fredag, oktober 05, 2018

Glamorøs fredag


God morgen! Her starter dagen med et besøk hos frisøren, noe som alltid setter en piff på fredagen. God te, økologisk frukt og fotbad er obligatorisk, hodebunnsmassasje ligeså. Etterpå blir det jobb med plateshopping; fredag er en fest hver uke fordi det slippes så mange plater den dagen. 

Glamoureffekter ellers er Chanel no. 5, pen bluse, søte drømmer om pizza i aften og forhåpentligvis noen lesestunder ved ovnen. Jeg har flytta ei lampe sånn at det ble en ordentlig bra lesekrok der, med pledd i umiddelbar nærhet samt et lite bord jeg kan ha tekanne og kopp på. Herlig med et dedikert lesested! 

Planene for helga er få men hyggelige, og det skal bli fint med et par fridager sammen med mine kjære to! Blant annet tenker vi å se etter morsomme leker og bøker på et bruktmarked, og avlegge et besøk i en favorittbutikk i omegn og handle egg og honning på nabogården der. 

Nå håper jeg at så mange som mulig av dere har lyst til å rapportere inn det dere måtte ønske! Hjertelig velkommen, alle som én. Bli med i det store landsomspennende teselskapet; dvs det strekker jo seg utenfor landegrensene også, det er så hyggelig! 

Ha en fin fredag alle sammen!

mvh eders Glamourbibliotekar. 

45 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har på meg helt ny kjole på jobb i dag, den er attpåtil strikket av meg selv. Te med feriesmak i koppen, og motivert til å ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Jeg gleder meg til utflukt med mannen etter jobb, vi skal se en forestilling og overnatte på hotell i nabobyen. Ganske høy glamourfaktor på denne fredagen, med andre ord! Ønsker alle en fin dag :)

Synne sa...

God fredag! Jeg sitter med kaffekoppen i morgenkåpa foreløpig; tillater meg en rolig start, ettersom det ble litt sent i går. Det har vært fint å se sola stå opp over hovedstaden! Jeg skal jobbe på vinbaren i ettermiddag og kveld, så før det skal jeg pusle hjemme. (Både i overført betydning og i bokstavelig forstand, for det ligger et puslespill med tusen brikker på stuebordet for tida! Hyggelig og avslappende å kunne legge noen brikker på plass nå og da.) Helga blir forhåpentlig rolig, ettersom forrige helg ble veldig hektisk. Jeg ser fram til å bake kake, feire min lille niese og gå en søndagstur i botanisk hage, blant annet. Blir bra!
God, glamorøs fredag og helg til alle!

Agatha sa...

God morgen! Jeg sitter i sengen med avis og kaffe. Deilig med fredagsfri og sol. I dag er planen å få opp georgineknollene fra bakken, og ellers rydde litt i hagen. Snart blir det havregrøt til frokost. Det er en favoritt når jeg har tid og ro.

Senere i dag håper jeg å bake en eplekake jeg fant på «Smitten kitchen»; den er såpass uvanlig at jeg er spent på hvordan den blir. Og sånt synes jeg er gøy.

Ytre glamour kommer først frem i kveld, da blir det den lille sorte med pen Diorinspirert jakke og høye hæler. Rød lebestift og sølvsmykker dertil. Gleder meg.

Ønsker GM-bibliotekaren og alle andre her inne en riktig god helg!

Ai. sa...

Jeg koser meg i ny høyhalset kasjmirgenser fra Kashmina. Et kjærtegn av en genser, så myk er den! Senere i dag skal jeg hente James Joyce "Ulysses" på biblioteket. Elsker den kriblende følelsen man får av å glede seg til å lese. Helgeplaner består av teater, trening og te!

Cand. med. sa...

