fredag, april 20, 2018

Glamorøs fredag


God fredag! Håper dere har hatt ei bra uke, og at denne dagen kommer med glamour i den form dere aller helst foretrekker!

Min glamoureffekt er ganske enkelt PARIS. 

(Siden dette er skrevet på forhånd kan jeg ikke gå mer i detaljer, men det burde vel dekke det meste?)

Nå håper jeg dere vil benytte kommentarfeltet til gagns! Alle er velkomne her, og jo flere som er med, jo morsommere er det. Samme hvor dere befinner dere, samme hva dere gjør i dag; jeg vil høre hva som forgyller dagen deres! En god kopp te eller kaffe, å bla i ei bok, å knytte et skjerf i håret. En solstråle. En fin sang på radio! Et fotbad, en blomsterbukett, at kvelden er mye lysere enn den var for noen uker siden. 

Ordet er deres!

Au revoir!

mvh
Glamourbibliotekaren30 kommentarer:

Anonym sa...

Paris høres så utrolig deilig ut nå! Så bildene dine på Instagram og lengter dit med hele min kropp og sjel. Glamoureffekter i dag er nyvasket leilighet og hvitveis i en liten skål! Og fri! Jeg skal utnytte fridagen maksimalt. Lunsj på løkka med god venninne, handle inn oliven og foccacia til helga, stikke innom Deichmanske og låne et eller annet. Det skal bli så deilig! God fredag, og hils nydelige Paris!

Anonym sa...

Byttet ut termokoppen jeg har på jobben i dag, med en gave Bodum kopp jeg har hatt i skapet og ikke brukt. Den var veldig deilig å drikke te av! Og siden den er svart og stål passer den utmerket på mitt nyoppussede kontor. Ellers regner det her, men pytt, temperaturen er fin. I helga skal jeg ordne litt på balkongen og gjøre klart til vår/sommersesongen. Det gleder jeg meg til! God helg!

frk Frydefull sa...

Åh Paris! Her gledes det til storbytur neste uke. Og den går til Berlin! Ikke så galt det heller. Vi skal sykle, sitte på kafé i Prenzlauer Berg (endelig skal jeg innom Anna Blume) og bare nyte tre hele dager med vår. Dagens glamour må være silkekimono i deilige vårfarger - litt kontrast til at jeg våknet med tidenes vonde hals - men hei, det er det verdt! Vi er i full gang med å gjøre klar for vår ute hjemme og det synes jeg er luksus. Besøk, fotballcup med 7-åring og deilig mat i vente. Hurra for de gode aprildagene!

koristen sa...

Her ligger tåka tykk som ertesuppe, men det går nok over. Jeg feirer glamorøs fredag med nye mørkerøde joggesko og en gammel, pen cardigan med sånne upraktiske blonder som alt henger seg fast i. Da husker jeg hvorfor den er så lite brukt, hihi. I koppen er det foreløpig kaffe fra kontorkjøkkenet, men i løpet av dagen blir det nok et par kopper "Løv is beautiful", deilig blanding av grønn og hvit te med smak av fersken, mango og ananas. Nammenam!

I morgen er det korseminar og middag på kinarestaurant etterpå, det blir bra. Søndag har jeg i likhet med kommentaren over tenkt å ordne balkong, det er koselig :-)

Alene sa...

Min glamoureffekt i dag er tid og ro!
Etter en krevende uke sitter jeg i kosebukse og ser på Skattejegerne på NRK. I dag har jeg tid til å ta et deilig bad etterhvert og vente på solen. Så, ta på meg noe praktisk og nyte dagen ute med å pusle litt (nok å henge fingrene i ute nå). En god te og en lettlest krim i solkroken er ikke å forakte!
Nå er det jo også tiden for loppemarkeder. Tenk å finne noen fantastiske skatter man kan ta med hjem. Mange sparer jo ikke på bøker noe mer heller, så der er en mulighet til å øke boksamlingen med noen godbiter! Det blir nok til å besøke et par i helgen.

Nyt dagen og helgen, fine glamourfolk!

S sa...

Åh, Paris står på min ønskeliste. Har aldri vært der, men husbonden og jeg har snakket om å dra dit når vi ikke behøver å slepe på tre barn/ungdommer. Blir kanskje noen år til, men vi pleier å få til det vi ønsker litt på sikt. Men heldige dere, Glamourbibliotekar med familie - nyt dagene.

