fredag, januar 11, 2019

Glamorøs fredag


God morgen!

Velsignede fredag, nå er den her igjen. Det er en rolig start på hjemmekontoret i dag, og komfortnivået er høyt. L'Artisans Mûre et Musc Éxtreme minner om januar i New York for 11 år siden, forblåste Manhattan-avenyer og lesing i peisestua på Library Hotel, så den er en selvskreven duft disse første ukene av året. Tre fine primulaer i ulike rosatoner pryder bordene her i heimen, en av dem ved min side her jeg sitter ved kjøkkenbenken, det brenner i ovnen og jeg har på mine nye tøfler. Morgenbladet og Klassekampen ligger i postkassa foreløpig men skal straks hentes inn ( - og kudos til DN som etter massive protester droppet den hinsides teite avgjørelsen om å slutte å anmelde kultur!).

Planene for helga er få men hyggelige - i morgen tror jeg vi lar veien bli til mens vi går, og på søndag skal vi besøke små og store venner og det gleder vi oss til. 

Nå håper jeg dere vil legge igjen rapport! Forrige fredag var det bra oppslutning; jeg håper på like mange rapporter i dag! (Nyttårsforsett, ikke sant?)

Ha en fin dag alle sammen, og takk for at dere kikker innom. 

mvh
Glamourbibliotekaren

54 kommentarer:

Bokdoktor sa...

Fire veker gammal baby, mann heime på formiddagen. Nevnte guttebaby i nydelig kvit blondebody og mor i pregravide (!!) Klær. Søsterklokkene leses, tente lys og kaffi i koppen. Det blir ikkje betre idag!

Cand. med. sa...

God morgen! Dagens glamour er litt fin bluse under lett grå genser, brune yndlingsstøvletter, olabukse, stort skjerf og blå kåpe. Alt sammen i skapet på jobben, enn så lenge. Øredobber glemte jeg, men både de og litt parfyme skal på i ettermiddag. Stephen Fry skal lese Harry Potter for meg på bussen på vei hjem, og på nattbordet ligger John Irvings Avenue of Mystery, som jeg tror kanskje ikke er så bra, men som jeg fikk i gave, så jeg får vel gi den en sjanse... God helg!

Alene sa...

Endelig fredag (eller egentlig går tiden alt for fort)!
Sitter i myseklær, har ingen planer for helgen, noe som ikke skjer så ofte. Litt småvidunderlig, synes jeg.
Gleder meg til å ta ting på sparket, det er så befriende.
Ha en fin dag og en god helg fylt med det som gleder deg!

Kammerpiken sa...

God fredag morgen! Her, helt nord i Vesterålen, er det uvær på andre døgnet. Skolene er stengt og bussene har parkert. Både gemalen og jeg gikk på jobb i morges, men vi avslutter nok til lunsj. Det ser ut som om det vil være en liten stund med litt mindre vind da, før den tar seg opp igjen. Men det er bare dager før solen er tilbake, og det er fantastisk! I helgen blir det rolig; - skal handle litt vin og blomster, og så blir det sikkert kafé og trening som vanlig.

Ønsker alle en riktig god helg!

Signe sa...

God fredag! I dag er det rosa ullgenser og øredobber med rosa "stein" fra Accessorize - deilig med litt farge. Morgenen starta tidlig, men tok meg tid til en kaffekopp og litt lesing i Per Pettersons "Menn i min situasjon" før jeg satte i gang med dagen og vekte barna. Vi hadde en fin morgentur til skolen.
Jeg gleder meg til fredagstaco og fri sammen med de jeg er aller mest glad i. Og i morgen blir det deilig med god tid til aviser og te på morgenkvisten.

God helg til alle!

