søndag, mars 04, 2018

1. søndag i påskeadvent


Påskeadvent starter når man vil. I år er påska i overgangen mars-april, og da passer det jo fint å begynne nå, første helg i mars. Dette må tas gradvis. Jeg har begynt så smått - jeg har som nevnt kjøpt et hekto påskete, det første av flere, og en potte med små påskeliljer. Det pleier å bli en del flere slike i løpet av disse ukene, både ute og inne. Det føles egentlig bittelitt tidlig med påskeliljer allerede nå, det må jeg innrømme, men samtidig er det litt fint å få en gul fargeklatt på bordet når hagen er så full av snø at det er vanskelig å se for seg at den noensinne skal tine, men kanskje tvertimot heller danne en isbre. 

Påsketeen er et av årets store tehøydepunkter, så dette har jeg sett fram til lenge! Tradisjonen tro blir det også et teselskap her hos meg der vi tester ut ulike typer påskete. 

5 kommentarer:

Lektor Tørrdal sa...

Jeg innførte påskeadvent i mitt barndomshjem med å henge påskehaner på mammas fastelavensris.

Glamourbibliotekaren sa...

Glidende overgang mellom høytider!

Mathilde Nicoline sa...

I fjor snakket du så mye om påsketeer at jeg kjøpte den fra Solberg og Hansen og den vaaar så god! Skal få kjøpt den i år også!

Anonym sa...

Takker for påminning om påskete ☺

Anonym sa...

Hei! Har du forsøkt påsketeen til Teagarden? Jeg kjøpte den på impuls og med inspirasjon fra deg. Det er ceylon m appelsin, sjokolade og litt karamell. Veldig god �� God påske fra Vivian

Populære innlegg