tirsdag, april 17, 2018

Finn stilen: April in Paris


Vi holder for tiden til i Paris, og for eksempel sånn ser jeg ut når vi er der! Helt enkel og avslappet stil, svært lite trendy. Stripete genser, eventuelt ensfarget blå eller grå eller noe, svarte sigarettbukser eller blå jeans, beige trenchcoat, veske i vegan leather fra Brooklyn Industries, mine gamle og snart utslitte klassiske tortoise-wayfarers, rød leppestift fra Mac, vintage silkeskjerf kjøpt i Nice i september, rosa Adidas (alltid joggesko eller lignende, Bensimons, ballerinasko eller sandaler om været tillater det, men aldri noensinne hæler), og selvfølgelig min Paris-parfyme, kjøpt på Printemps, og som jeg alltid bruker der om våren: Chanel no. 19. 

Og Mikke Mus-pysjamas, ikke avbildet. 

Tipper det blir litt kortere ermer i blant også, jeg! Pakka med meg et par enkle og myke t-skjorter og et par jeans.  

6 kommentarer:

Anonym sa...

Klassisk og lekkert! Takk for tipset, jeg får leke Paris her hjemme siden det er min favoritt årstid - vår. Og med to troll på 2 år blir det en liten stund til jeg får se mitt elskede Paris igjen.
Minner meg også på at jeg tenkte å kjøpe meg klassiske Adidassko nå som barna har fått hver sitt par. Med én gang jeg åpnet eskene tenkte jeg, "hvorfor kjøpte jeg ikke til meg selv også?"

God Parisferie til dere!

Lille My

Stine Arkeologine sa...

For en deilig stil! Slike klær føler jeg meg veldig hjemme i, helt siden studentdagene med dårlig råd og få klær som måtte vare lenge og kombineres fram og tilbake i det uendelige. Savner ennå den klassiske (men akk så utslitte) trenchcoaten jeg hadde da, leter ennå etter en tilsvarende. Halvlang og litt romslig, akkurat som den fine på bildet! :-)

Maja sa...

Skikkelig fin og klassisk parisisk stil da. Håper på en ordentlig glamourbiblio-guide til paris når du er tilbake!

Anonym sa...

Tres chic!! Drømmestil. Goals!

Ranveig sa...

Veldig stilig og fint synes jeg. Liker det. Paris må være deilig nå, så et sted at det var skikkelig sommer der. Kos dere masse!

Anonym sa...

Når jeg blir "stor" (jeg er 32, ha ha) vil jeg også ha en egen Paris parfyme! Chanel 19 er så voksen og lekker, på tide å bytte ut de fruktige teenager duftene mine nå tror jeg. Har brukt den samme siden jeg var 16... tør nesten ikke si det :-)

Populære innlegg