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag!
Jeg er i gang med dagens andre tekopp, denne gangen Assam fra Perchs' julekalender. Frokostteen var Almond fra samme kalender - altså, den julekalenderen var jammen helt fantastisk!
Har P2 på radioen, og beinhard prioritering av arbeidsoppgaver i januar har ført til en overkommelig mengde for dagen - skal levere et stort prosjekt jeg har ledet gjennom høsten, og det skal jeg jammen meg feire med en blomsterbukett på vei hjem i dag :)
Antrekket er fredagsglamorøst, med halvhøye hæler, sorte bukser, hvit bluse med sløyfe i halsen og sølvringer i ørene. Duften er Terre de Lumiére fra L¨'Occitane.
Planene for helgen er særs lite glamorøse, studieåret er i gang, og jeg må dra frem pensum for semesteret, så jeg er klar til første forelesning om to uker. Men jeg har te og myke klær liggende klart hjemme, og leiligheten ble ryddet i går (og snart har jeg blomster også), så det skal nok gå fint. Emnet er ihvertfall interessant, og det er jo en god start. Men skal sikre tid til å lese Morgenbladet og Klassekampen også.
God helg til alle!

Anonym sa...

Kaffekoppen er fylt og jeg bevilger meg en kort pause på kontoret med litt glamour. Jeg har nye vinter-inne-boots, og det var på tide. Familiekveld med taco og mesternes mester i dag, tur i skogen i morgen står på planen. Har lyst til å gå meg skikkelig sliten, helt alene!! Så en tur på biblioteket, og søndag står det noen jobboppgaver i kø. Takk glamourbibliotekaren igjen for ditt pusterom!

Anonym sa...

God fredag! I dag er det mosegrønn kjole med hvite blomster. Har lagt sort kajal... noe jeg kanskje gjør en gang I året. Smurt meg inn med happy Buddha fra rituals. I dag blir det tacopizza og brettspill. Ellers skal jeg slappe av i helgen. Har fått ett deilig virus som Liker seg veldig godt tydeligvis.
Jeg lurer forresten på den søsterklokkene. Noen andre som har lest den og vil anbefalle boken?
Jeg likte veldig godt den forrige boken hans.
God helg til alle!

Hilsen Yvonne:)

Anonym sa...

I dag har jeg slått til med ny sminke i anledning fredagen. Fikk med på kjøpet en prøveparfyme - j'adore av dior - som jeg ville teste. Dette har løftet velvære hos meg noen ekstra hakk i dag må jeg si. I kveld får vi besøk av mamma og pappa. Ser frem til mye god mat og kaker og kos sammen med de. Helgebesøk er noe jeg virkelig setter pris på, spesielt på denne årstiden når det er litt tyngre å komme seg ut på farten. God helg alle sammen! Hilsen Stine c",)

Trude sa...

Hei og god fredag! Nydelig sol her i sør, men såpass huskaldt at jeg har tre lag med ull på meg og den ytre glamouren er rimelig fraværende :) Begynte dagen med en fin gåtur på nærmeste vinåker sammen med mann og hund - kun 5 grader ute og nordavind så det føltes nesten ut som en god vinter.
Helgeplanene er helt åpne - føler nok mest for å sitte i sofakroken med en god bok (leser min første Murakami-bok "Norwegian wood", veldig bra) fyr på peisen og så bare nyte de rolige dagene etter en hektisk jul med mye mat og mye folk. Godt å være litt introvert også.
Ønsker alle en riktig fin januarhelg!

Frk Frydefull sa...

Fredag igjen og det føles som jeg aldri noensinne blir kvitt denne forkjølelsen. Våknet med vonde bihuler og er så lei av tett hode og tung kropp. Glamouren i helgen blir derfor hjemmelaget pizza, kanskje en ny serie eller film, søvn og bad med epsom-salt og eukalyptus (et godt vintertips der altså) - det er er heeelt nydelig, masse te også tror jeg at jeg skal unne meg en kanelbolle eller to.
Eneste planen er fotballcup på søndag (lite visste jeg at jeg skulle bli jentefotball-mamma) så det blir gøy! God helg alle!

Anaruh sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anaruh sa...

Fredag, grønn te i koppen og sol utenfor kontorvinduet - hurra! Jeg stiller i smalt, grått skjørt, mørkeblå kasjmirgenser, perler i ørene, Mac Sophisto, Cadjmere på håndleddene og mine elskede ballerinasko fra Chanel på føttene (inne, that is. Ute er det broddeføre). På kontoret er det tid for årsrapport igjen, og det ligger an til mye jobbing fremover. Men først skal jeg nyte helgen, og jeg vurderer å dra litt tidlig i dag for å få litt frisk luft og dagslys. Hjemme venter en bukett roser og eukalyptus, masse god vinter-te og en bunke filmer jeg har lyst til å se. God helg!

