. Men ting som var fint var pannekaker til lunsj og sol inn i leiligheten i mange timer (det gjorde godt etter mørketiden). Håper neste fredag blir hakket mer glamorøs :)

Anonym sa...

Sent ute, så prøver meg på en glamorøs lørdag. Jeg tror jeg er ganske god på å virke noenlunde glamorøs, selvom jeg ikke er det. Å kle seg i helsort, vri håret opp i en knute og få på seg jackie ohh solbriller, gjør faktisk at jeg retter meg opp, og en rak rygg er alltid styrkende! Helgens planer består av det jeg liker best, nemlig ingen spesielle planer. Ellers kjenner jeg meg så glad fordi jeg kan bestemme over meg selv og mitt liv. Gå hvor jeg vil, spise hva jeg vil, rett og slett, ha valg, ikke leve på en annens nåde. Den ultimate glamourfølelsen for meg! God helg, alle sammen! Anni.

Anonym sa...

Sen rapport, for min del... I går var jeg på jobb, som vanlig. Det var høy glamourfaktor og fredagsfølelse, siden det var siste dag før vinterferien, hurra! Nå sitter jeg i Oslo hos en venninne, hvor jeg skal tilbringe helgen. Snart skal vi en tur på Løkka og områdene omkring. Skal definitivt en tur innom Tronsmo bokhandel mens jeg er her. Afternoon tea på Bristol i morgen. God helg!

Populære innlegg