God fredag! Rolig dag på jobb, ser det ut til. Dagens glamour består i at jeg klarte å få håret til å gjøre det jeg ville, for en gangs skyld, litt høstfarget leppestift, fin, lang, mørkeblå kåpe og brune støvletter på vei til jobb. En eller annen Chanel som etiketten har blitt slitt av... I helgen skal datteren, den eldste, ga bursdagsselskap, og så har jeg tenkt meg en tur på et bruktmarked. Ellers ser det ut for å være en strålende høstdag her omkring, med sånn deilig, kald lukt i lufta og glitrende farger på trærne. God helg!

Ingerid sa...

Etter noen dager på ferie i Stockholm er det litt vanskelig å komme tilbake til hverdagen, men glamorøs fredag hjelper, for det er jo et høydepunkt i den samme hverdagen. Egentlig begynte helgen litt i går, med en halvtimes veldig tøff massasje av nakke og rygg. I dag er jeg støl og ser frem til dagens te, som er Perchs Creamy Apple. Dagens leppestift er Milan mode fra Mac. Hjemme venter mye bra te fra Hötorgshallen i Stockholm, svart med kokos og vanlig svart. Dagens høydepunkt så langt var å gå halvveis til byen (gjennom skogen) med en spennende podkast på øret. God helg til alle!

S sa...

Fin fredag!
Her startet glamourfølelsen i går med hyggelig tapas-kveld med gjengen som skal bli mine fremtidige kolleger. Veldig hyggelig og morsomt, og lover godt for hva som venter. Gir en inderlig god glamorøs innvendig følelse, selv om jeg er litt trøtt i dag.

Har en oversiktlig dag på jobb, noen møter og telefoner gjenstår. Deretter blir det hjem for å pakke familien og all bagasjen i bilen, og sette kursen mot huset vårt på landet. Der har vi noen gjøremål som må gjennomføres før vinteren kommer, men ellers skal vi fyre i peisen, rusle i skogen eller fjæra og senke skuldrene. Gleder meg, for det er en stund siden sist og fordi jeg alltid finner roen der.

Må bare tilføye at jobb-bytte har vært en spennende prosess på så mange plan, selv om jeg ennå ikke har begynt i min nye jobb. Og det kan virke som om beslutningen om å bytte arbeidssted har konsekvenser langt utover hva jeg bruker 7,5 timer på daglig. Er bare så inderlig glad og takknemlig for at jeg har fått denne muligheten.

Med det på hjertet ønsker jeg alle her ei riktig god oktober-helg!

S

Anaruh sa...

Sånn! Da var koppen fylt med chai fra Tetøsene (Dagnys brennheite nellik), og jeg kan sette meg ned og kose meg med dagens glamorøs fredag-innlegg. Jeg gjentar meg selv her, men det er SÅ koselig å lese om fredagene deres, folkens!

Min egen fredag begynte med Morgenbladet, Darjeeling og varme scones før avreise til jobb. Dagens antrekk er en mørkeblå favorittkjole og mine elskede ballerinasko fra Chanel, mørkerøde negler og lepper fra samme motehus, samt noen dråper Byredos Biblioteque bak øret. Denne helgen skal jeg gjøre minst mulig; min eneste plan så langt innebærer en eske mokkabønner og en Dag Solstadroman. God helg!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
I dag ble det en chai latte på vei til kontoret, og i lunsjen om en time skal jeg spise med to venninner og tidligere kolleger, som alle har sluttet hos arbeidsgiveren der vi ble kjent for mange år siden. Hyggelig å holde kontakten, og vi har bestemt oss for at den første fredagen i måneden er fast lunsjdag!
Antrekket er jeans, stripete trøye og mørk rød ullgenser, neglene gullfarget og duften Vanille Norie fra gode gamle Yves Rocher. Den lukter høst for meg :)
Planer for helgen: Etter jobb i dag blir det ny tatovering, iiih! Gleder meg, både til å få ferdig prosjektet, og til å skravle med den hyggelige tatovøren min, som jeg har kjent i noen år.
Resten av helgen blir rolig, med lesing av pensum (og aviser!). Kanskje en tur på Loppivalen på Gamlebyen skole?