Kirsti sa...

Fredag, snø/sludd/vind ute, perfekt kontorvær. Nyvasket hår, nye briller og lun ulljakke. Snart lunsj.

Ikveld nyttårsbord, kjolen ligger klar. Og skoene. Gule sko kjøpt i Italia i høst!! Alle trenger gule sko!

Ulla-Britt sa...

Pastellblå himmel med lett slør av gylne skyer :-) Nesten vindstille. Ut på tur - aldri sur. Alltid stas å komme opp på åsen og skue utover Haldenvassdraget. Isen har lagt seg på Øymarksjøen. Skal etterhvert finne fram sparkstøtting og mine gamle skøyter. Glamoureffekt: lite gullhjerte som titter fram fra Ullvanggenseren. Dyner henger til lufting. Skal bare lage en kjapp pannekakerøre før jeg går ut i sola.Alltid så stas å ha røra klar og bare steke når vi får lyst!God helg, folkens!

E sa...

Fredager starter tidlig her i huset, og det blir ikke alltid så god tid til å tenke på den ytre glamouren, men har i det minste øredobber og røde kinn! Og ellers er det ekstra glamourøst med litt sjokolade etter lunsj og god middag i kveld med familien. Minstemann på ett år har hatt sin aller første uke i barnehagen, noe som er litt tøft for både liten og stor, så det blir godt med helg! God fredag til alle!

Line sa...

Da værvarslet stemte i nord ble det plan B for helga, men det er helt fint å få muligheten til en rolig helg. Jeg har garn til en ny genser, så langt har jeg atrikket omtrent 20 cm på første arm. Det lot seg kombinere veldig godt med lydbokversjonen av Grensen med Erika Fatland. Grensen har stått i kø lenge, så jeg er glad for å endelig være godt i gang med den. Ellers blir det kanskje litt baking, kanskje litt besøk og på et eller annet tidspunkt må jeg komme meg ut i dagslys og snø.

God helg

Hilsen Line

S sa...

Fin fredag!
Som hos Kammerpiken er det fortsatt uvær her også, men ingen stengte skoler (til ungdommen i husets store fortvilelse). Er glad det er fredag, det har vært en nokså slitsom uke på reise og med flyforsinkelser (jfr. dårlig vær). Men i dag er jeg på kontoret og har en relativt rolig dag med noen møter. Ytre glamour består i en genser jeg er svært glad i, men glemte både smykker og parfyme i morgenrushet. Den indre glamorøse følelsen er desto større, da helga er uten mange planer, men skal møte en venninne på cafe i morgen. Ellers blir det beina høyt, bok og strikking.

Ønsker alle ei god helg!

S

Randi sa...

Idag benytter jeg meg av en selvstendig næringsdrivendes rett til å bestemme arbeidsdagen, og stenger dermed verkstedet tidlig og tilbringer resten av dagen inne i stua med fyr i peisen, varm te i koppen, strikketøy og Per Pettersons siste på lydbok.
Ute er det grått og vått og vindfullt. Trondheimsfjorden fråder hvite topper og det blir visst ikke skikkelig lyst.
Må en snartur på butikken for å handle det vi trenger til fredagspizzan, håper også de har blomster i friske farger sånn at de litt slitne hvite rosene fra nyttårsaften kan få takke for seg.
Angrer på at jeg klipte håret skulderkort, det er ikke meg, men det vokser seg til igjen! Glamouren får være at det er nyvaska og luftig i all sin gråhvite prakt :-)
Fortsatt fin fredag, og ei riktig god helg til alle!

Anonym sa...

God fredag! Jeg har lest ferdig "Vinternoveller" i lunsjpausen, og skal velge meg en ny bok til mandag som neste ukes "lunsjbok". Dagens glamour er kjole, ei spennende bok som venter hjemme, hjemmelaget pizza til middag i kveld og en etterlengtet hjemmekveld med mannen. I morgen skal vi på en utflukt til nabobyen sammen med mine foreldre, det gleder jeg meg til.
Håper alle har en fin dag <3

Ingrid sa...

Jeg har vært på jobbreise noen dager, og fredagsglamouren består derfor av å glede seg veldig til å sove i egen seng igjen og å se fram til noen dager med rolig program. Skal spise langsom frokost med helgeavisene og få rikelig med dagslys, og forhåpentligvis få lest litt. Ønsker alle en riktig god helg!

