onsdag, september 19, 2018

Reprise: Finn stilen - Høst


En liten reprise igjen! Denne feirer tiårsjubileum - den er fra høsten 2008, og jeg står 100% for den den dag i dag, hehe. Den gang hadde jeg ikke hage, det har jeg jo nå, så raking av løv er absolutt en fin aktivitet i tida framover. Særlig iført gummistøvler og kjole og bestefarcardigan og skjerf! Og Dewberry-oljen til Body Shop som vi har snakket om før; den er jo høstlig som få. Jeg gleder meg til å tenne lykter i hagen om kvelden! Og her er det pianomusikk av Johannes Brahms samt en tjukk samling med Jane Austen-romaner i tillegg. Og te, naturligvis. Jo, dette står jeg inne for. 

Vi var ute og lekte i hagen i går ettermiddag i den varme vinden, sola stod lavt på himmelen og det var så fint overalt. Slike dager! 5 kommentarer:

Emma sa...

Så fint! Og det aller beste med bloggen din er man ikke behøver å følge en link og skaffe seg noe nytt, men faktisk får lyst til å gå og titte i komodeskuffen sin eller på den øverste hyllen i kjøkkenskapet og finne igjen noe man har selv og er glad i. Det liker jeg med deg. Ha en hyggelig høstkveld��Emma

Anonym sa...

Så kjempekoselig og nydelig collage <3 Akkurat sånt drømmer jeg om også. Egen hage, rake løv, høst, te, og fin kjole. Takk for inspirasjon! Hilsen Astrid.

glow sa...

denne likte jeg veldig godt! er så glad for at du resirkulerer "finn-stilen" istedenfor å droppe dem. De gamle gir like mye inspirasjon!

Stine Arkeologine sa...

Så fint! Rusle rundt og rake løv i kjole og støvler, jeg kan nesten ikke tenke meg noe mer fredfullt og fint. En høyaktuell stil, for det er knapt et blad igjen på trærne etter denne stormen!

Glamourbibliotekaren sa...

Emma: Glad for å høre det! Det er målet! :)

Astrid: Bare hyggelig! Ble inspirert selv, hehe :)

Glow: Ja, det er gøy å resirkulere dem! Et hav å ta av etter alle disse år :)

Stine Arkeologine: Tror det får bli en sånn helg neste helg for min del! Gleder meg allerede :D

Populære innlegg