God helg til alle!

Kristin sa...

Fredag! Tenk det!

Dagen starta med en blidfis av en baby, ingenting er som det smilet når morgenen endelig er der etter en lang ntt med snørr og sutring! Herlig høstluft på vei til jobb hvor dagens første kopp te er inntatt. Om bare få timer venter date med mannen; Afternoon tea på A.C.Perchs (hvor de har fått sjenkebevilgning!)! Som jeg gleder meg!

Kjære glamourbibliotekar, bloggen din (med alle fredagsrapporter) har en helt egen evne til å løfte humøret! Takk for det,og god helg til hver og en!

Kjerstin sa...

God formiddag!
I dag har jeg avspasering fra jobb, noe som føles nokså glamorøst i seg selv. Ute skinner sola, og jeg koser meg med en kopp Lady Grey te fra Twinings og fredagsrapportene her inne. Om ei stund skal jeg ut å se etter ny høstkåpe i butikkene. Kanskje blir det et nytt ullskjerf også.
Antrekket er hvit silkebluse med små fugler på, små sølvøreringer fra Snø of Sweden og sorte jeans. En ørliten dæsj Chance fra Chanel har jeg også på, samt en ny fin lipgloss fra Clarins. På byturen trekker jeg nok på meg min elskede sorte trench fra Philippa K som vern mot høstdraget i luften (er så glad i den trenchen at det nesten blir trist å legge den bort når det nå går mot kaldere tider).
I helga skal jeg lese ferdig Trude Marsteins siste bok "Så mye hadde jeg". Er vel halvveis nå og liker boka veldig godt!
Ingen spesielle planer ellers, utover litt rydding i huset, en liten skogstur og å lage noe god mat med god vin til. Ja, også skal jeg møte en gammel venn på vårt nylig søndagsåpnede bibliotek på søndag. (Hurra for søndagsåpent bibliotek!! Og med kafè med stort kaffe- og teutvalg og dype ørelappstoler! Elsker det! :) )

Ønsker alle en god glamorøs fredag og ei super oktoberhelg!

Maje sa...

Det er bursdagsfeiring på jobb i dag for en av mine kollegaer. Det svarte blyantskjørtet er på, jeg har mascara (! håhå. Lenge siden sist) og en dæsj av en parfyme som kom frem igjen fra en gjenglemt pappeske - Boss Deep Red. Den er litt for sterk for dagtid, kjenner jeg. Passer bedre i julen. Litt tung. Men, men..
I ettermiddag skal jeg ta med meg min eldstedatter på en liten bytur og overnatting på Bristol. Vi må ha en liten høstferie, vi to. Det blir te på Perch´s, Stoff&stil (hvor jeg kjemper for å ikke gå amok) og kanskje en liten tur til Bygdøymuseene. Hva vil dere foreslå for en 10-åring. Er Kon-Tiki eller Vikingskipmuseet morsomst? Har ikke vært der på årevis selv, så.. Hurra for glamorøs fredag! God helg.

Anonym sa...

Hjertelig fredag! Føler meg ganske fin i dag med ny bærfarget leppestift fra YSL og en matchende neglelakk fra Essie. Neglelakken heter "New year, new hue" og jeg synes den passer ekstra fint nå på høsten da alt nettopp forandrer farge. Fikk komplimenter for fargebruken da jeg kom på jobb i morges og det var hyggelig. Dagens duft er "Insolence" fra Guerlain som jeg ikke har brukt på lenge. Jeg har ikke så mange parfymer, men det blir fort at jeg bare bruker to-tre av dem og må minne meg selv på å finne fram de andre av og til. Planene for helgen består blant annet av venninnebesøk og så et besøk for å se på den nye leiligheten til noen i familien. Jeg håper også på å få tid til en tur i botanisk hage og se på høstfargene der.
Ønsker alle en nydelig helg!

Anonym sa...