Emma sa...

God fredag alle sammen.

I dag har jeg gått tur i min gamle pene brune vinterkåpe og rosa sjerf og votter i det nydelige solskinnet,
så godt med frisk luft og klar blå himmel.
Dessuten hadde jeg med en av mine beste glamor efekter: min lille sorte hund.
Jeg har vokst opp med hund og katt, men ble allergisk som voksen og var så lei for å ikke skulle ha et dyr mer. Så viste det seg etter mange år at jeg altså tåler pudler, og vi fikk en liten hund som trengte et nytt hjem.
Han har bodd hos oss et år nå og jeg kan fortsatt nesten ikke tro jeg kan være så heldig.
Jeg hadde gladelig tatt i mot en ettøyet, trebenet kjempe stor hund om det var den jeg tålte- men et sort lite krøllete nøste er jo bittelitt glamorøst å spasere med da : )

En liten kake med rosa sukkerglasur fra en venninne som har vært i England til teen min i dag, og hyggelige planer om å vaske gulv og lage fransk sitronterte siden i dag gjør fredagen perfekt.

Ha en fin dag, mange hilsner fra Emma

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her er det som sedvanlig hektisk på en fredag, men jeg gleder meg til å kunne gå hjem om en drøy times tid - forhåpentligvis. Glamouren er i behold med mønstret kjole og sort cardigan, samt Chanel på leppene og fint lakkerte negler i det som har blitt årets favoritt-lakk fra H&M.

Jeg er ikke helt i toppform; har hatt feber et par dager og har vondt i halsen og kroppen generelt, så helga tror jeg blir ganske rolig. I kveld kommer en tiåring på besøk for å lage middag sammen og se en film, og jeg tror han vil overnatte. Søndag ligger det også an til litt rolig sosialisering sammen med ei venninne og potensielt hennes barn, mens mannen er på jobb.

God helg, alle sammen!

.mette sa...

Fredag og jeg skal på utdrikningslag til en voksen venninne som skal gifte seg. Det blir italiensk aften - må bli bra. Så er det hyttehelg med kjæresten - helg er herlig. Mette

Glamourlektoren sa...

Sol ute, fredagsfølelse innvendig her jeg sitter på kontoret og skuer ut på lyseblå himmel over Oslo og forsøker å fullføre oppgaver som må gjøres før jeg tar helg. En titt innom bloggen til Glamourbibliotekaren førte til en beslutning om å kjøpe med primulaer hjem, da vi fortsatt ikke kan ha avskårne blomster på grunn av vår rabbagast av en katt som ser alle blomstervaser som en artig utfordring. Mye morsommere å drikke av en (veltet) blomstervase enn av vannskåla.! I kveld kommer et vennepar på middag, de skal få elggryte og panna cotta med multer, jeg skal dekke pent bord og fryde meg over at tiden med det meste av eiendeler som duker og servise nedpakket i flyttekasser snart er over! I morgen er dagen blank, og det skal den fortsette å være. Husker egentlig ikke sist, så det skal nytes i fulle drag! Skal begynne på bunken med bøker som ligger og venter, gå tur - med piggsko! - og kanskje - om overskuddet melder seg - ta noen flyttekasser til og komme mer på plass. Og søndag er det samvær med både familie og venner etter tur - hyggelig det også, selvsagt! God helg til alle!

Eline sa...

Dagens glamour er å ha kjærasten i byen! Han bur vanlegvis eit par timar unna, men er her grunna eit større arrangement innanfor sporten vi begge elskar. Han har altså tatt fri frå sin vanlege jobb, og bur hjå meg i heile fem dagar. Luksus, spør du meg! Elles har eg heimekontor for tida, og dagane går med til skriving, kos med kaffi og mjølkerull, mykje prokrastinering og NRK jazz . Ganske greit!
God glamorøs helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Jeg er syk i dag, så min fredagsglamour har vært å krølle meg sammen i sofaen med en stor kanne te og en god film («To kill a mocking bird» med Gregory Peck fra 1962). Og sove innimellom. Planene for helga blir kanskje noe redusert, men jeg skal i alle fall kose meg inne de siste dagene med det fine juletreet vårt, som etter gammel tradisjon alltid får stå til 20. dag jul. Håper likevel på turer ut, for det ble så lyst og fint og fristende nå når snøen kom! Riktig god helg til dere alle sammen. :-)

Ulla-Britt sa...