Her i nord regner det, og det er fint for da smelter snøen og vi kjenner på vårstemning. Og det gir en skikkelig godfølelse. I tillegg skal jeg søke på en ny jobb, og tanken på at det finnes nye muligheter gjør jo noe med en. Helga skal brukes til å komme et skritt videre på et litt knotete strikkeprosjekt, gjøre litt husarbeid og vaske/pakke bort vinterklær. Og så må jeg en liten butikkrunde på jakt etter ei ny veske, kanskje en ny vårjakke og nye sko. Med inspirasjon fra bl.a. bloggen her har jeg begynt å planlegge innkjøp av klær, og det er så deilig å gjøre litt research på forhånd for deretter jakte på det jeg trenger. Og når man da finner det man behøver og garderoben blir slik man har sett for seg så blir jeg så fornøyd. Og bruker totalt sett mye mindre penger og jeg sparer miljøet for unyttige kjøp.

God helg til alle sammen!

S

Anonym sa...

Takker ikke nei til Paris tips når du er tilbake altså ;-) Vi planlegger en tur dit og trenger glamourbibliotekar kvalifiserte forslag til hvor vi skal gå og spise og se ting og sånt. Leve the glamourbibliotekar life in Paris ;-) Takk takk! Fin fredag! A.

slikejenter sa...

Kjenner meg fortsatt litt lyrisk etter en svært bra yogaopplevelse i går. I morges greide jeg til og med å ta en løpetur, så nå tåler kroppen å sitte - som den må gjøre ganske mye denne helga, med jobb og kurs og diverse.

Superglamorøst er at jeg får venninnebesøk! Og dessuten farmorbesøk, og det følger med litt frihet på hjemmebane :) tok frokosten på kafe, selv om jeg strengt tatt ikke har råd, og det var litt luksus!

Håper på sol og pent vær, og ønsker alle en riktig god helg.

Ingrid sa...

I dag skal jeg ut og ta årets første bad, det må vel kalles glamour! Lurer på om jeg skal innom Black Cat og kjøpe med Orientens Paradis på veien, ble så nysgjerrig etter å ha lest så mange lovord om den her.

Ingerid sa...

På reise hjem fra Moskva i dag, med forsinkelse og det hele. Antrekket er tilpasset verdensbyen: blå drakt og pen t-skjorte, forholdsvis ny manikyr med blå neglelakk. Ny håndkrem med duft av tindved - jeg elsker tindved, men det er kanskje litt i overkant med håndkrem, viser det seg. Dagens høydepunkt så langt: Moskvas beste og suverent dyreste cappuccino her på flyplassen, og fruktte med tindved og ingefær. Forhåpentligvis neste høydepunkt: å komme hjem til barna (og mannen, så klart). God helg til alle, og nyt Paris!

Anonym sa...

Fredag! Det er nesten så jeg må ta en liten victory lap rundt pulten - denne uka har vært seig!

Dagens glamour er at jeg etter iherdig børsting har fått levere oversikt over status på alle jobbprosjektene. Og den ække så verst altså!

Alltid så koselig å lese hva alle har av planer for helgen og hente litt inspirasjon til små, fine ting :) jeg har en helg i partyprinsens tegn, men håper å få til en tur i skogen og litt kakespisings også.
God helg!

Rannveig sa...

Deilig med fredag etter en litt uinspirert uke på jobb. I kveld ser jeg fram til å kose meg alene på sofaen med et glass vin, mens jeg lakker neglene og ser en film (har ikke bestemt meg for hvilken ennå). I morgen får vi brunch-besøk av en venninne og hennes lille gutt. Etterpå har jeg lovet døtrene mine at vi skal prøve den nye iskremen de har fått på 7-11 (den er svart!).
Jeg har ikke vært i Paris på mange år, men inspirert av Glamourbibliotekaren kjører jeg fransk stil i dag: svart skjørt med a-fasong, stripete genser, silkeskjerf i halsen og perler i ørene. Rakk ikke lakke neglene røde, det må vente til i kveld, men jeg har fransk parfyme.
Ønsker alle en nydelig helg!

Randi sa...

Kattens ultimate fredagsglamour:
Å få komme inn grytidlig etter en liten luftetur (mannen ble vekt kl 04:30), storme inn på soverommet og klatre opp på haugen av madrasser (6stk+2overmadrasser og et par dyner) som ligger der mens vi pusser opp, legge seg skikkelig godt til rette, og sove! Snakk om prinsesse på erten!

Matmor nyter synet av pusen, lukta av vårregnet som myker opp bakken, og lyden av fuglene som kvitrer i epletreet, mens jeg ser fram til fredagskveld i soffan med mann, tv, strikketøy og vin, hagesenterbesøk på lørdag, og en åpen søndag.
Men nå skal det kjolejobbes videre før et avtalt trivelig kundebesøk om et par timer.
God fredag og god helg til alle, glamourbibliotekaren må storkose seg med familien i vakre Paris!