Her på Svalbard har eg allereie starta helga med å sove til eg vakna av meg sjølv - deilig! Det er luksus når ein jobbar på kveldstid ein gong i blant. Ute er det heilt vindstille, med tusenvis av snøfnugg som dalar mot bakken. Eg sit under pleddet på sofaen og nyt ein kopp med grøn te med bringebær frå Le Palais des Thes, og ein øøøørliten sjokoladebit som «frukostdessert». Lite anledning til å pynte seg i dag, så dét får vere min glamour for denne gong. Må ut ein tur før jobb for å nyte lyset litt, det er berre gode 3 veker til vi lev i mørketid dei neste tre månadane. God helg til Glamourbibliotekaren m/ lesarar! :)

Anonym sa...

God formiddag, dagens glamour består av en rolig morgen med yoga før frokost. Jeg har fri fra jobb i dag og derfor ryddet litt i skuffer og skap. Har fått vekk klær som er små, utslitte og i stedet funnet fram litt varmere klær til familien. Det merkes at oktober har kommet og det føles deilig å pakke seg inn i gode skjerf og ull igjen.

Koser meg nå på sofaen med en kopp Hvit tempel fra Perch som ble hamstret forrige gang jeg var i Oslo. Har på dyprød strikkekjole, en god og gammel favoritt, begynner dessverre å bli slitt så kan snart kjøpe ny med god samvittighet. Alltid fint å kunne gi fra seg klær fordi de er utslitte og ikke fordi de er umoderne.

I morgen blir det kafé besøk med gamle venninner jeg ikke treffer så ofte, og dagen etter blir det søndagsmiddag hos svigerforeldre. Skikkelig avslappende og koselig dager.

God helg til alle.

HM

Ida sa...

Hei glamorøs fredag! Jeg hadde ventet på deg denne uka. I kattelivet er vi sengeliggende med noen slags basselusker, og derfor ikke fullt så glamorøs i dag. Planen var egentlig å delta på Kulturnatta. Mate steinbiter på Polaria, høre på jazz på Hildr og bare nyte den gode stemninga i byen. Men nå var det sofaen som vant. Men hei vi gråter ikke over det. Det er sol ute (noe som er etterlengtet her nord), vi har masse ny te fra Perch's, og vi liker egentlig å ha rolige fredagskvelder. Dessuten er det helt utrolig hvor takknemlig man kan være for ingefær og nesespray ;) Nå skal jeg lage meg en kopp Milky oolong (som jeg oppdaget på grunn av vår flotte glamorøse vertinne), så skal jeg sette på Notting Hill på pc-en og pakke meg ned i dyna. Helga blir ellers rolig i håp om å bli bedre, men den skal også fylles med Halvdan Sivertsens nydelige toner, kattepuskos og spagetti og kjøttdeig som kjæresten skal lage. Ønsker alle dere fine folk en riktig god helg!

Bokormen sa...

Godt helg alle sammen!

Lite fredagsglamour å spore her foreløpig, men om noen ganske få timer er vi innstallert rundt en knitrende peis på hyttetur! Håper på en fin tur i høstværet i morgen, og ellers noen timer med en god bok, kaffe og sjokoladebiter. Høsten er så fin!

God helg til alle!

Mvh Bokormen

Emma sa...

God fredag alle sammen, og takk igjen for invitasjon til å få være med hver uke snille Glamourbibliotikar.

I dag kjenner jeg glamoren ved å ha høstferie helt ned i tærene, å kunne gjøre ting langsommere enn vi pleier og nyte denne vakre høsten er da virkelig glamorøst synes jeg.

I tilegg har jeg nyvasket hår og ny deilig ullgenser, en gammeldags strikkegenser i lysrosa som holder meg god og varm, brunt skjørt og høstkåpe, og er klar for tur under kastanjetrærene.

Hjemme venter kanelboller som er igjen
fra " Kanelbullans dag " i går, nesten ennda bedre dagen etterpå med pent perlesukker på, og te i det fine høstkruset mitt-
så mange små gode ting!