Hei, Yvonne! Du spurte om "Søsterklokkene" av Mytting. Jeg anbefaler den på det varmeste. Leste den ferdig klokka halvto i natt. Klarte ikke å legge den fra meg.
Minst like god som "Svøm med den som drukner" hilsen Ulla-Britt

Anonym sa...

God fredag til dere alle! :)

Dagens lille fredagsglamour her er rett og slett at jeg har kost meg med noen sjokoladebiter til kaffen, uten dårlig samvittighet. Det høres sikkert rart ut, og jeg vil på ingen måte bringe fokus på kropp og vekt inn i en blogg som er vidunderlig fri for denslags! Men for min egen del føles det godt å kanskje være på vei til å bli litt snillere mot meg selv. Og det jo noen en kan ønske for andre også, at vi gir oss selv og hverandre litt rom og raushet?

Anonym sa...

Åhh takk for svar Ulla-Britt! :) Da skal jeg kjøpe den!
-Yvonne :)

Kristin sa...

Jeg er også syk, så i utgangspunktet glamorøse helgeplaner måtte kanselleres - eller i det minste utsettes. Å ha muligheten til å ta det helt med ro med god samvittighet og bli frisk, får være dagens indre fredagsglamour - i tillegg til, som alltid, det å lese her. God helg til alle!

Maje sa...

Dagens glamoureffekt er et nytt skjørt som jeg har sydd selv (wohoo!). Det er grønt og mønstrete, og det er greit med litt farge i alt det hvite. I helgen skal julen pakkes ut for denne gang, og jeg gruer meg til å hive ut juletreet. Planlegger å henge opp en liten lyslenke i hjørnet for å mildne vemodet over at julen nå ubønnhørlig er slutt. Så blir det nok husarbeid og slikt. Men - jeg kjøpte en nytt digitalt mønster i går, og gleder meg til å sy litt. Ellers blir det bad og lesing. Holder på med både Marian Keyes' The Break og Michelle Obamas Becoming. God helg!

T sa...

Endelig fredag! Babyen og jeg har vært på trilletur i dagslyset, handlet inn garn til nye strikkeprosjekt og nå er det snart tid for at resten av familien kommer hjem. Da blir det fredagskos, fyr på peisen og kortspill. Helgen skal fylles med familie og venner, men i snegletempo og med håp om å få strikket litt. Kanskje litt neglelakk kommer på også siden det er helg...?

Karina sa...

God fredag!
Avspasering, og en endeløs liste med ting på agendaen. Men liten pause på kafe' må man ta seg tid til. Helgen skal jeg vie til te, bøker, yoga og en løpetur eller to for å teste ut de nye løpeskoene jeg kjøpte i dag. Herlig!

Agatha sa...

God bedring til alle pjuske og syke! Det var så mange denne gangen. Du/dere får min største sympati!

Ellers ser jeg at mitt eget mønster med å rapportere oftere og oftere skjer etter jobb, fremfor før. I sommer og høst spratt jeg opp og meldte meg alltid før frokost. Nå er det så mørkt og kaldt, og jeg rekker ikke noe annet enn kaffe, stearinlys og avsier før jobb. Men OK, slik er vinteren.

I dag avsluttet jeg jobb litt tidlig, og så reiste vi ut av byen. Nå sprengfyrer vi i alle ovner i et hus som står alene og kaldt etter at svigermor flyttet på sykehjem. Denne helgen skal dermed by på spaserturer, besøk på nevnte sykehjem, lesing og masse matlagning. Så koselig!

Ytre glamour er svært neddempet; kledd med tanke på komfort og kulde. Ull, ull og atter ull. Men jeg har en nydelig kremfarget silkebluse med høy hals under perlegrå genser med sjalskrage. Så jeg føler meg litt snasen, tross alt.

God helg, kjære alle sammen!

Marianne sa...