Anonym sa...

Dagens glamour er å ligge på sofaen og nyte den intense fuglesangen rundt huset. Vi bor i skogen og koser oss veldig med dyr og fugleliv. Ellers er det ei arbeidshelg som står for tur, men heldigvis bare koselige oppgaver! Dagens duft er Le Long Fond fra Maison Louis Marie, jeg er uten sminke og med jeans og ulltrøye fra Lanullva. Gleder meg til å høre mer om Parisglamour! God helg ønskes.

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag: Å få en smakfull, fersk ciabatta til lunsj fra en kollega (etter et fancy møte som var over) når du har glemt den planlagte, gode lunsjen hjemme i kjøleskapet! Glamouren er ellers høvelig i behold med fin kjole, lysegrå cardigan, Chanel på leppene og Romance på halsen.

Helga skal brukes til ymse saker, både hjemme og ute. Skal lese ferdig ei bok, skal passe en hund, og kanskje mest glamorøst for ikke-hagemennesket her: Jeg skal plante frø som etterhvert skal bli blomster som havner i bedet i hagen etterhvert! Jeg har aldri hatt grønne fingre og ikke vært noe hagemenneske i hele mitt liv, men NÅ har jeg funnet ut at jeg skal gjøre noe i hagen i år. Tenk det. Min mor kommer til å få sjokk etterhvert.

Kos deg i Paris - neste helg er den endelig min tur til å dra på en etterlengtet storbyferie utenlands!

Stine Arkeologine sa...

Jeg sto opp før seks og fikk gjort unna noen kjedelige jobboppgaver før ungene våknet. Så de ble møtt av et uvanlig våkent morgensmil og lukten av nystekte rundstykker (ferdigkjøpte, altså, det får være grenser) på kjøkkenet da de sto opp i dag. En fin start på fredagen for alle tre! Dagen er ekstra gullkantet fordi det er nyutsprungne krokus i alle bed, og jeg nyter dem intenst fordi det går nok ikke lang tid før de er pent nippet bort fra bladene av små sultne rådyrmunner (med komisk god bordskikk, blomstene forsvinner bare i løse lufta!). Ellers har jeg oransjerød neglelakk og et armbånd jeg har fått laget med inskripsjonen "I figure if a girl wants to be a legend, she should go ahead and be one" som skal ha vært sagt av Calamity Jane.. Det hjelper alltid på motivasjonen, og det trengs litt ekstra av det på fredager!

God fredag og helg, alle sammen. :-)

Trude sa...

Vår og fredag i Paris - mer glamourøst blir det vel ikke - fiine bilder på instagram :-)

Her i Katalonias hovedstad kan man vel si at det nesten er sommer. Etter den kanskje lengste vinteren jeg har opplevd her så har nå sola og forsommern slått seg til ro og det er deilig. Fredagsglamourfølelsen er i dag at jeg hadde et veldig positivt jobbintervju i går og krysser fingrene for at jeg snart er blant de som kan gå på jobb igjen - ikke gøy å være arbeidsledig!

I helga får vi venner på besøk så det blir å stelle i hus og hage og lage en lunsjmeny innen gjestene kommer. Og apropo hage - ugresset er meterhøyt så her er det bare å finne frem ljå og gressklipper. God fredag!

Trine sa...

Dagens beste glamour er ferskt brød! Bakte på morgenkvisten før jeg dro avgårde på jobb (mellomvakt) og gleder meg til sen lunsj om en times tid. Gleder meg til Parisrapport fra vertinnen! Har så lyst til å dra dit selv, så tar gjerne i mot tips om alt mulig fra en kjenner som deg.

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag!
Min uke har vært superglamorøs, for jeg er i Wien! Fem dager med skikkelige sommerfølelse, og akkurat nå ligger jeg på magen i en park og venter på at reisefølget skal bli ferdig på jobbmøte.
Antrekket er casual, men har gullarmbånd og gullfarget ørepynt, og Chanel på halsen.
Ikveld returnerer jeg til Oslo, og håper våren er godt i gang der.
Planer for helgen er å pakke ut av den stappa kofferten min, være med på en dugnad på søndag, og ellers slappe av.
God helg til alle!

Ida sa...

Hei glamorøs fredag ;) Du har vært så fin i dag. Med frokost på senga like god som på et luksuriøst hotell, kvalitetstid med verdens beste kattepus, mestringsfølelse til tusen, dryppende regn (som fjerner snøen), og mange kopper med Blue of London. Lykke i en kopp som jeg kaller det. Helga blir akkurat som vi liker den - rolig, fylt av gode bøker og filmer, med god mat og kjærestetid. Riktig god helg til dere alle fra oss i kattelivet!