Ha en nydelige fredag, hilsen fra Emma

Stine Arkeologine sa...

Her er det en nydelig høstdag med klar, blå himmel og fullt flor av varme farger oppe i skogen. Vi beundrer det innefra, for yngstemann har feber men ikke mer enn at vi har kost oss med å steke arme riddere sammen, og pakket til høstferien. Hvis han er i form til det, setter vi oss på båten og reiser ut i havgapet der bestemor og bestefar bor. Han har kjøpt ny fiskestang for sparepengene sine, så vi må nok rett ned på brygga når vi kommer fram! Gleder meg til ei helg helt uten andre planer enn å være sammen med ham (og å rense småsei..). Og så gleder jeg meg til å åpne en ny bok på båtturen, Sandra Scofield «Occasions of sin», som skal være veldig bra.

Lete etter leker på bruktmarked høres koselig ut! Riktig god helg, alle sammen! :-)

Anaruh sa...

Maje: vi hadde med barna til Bygsøymuseene tidligere denne uka, og var på Vikingskipmuseet og Maritimt museum. Det første var monumentalt og flott, det siste var større og hadde en del gøyale aktiviteter. Barna våre snekret seg hver sin båt, lekte seg i en elvebåt på Kongoelven (?) og kjørte radiostyrte båter. Tenker vi får dra tilbake for Kon-Tiki senere, og en gang skal vi få dratt på Folkemuseet, som alle snakker så varmt om. Ti år som bærumsbeboere har dessverre ikke vært nok til å komme seg ut dit ...

Emma sa...

Hei Maje, vi er veldig ofte på Folkemuseet og hvis dere liker litt gammeldags høstferie stemning er det helt nydelig der nå! Barna kan ta opp poteter, steke potetpuff og hilse på husdyrene. Dere kan kjøre hest og vogn og kjøpe sukketøy i den lille kolonialen på torget- vi er veldig glad i Folkemuseet. God tur!

.mette sa...

Hei fredag! Dratt på hytta m barnebarn og da er det jeans og ull som gjelder. Akkurat nå sover gromgutten så nå lader jeg opp til leking og matlaging. Ønsker alle en flott helg! Bestemor

H sa...

Strålende høstsol, kjole, rouge noir på neglene og litt Diptyque Tam Dao på halsen er dagens glamoureffekter så langt. I kveld blir det nok sushi og serier, men ellers er helga åpen. Herlig! God helg!

Inger sa...

Fredag og høstferie er veldig bra! Etter en koselig tur til Amsterdam forrige helg har nok glamourfaktoren sunket noen hakk. Men fredagene er jo spesielle. Det er nydelige høstfarger ute, og det er ennå noen blomster å plukke inn fra hagen. Litt mascara, rød Chanel på leppene og en dæsj Tresor-parfyme utgjør dagens glamour (er forresten litt usikker på om det er "min" parfyme, men nydelige Isabella Rosselini var grunn nok til å prøve den). I dag skal jeg bake eplekake, ut over det har jeg ikke så mange planer, men helgene har en tendens til å bli nokså tettpakkede med gjøremål likevel. Riktig god helg til glamourbibliotekaren og alle andre lesere!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Så koselig med helgeuflukt og hotell! :)

Synne: Høres ut som en hyggelig helg! :)

Agatha: Fredagsfri er den beste glamour! :)

Ai: Deilig med myk genser! :)

Cand.med: Åh, jeg ønsker meg blå kåpe! :)

Ingerid: Apropos te, var det ikke du som også likte kokos-oolong fra Tehuset? Tror de har fått den inn igjen! :)

S: Gratulerer med ny jobb, og heldiggris som har landsted! :)

Anaruh: Dag Solstad-helg er ikke å forakte! :)

HildeSofie: Koselig med faste lunsjplaner! :)

Kristin: Aha, var det derfor det plutselig stod høye glass ved tekoppen min da jeg var der på mandag? Stusset litt siden jeg ikke hadde sett det der før :)