God fredag og god bedring til dere som er syke!
Fredagen startet rolig med te og aviser i sengen. Min yndlingsstart på dagen :) Var innom instagram og så Glamourbibliotekarens bilde av bungnende sitroner og fikk så lyst til å teste «spaghetti al limone» som jeg aldri har smakt før. Gleder meg! Ellers en fin dag på jobb. Ble lite lunchpause, men tok det igjen og avsluttet dagen med suppe og hjemmelaget konfekt på cafe. Kjøpte vakre helgeblomster og venter nå på mann og datter som kommer fra jobb i Oslo. Resten av helgen blir det båltur i skogen med to gode venninner og rolige dager med familien.
Alt godt videre for helgen alle sammen!

Inger sa...

Allerede fredag igjen, dagene flyr! Nå er julepynten ryddet bort for denne gang. Stuebordet ser fint ut med egenbrodert hvit hardangersømduk, hvite tulipaner og eukalyptusgreiner i en blå glassvase. Og selvsagt stearinlys! Helgen byr på noen koselige gåturer med lånt hund, litt husarbeid, strikking og lesing. Begynte på første kapittel av Isabel Allendes «Etter vinteren», den virker lovende. Heldigvis har vi unngått sykdom i heimen så langt, god bedring til alle som ikke er like heldige. Og god helg til Glamourbibliotekaren og alle lesere av denne fine bloggen!

Ine sa...

Dagens beste glamoureffekt var islandshesten Alda (19) - jeg har tilbrakt hele dagen i skogen med henne, ei venninne og en hest til. Terapi! Nå er det fredagskveld med (frossen)pizza, barnetv i sofaen og - når barna har sovna - bok eller film, fredagsdrink og litt smågodt. Blomstene fra forrige fredag står fortsatt fint, men jammen fikk jeg litt lyst på en primula nå :)

Joy sa...

Dagens glamoureffekter er to nydelige primulaer innkjøpt i går - en rosa og en hvit! Nå nyter jeg fredagskvelden med de på bordet, kledd i deilig kosedress i merinoull fått i julegave, strikketøy, god bok og rolig musikk :-) kan ikke få en bedre start på helgen! Hyggelig å lese alle fredagsrapporter her, og ønsker alle en god helg!

Ingerid sa...

Her er det jobb som dominerer hverdagen for tiden, og uheldigvis gjelder det ikke bare meg, men også mannen. Fortsatt en uke igjen av det verste hardkjøret, håper formen holder. Men dagen har ikke vært så verst, det er jo fint med en inspirerende jobb og følelsen av å få ting til! Antrekket har vært pen turkis blomstrete bluse og olabukse, og de tynne øreringene av gull. Burberry Woman bak øret. I helgen blir det tur med barna, besøk av en god venn av familien, og jobbing om kvelden når barna sover. God helg til alle!

Maren sa...

Fredag, jeg har venta på deg! Stripekjole fikk bli dagens antrekk. Nå gleder jeg meg til å tilbringe kvelden hjemme, med pizza og tv og bok. Fine og sosiale planer i helga, med mye kos. Jeg rakk ikke å kjøpe blomster i dag, men det skal jeg gjøre i morgen. God helg!

Anonym sa...

Jeg har fulgt bloggen din i flere år, men har faktisk ikke lagt igjen noen fredagskommentar før. Dagens glamoureffekter er mammashjemmestrikkede genser og masse nyinnkjøpt ved, som jeg har planer om å teste ut i kveld, sammen med bok og te foran peisen. Planer for helgen er elevkonsert på sønnens instrumentopplæring, og eller litt praktiske gjøremål. Blir deilig med helg nå :) God fredag alle sammen!

Hermia Says sa...

Tulipaner på bordet, prosecco i glaset, På spåret på SVT, varm filt = glamorøs fredag.
God helg!

Anonym sa...

Det er jammen travelt dette permisjonslivet, forrige uke rakk jeg ikke lese fredagsrapporter før søndag kveld og ihvertfall ikke skrive noe selv... Men nå har roen senket seg. Storesøsken sover etter vennebesøk og lek hele ettermiddagen, baby har sloknet på fanget mitt. Våkner hvis jeg legger henne fra meg, så da må jeg jo bare sitte her og vente på at pappaen skal servere meg te og ost&kjeks, vel? Ytre glamour består av ammevennlig ulltrøye med gulpeflekk, bustete hår og fine roser på stuebordet. God helg!

Anonym sa...

