lørdag, mars 24, 2018

Lørdagsstemning


En av mange påskebuketter i år. Denne består av roser, påskeliljer, gåsunger, nellik og ranunkler. 


Hun har fått litt nye klær til påske. Vi tok en roadtrip i går med den fine butikken Draumefangst på Nesodden som mål, og jeg har som vanlig lyst på alt de har. 
Her er det som ble med hjem denne gangen. En ny tekopp (første gang på flere år at jeg kjøper en helt ny kopp), et deilig bomullsteppe til sofaen, marsipanegg og ei fin barnebok. Gleder meg til å lære datteren vår om Ella Fitzgerald! Vi har jo selvfølgelig hørt mye på henne allerede.  En av favorittene da hun lå i vogga!


Ha en fin lørdag alle sammen! Håper dere lar skuldrene senke seg! Her er det påskete, fine musikalske perler på radio, og planlegging av aftenens middag. 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så fine blomster! Jeg lurer på om du kan skrive et innlegg om bøkene du leser sammen med datteren din. Jeg har en gutt på 8 måneder som jeg liker å lese sammen med, men jeg synes det er vanskelig å finne bøker som er fine.

Karianne sa...

Påskete er skikkelig godt! En annen te jeg har fått ordentlig dilla på på denne tiden av året, helt garantert etter å ha lest om den i denne bloggen, er Orientens Paradis! Jeg har inntrykk av at mange andre drikker den om våren også, etter å ha fått det tipset her! Fnis... vi er en gjeng followers tror jeg. De selger den ikke en gang her jeg bor, men jeg har en langer i Oslo sentrum �� God påske Glambibliss!!

Salome sa...

Til Anonym. Sjekk ut forfatterskapet til Barbro Lindgren! Bøkene om Den ville ungen, bøkene om Pål og mange flere! Kos dere!

Salome sa...

En ting til. Lyrikk, Inger Hagerup. Andre Bjerke,

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Det er så mange fine bøker, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne! Lotta fra Bråkmakergata, Bø og Bæ, Kari Stais bøker (alle!), og slike enkle dyrebøker med fine bilder for eksempel. Elsa Beskow! Jeg tror man kan lese hva som helst egentlig - se på bilder, snakke om dem, det er ikke nødvendigvis historien som er viktig når de er så små. Vår datter elsker ei bok som heter "Smokken" som hun fikk til jul, og Postmann Pat-bøker er hun veldig glad i, Tassen, Tomas og Emma, Jason-bøkene, Mummitroll-billedbøker, Barbapapa-bøker, ei veldig fin ei som heter "Oskar and Mo" som jeg ikke har funnet på norsk, Morovers, Gåsemorvers osv. Når hun blir litt større skal jeg finne fram bøker med en historie vi kan følge litt grundigere også. Gleder meg så veldig til å virkelig dykke ned i Astrid Lindgren-universet!

Karianne: Hehe, ja, den har visst blitt vårte for mange har jeg skjønt! Vet ikke om det er så mye vårpreg i den egentlig, men jeg fikk den servert hos ei venninne på en søndagsbrunsj på hennes veranda i april for mange år siden. Deretter har jeg drukket den hver april. Og en blogg-vårtradisjon, ikke bare for meg!

Anonym sa...

Takk for mange fine tips!

Populære innlegg