Kjerstin: Søndagsåpent er GULL! Kanskje ikke alltid for de som jobber der.. men for oss brukerne! :)

Maje: Ooh, Deep Red! Enig i at den er litt julete :)

Anonym: Absolutt fint å markere høstens farger på den måten! :)

Anonym: Viktig å sanke litt dagslys før mørketida! :)

HM: Høres veldig hyggelig ut, og veldig god te da :)

Ida: Riktig god bedring og god helg! :)

Bokormen: Peisglamour er topp! :)

Emma: Nam, kanelboller! :)

Stine Arkeologine: Arme riddere minner meg om ei eller anna bok fra barndommen; Frida Tomasine kanskje? Må tenke meg om. God helg! :)

Mette: God hyttetur! :)

H: Åh, Tam Dao. En av Diptyques definitivt beste!

Inger: Isabella Rossellini fikk meg til å kjøpe temmelig mye i sin tidlige karriere som Lancome-fjes, kan jeg love deg! :)

Kristin sa...

God glamorøs fredag, alle sammen! Jeg har høstferie, og bruker tiden på baking, strikking og den slags som jeg ikke alltid finner tid, ro og overskudd til ellers - det er skikkelig høstglamour! I tillegg til store mengder frisk luft og dagslys, som man bare må suge til seg som best man kan før vintersesongen setter inn:) Et glamorøst innslag i dag var også hjemmebakt kake og eple-, kanel- og ingefærte til lunsj, med høstens siste hageblomster som fargerik bordpynt. Videre idag skal jeg forberede hyggelig besøk i morgen. God helg til dere alle!

Anonym sa...

Tusen takk for tipset om kokos-oolong, kjære Glamourbibliotekar! Nå kan jeg være glad for at jeg ikke rakk innom noen parfymebutikk i Stockholm, og har litt penger igjen etter storinnkjøp av te, undertøy og svensk knekkebrød til hele vinteren. Her blir det kokos-te i mange uker fremover, herlig! Hilsen Ingerid

tea sa...

God fredag! Jeg startet dagen med forelesning og så en etterlengtet bytur (uten baby for en gangs skyld, pappaen var hjemme). På handlelista sto en myk ullgenser og ansiktsrens, og heldigvis klarte jeg å finne både rens og genser. Godt å få sånt unnagjort. Jeg har også kjøpt meg et stort og mykt skjerf. Litt materialistisk glede der altså. Føles også ekstra glamorøst siden jeg har gått litt for kvalitet denne gangen (håper jeg hvert fall) og fordi jeg sjeldent handler klær. Andre glamoureffekter er parfyme fra Chanel, og på leppene har jeg min evige favoritt Audrey fra Laura Mercier. Tidligere i dag var antrekket sorte jeans og bluse, mens nå har jeg på den evigglamorøse joggebuksa. Veeeeeldig behagelig. I helga skal vi på besøk både lørdag og søndag, så det blir nok litt travelt, men hyggelig! God fredag og god helg!

Maren sa...

Fin fredag! Jeg har hatt en travel, men koselig dag på jobb, iført blomstrete kjole og ny strikkegenser. Gleder meg til en rolig kveld hjemme, før jobblørdag og fine planer med familie i morgen ettermiddag. Skal finne tid til både lesing og en film også, har jeg tenkt. Og popcorn! God helg!

Skydronninga sa...

Dagen starta bra med baby som, for første gang, sov litt av natta i egen seng! Dagen har vært preget av overskudd, med et kort lunsjbesøk, hente størstemann i barnehagen, avspenning og deilig middag! Og ikke minst en herlig dusj uten å måtte kjappe seg! ;-) Ellers glad over at Nobels fredspris gikk til så verdige vinnere!

Helga blir rolig, kanskje en skogstur, lydbok og henge med fine folk og gjøre oss mer klare for høsten... For meg er det en god mulighet til å renske opp både ute og inne...