Maja sa...

Tjohooo fredag! Her er lykkefølelsen på topp! Kjøpte med meg lunsj på vei til jobb, tenker å gå tidligere for å rekke toget til SUPERhelg med bestevenninna mi som er flyttet hjem til Norge etter fire år i London. Trist for meg å ikke ha noen å besøke der i den byen lenger, men jeg er jo aller mest glad for å møte henne jevnlig igjen! Dior Addict bak øret, nye Adidas gazelle (inspirert av Glamourbibliotekaren) på føttene, et smil bredere enn vanlig i fjeset :-D Glamorøs fredag ønskes alle her inne i verdens beste blogg!

Kjersti sa...

Hei og hopp, glamorøs fredag er topp! For meg er den største glamoureffekten at det minker med snø dag for dag! Selv om det fortsatt er veldig vinterlig her på Øvrre Romerike, så er det nå helt tydelig at våren har kommet for å bli - hurra!
God fredag til alle, i Paris, i Norge - og egentlig hvor som helst i verden!

Camilla sa...

Paris høres nydelig ut. Jeg har fri i dag så dagens glamourfaktor har vært å nyte en liten lur etter lunsj i godstolen med hund i fanget. Deilig! ��
Ellers har jeg fått pakke fra Zalando med mye fint som jeg har prøvd. Nå er vår og sommergarderoben snart i boks ��

Anonym sa...

Dagens glamour er te og nye (gamle) bøker fra Fretex. Kjøleskapet et fylt opp for helgen, og jeg skal straks hoppe bort i godstolen. Jeg har mye å kose meg med og å være glad for, men det fineste er nok at jeg hadde en bra dag på jobb og at elevene mine ikke synes jeg er alt for teit. Da kan jeg ta helg med god samvittighet!

Ida i Bergen

Oda sa...

Eg er akkurat heimkomen frå Paris sjølv, så utruleg vakkert med april i Paris og kirsebærblomster! Dagens største glamourattributt er ein heilt perfekt stripete genser, kjøpt på ein secondhand-butikk i Le Marais for eit par dagar sidan. Eg dufter av Twilly d`Hermes, eit anna nyinnkjøp frå turen. Dagen har blitt brukt på arbeid og kvelden skal bli brukt i bursdagsselskap med ei god venninde. Resten av helga blir nok dedikert til ei litt forsømt masteroppgåve... God helg alle saman!

Inger sa...

I love fridays! Dette stod på t-skjorten til ei jente jeg så idag, og jeg må bare si meg enig. Årets første sommerdag kom idag, 22 grader og sol, fuglekvitter, bugnende krokusbed og mange glade fjes som kommer ut av vinterklærne og nyter livet med lette plagg og småsko. Helgen skal tilbringes på hytta med mann, sønn og svigerdatter, en hund og tre katter. Pizzadeigen står til heving, og livet er godt å leve. God helg til alle!

.mette sa...

Morgenkaffe, vann og kanelgiffel. Yoga. Frokost. Arbeidstøy på. Kvistmaskinen fram. Fjernet en kjempehaug m kvist/trær - er superfornøyd. Dusj og inn i jeans og franskstripet genser. Helg! Jippi. Mette

Stupedama sa...

Dette er den mest glamorøse helg noensinne (tror jeg) for meg. I dag signerte vi papirer og er nå heldige eiere av drømme huset!!!!! I morgen feirer vi at lillemor fylte ett for et par dager siden :) Med flunkende nytt huslån blir det nok ikke Paris tur med det første, men endelig får vi plass til å ta imot familie og venner! God helg alle sammen.

Togpiken sa...

Jeg har ikke kommentert på aldri så lenge, men hei! og takk for sist. Sjelden glamorøs fredag for gravid småbarnsmor i dag. Bortreist på kurs og våknet alene etter en lang natt i myk hotellseng. Lang dusj og lang deilig frokost. Begge deler alene. Spennende dag på kurs med interessante kollegaer. Så - etter all alenetid var det veldig fint å hilse velkommen mann og barn som kom med flyet - for en liten weekend sammen i storbyen. God helg!

Tigram sa...

Ligg i senga med ein fersk forkjølelse og tenker på Paris der eg var sist helg. Vel heime att nyt eg den grå våren som er i ferd med å få fargar. Alltid finast like før synest eg. Tidlegare i kveld fekk eg sett "Trollmannen fra Oz" på Riksteatret, veldig bra. God helg alle!

Populære innlegg