onsdag, mars 21, 2018

Radiotips til den musikkglade


Mitt beste radiotips om dagen er "Felbergs loft" søndager på P13, der Thomas Felberg tar for seg band og artister, rett og slett levende legender, og tro bare ikke at dette er en kortfattet affære. Paul McCartney og Wings-spesialen har så langt fått 5 dobbelttimer, og vi er ennå ikke ferdig med 70-tallet. Den jeg hører på for tiden, er Joni Mitchell-spesialen. Så langt bare to episoder, og i neste del (som forhåpentligvis kommer snart) kommer vi til "Blue" (1971). Dette er med andre ord grundige gjennomgåelser, og vi får høre mye musikk. Låt etter låt etter låt fra samme album, ikke bare hitsene. Vi får også høre andre artisters versjoner av noen av låtene. Dette er bra musikkradio altså. Herved svært anbefalt. 

P.S. Det er flere flotte musikkprogrammer på P13, Espen Omdahls "Transmission" ikke minst. 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig! Jeg høres nesten bare på P13 nå, i tillegg til P1 distrikt.

Anonym sa...

Enig! Gøy med et radioprogram som er grundig, uten å bli kjedelig:)

Dahlia sa...

Takk for tipset. En stund siden jeg har hørt Feldbergs loft, men nå er jeg i gang igjen. Har du tips til en bra Joni Mitchell-biografi også?

Glamourbibliotekaren sa...

David Yaffes «Reckless daughter: A portrait of Joni Mitchell»! Har ikke begynt på den selv ennå, men min venn som er Joni-ekspert og superfan, og til og med har møtt henne (!!), anbefaler den varmt.

Dahlia sa...

Takk! Jeg blir mer og mer nysgjerrig og begeistret, og de radioprogrammene er kjempebra!

Dahlia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Populære innlegg