Men - er det noen som har tips til en bringebærfarget lip gloss eler leppestift som er mest mulig miljøvennlig og ikke testet på dyr? (Typ naturlig kosmetikk?) God helg, dere!

Anonym sa...

Første rapport fra meg, etter å ha vært gratispassasjer i årevis... Men det er så deilig å starte helga med den gode stemningen her inne, så for å bidra til å holde blogg-motivasjonen til vertinnen oppe, hiver jeg meg med! Ytre glamour er lik null, den høygravide kroppen vil ikke ha parfyme og insisterer på støttestrømper og mest mulig komfortable klær. Men jeg har fyr i ovnen, noe godt&varmt i koppen, og venter på at mann og barn snart kommer hjem fra høstferie. Fine planer for helga som innebærer frisk luft sammen med fine folk!

Sånn, da håper jeg at flere nykommere også våger seg frampå. God helg til dere alle, ukjente venninner!

Ellen sa...

Glamorøs fredag! Like hyggelig som alltid å lese kommentarene her inne! Fredagen har vært fin, og bedre blir det. Mannen min har kommet hjem etter utenlandsreise, vi har gått tur i det fine høstværet og snart er det middag. Det er mye å glede seg over. Blomster pynter opp, det gjør seg godt i høstmørke som etter hvert senker seg. Og tekoppen er aldri langt unna. Vi er heldige! God helg til dere alle, kjære venner.

Agatha sa...

Må bare komme kort innom igjen. Nå har jeg laget og smakt på den kaken jeg skrev om ovenfor her, og vil bare anbefale den på det sterkeste! En russisk-jødisk gammel oppskrift, som kan finnes på smittenkitchen.com. Den heter appel Sharlotka. Nam!

Anonym sa...

Ingenting sier glamour så mye som høstferie akkurat nå, i hvertfall for meg. En uke med lesing, tente lys, litervis med te og langsom matlaging. Dagen ble jo virkelig fin etter at fredsprisen ble tildelt, og jeg har feira på jobb. I helga skal jeg på biblioteket, kjøpe blomster og kanskje ny høstjakke. Hater shopping, men det er jo gøy (og nødvendig) med noe nytt av og til. Håper alle får en fin helg, kjenner jo ingen av dere, men har gleda meg i hele dag til å avlegge rapport!
Ida i Bergen

Anonym sa...

God helg fra Island.

Her koser vi oss på høstferie hele familien. En lokal venn viser stolt frem sitt land og sin historie. Vi samler røde kinn og gode minner.

God helg.

Anonym sa...

I dag har det vært litt travelt, jeg skal nemlig holde en meditasjonsworkshop på søndag,og har kanskje ikke kommet helt i mål med programmet innså jeg i dag tidlig. Men nå! Nå er det ferdig, og jeg skal bruke morgendagen til å bake brød, lese, gå en tur, og ta i mot den første meditasjonseleven som skal overnatte her. Har dessuten testet ulike parfymeprøver jeg hadde liggende, så dagens duft er en god blanding av eksotisk,barskog og røkelse,samt litt blomster! God helg ønskes alle!

Karen S. sa...

En travel dag på jobb blir så mye bedre med rød leppestift fra Clinique og mørkegrønne pumps i semsket skinn. Nå er det Earl Grey te fra Østerlandske Thehus i København og en liten skvett rødvin. God helg!

Eline sa...

I dag har vært en perfekt glamorøs fredag! Høstferie-fri med frisørbesøk for meg også! Lunsj med mann og ettåringen i Oslo, og to buketter med blomster med hjem. Pizza med familien i kveld. Ytre glamour er ny hårklipp og fine øredobber. God helg til alle!

Helga sa...

Dagens glamour var en tur til hjembyen for å treffe ei venninne jeg ikke ser så ofte. Herlig å sitte og prate i timesvis. Spesielt deilig var det etter et par dager hvor minsten har hatt feber og vi begge ble litt lei av å bare være hjemme. Denne helgen blir ekstra glamorøs - vi skal på kjærestetur til et spahotell - det er virkelig noe utenom det vanlige! God helg alle sammen :)

Ingrid sa...

Endelig fredag! Er vel installert i sofakroken med film og rødvin etter pizza. Ser fram mot en helg uten de store planene. Skal treffe ei venninne i morgen og forhåpentligvis få mye frisk høstluft. God helg til alle!

Ine sa...

Deilig å starte dagen hos frisøren! Her er det hytteglamour som gjelder - det vil si et meget behagelig outfit bestående av tights og myk genser, håret i en tjofs, fantastisk utsikt til nordnorske fjell, strikking, kaffe med fløte, trilletur i fin natur og pizza til middag. Deilig med høstferie!

Elin sa...

En veldig sen rapport i dag. Reiste på en minihøstferie fra Oslo til Sørlandet i går og våknet til glamorøs sørlandsmorgen i dag! Strandtur, deilig middag og tid med min kjære familie har vært høydepunktene i dag. God helg alle sammen!

Stine sa...

God fredag! (No er det jo teknisk sett laurdag, men eg køyrer på likevel!)

Eg har òg vore hos frisøren i dag! Meir luksus-kjensle enn massasje og ny sveis skal ein leite lenge etter, spesielt som fattig student! Elles har dagen gått til masse masse familiekos. Eg har tatt med meg kjæresten (trønderen) heim til Sunnmøre for første gong, så vi har vore på sight seeing og kafé, og spelt kort med mamma, pappa, farmor og søskenbarn. Resten av helga vil nok gå til mykje av det same, og godt er det!

Håper alle her inne hadde ein riktig glamorøs fredag, og at resten av helga blir fin den òg!

Glamourbibliotekaren sa...

Kristin: Høstens siste hageblomster er alltid vemodig og fint! :)

Teabooks: Laura Merciers Audrey er storfavoritt her også gjennom mange år! Måtte gjøre et bloggsøk nå - og da ser jeg at jeg kjøpte min første i 2007 :) Kommer alltid tilbake til den.

Maren: Høres veldig fint ut alt sammen! :)

Skydronninga: Jeg har vært fornøyd med en bærfarget sak fra Burt's Bees som jeg nå ikke husker navnet på lenger.. Sjekk din lokale helsekost om de har det merket!

Anonym: Hjertelig velkommen inn i kommentarfeltet! Please stay :)

Ellen: Vi er virkelig heldige! :)

Agatha: Takk for tips! Sikler alltid når jeg er innom Smitten Kitchen...

Ida i Bergen: Hyggelig at du gleder deg! God ferie! :)

Anonym: Så koselig! Ha det fint på Island! :)

Anonym: Lykke til med workshop og en hyggelig helg! :)

Karen S: Høres fint ut! God helg! :)

Eline: Perfekte glamoureffekter! :)

Helga: Så deilig - god fornøyelse! :)

Ingrid: Ofte er helger uten store planer de beste :)

Ine: Høres helt vidunderlig ut :)

Elin: Så deilig med strand på denne årstiden! :)

Stine: Det er lov å rapportere lørdager også :) God helg!

Elisabeth sa...

Ææææææh, jeg glemte å rapportere i går! Men det var en glamorøs fredag, altså. Jeg var på road trip! Det var ordentlig nordnorsk høstvær med nedbør som tidvis var så tett av vi bare kjørte i 40 km/t, men vi kom frem og fikk ordna det som ordnes skulle. Mer glamorøst ble det av å ha med seg nybakte kanelsnurrer som jeg hadde bakt; de var ferdige kl 02 natta før. Antrekket var vanlig fredagsantrekk; kjole, Chanel på leppene og en solid parkas ytterst for å holde varmen.

Helga: Bibliotek, yndlingskaffebar, konsert på Sinus, friluftsliv med hunden, allslags vær. Perfekt! God glamorøs ... resten av helga :D

Populære innlegg