Frihelg er glamour i seg selv for meg, en turnusarbeider med mye helgejobbing. Planene er få, og det passer meg bra akkurat nå. Antrekket er daff joggebukse i kveld, men i morgen blir det parfyme, kjole og kashmirgenser. Roser og primula er kjøpt inn, stearinlysene er tent. Skal straks sette meg til rette for å lese ferdig 4321. Nesten vemodig, knakende gode boka. God helg, alle som en!

Helga sa...

God fredag! Ikke så veldig glamorøs - vi har sykdom i heimen. Men heldigvis har jeg sluppet unna foreløpig (bank i bordet). Men fint med fredag uansett! Blir en tidlig kveld her, og det er deilig å gjøre med god samvittighet. Lite planer for helgen, syns det er fint med rolige dager. Kjenner godt på behovet for å være skilpadde for tiden, og det er helt greit! God helg alle sammen :)

Ida sa...

Hei glamorøs fredag og hei alle dere fine folk her inne! I kattelivet kjenner vi at mørketiden tar på, så sannheten er nok vi ikke er så glamorøs som vi skulle ha ønsket her vi ligger i hver vår sofa og sliter med å holde øynene åpne. Og det er typisk januar. Iallefall hos oss. Men vi gjør det beste ut av situasjonen, og glamorøse innslag er likevel til stede i form av perleøredobber i ørene, massevis av tente stearinlys, en kopp Earl Grey Blå Blomst fra Solberg & Hansen, og Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai på dvd. Det er forresten en herlig film. Og boka er enda bedre ;) Kattepusen er som vanlig supersøt og kosete, og vi gleder oss til en rolig helg med minst mulig planer. Der slår vi følge med Glamourbibliotekaren og sier at veien får bli til mens vi går den. Riktig god helg alle sammen!

Anglofilia sa...

Oops, som tida flyr! Må visst gi på litt hvis dette ikke skal bli lørdagskommentar til slutt. Deilig med helg selv om arbeidsuka ikke har vært spesielt anstrengende... må være jula som fortsatt sitter i! Dagens glamoureffekt er et stort, nytt speil til stuas mørkeste krok. Skal bli spennende å se når dagslyset kommer i morgen om der blir noe lysere... I morgen blir det kjærestebesøk med god mat og vin samt en film, og søndag må det bli pakking for neste ukes jobbreise. Sukk. Ville mye heller vært hjemme og tatt det med ro... Ha en riktig fin helg alle sammen!

Oda sa...

Så nydeleg bilete av Audrey i dag! Etter jobb hadde eg første skitur for i år, så herleg! Ellers er min glamour ganske nede på jorda i dag; eg er ikledd ein skikkeleg fin ullgenser som mora til sambuaren min strikka til meg i julegåve. Eller blir her ein sein middag, etterfulgt av kakao (ein must etter skitur!). I morgon har vi bydd inn til kaffislabberas i heimen, som ein slags innflyttingsfest, noko eg gler meg stort til. Primula er i hus her óg, og i morgon tenker eg å gjere innkjøp av årets første tulipanar Jo, så vil eg seie at det har vore påfallande mange gonger under dagens kollektiv transportturar at eg har lukta heilt himmelske parfymedufter. Som jo også gir eit lite ekstra smil om munnen på ein fredag. God helg til alle saman!

Skydronninga sa...

Oi! Denne dagen gikk fort! Det har vært noen turer ut i dag og vi er litt færre i heimen, litt hyggelig det også. Rolig tempo i ettermiddag og kveld, god mat og straks natta. Rolig helg i vente! Fornøyd og litt sliten, det er godt det også! God helg til alle!

Jorunn sa...

God fredag! Føler meg ikke spesielt glamorøs i dag, i hvertfall ikke når det gjelder ytre glamour. Ikke alt gikk som det skulle for øvrig heller, man kan si at en del gikk i vasken. Men da er det vel viktig å besøke denne bloggen og få positiv inspirasjon av andre. Håper på bedre tider i morgen. Da skal jeg på biblioteket og vi får gjester til middag - funderer litt på menyen, hmmm. På søndag skal vi ut og spise med hele storfamilien, så det blir jo kos. Fortsatt god helg, til glamourbibliotekaren og dere andre.

Ellen sa...

God fredagskveld! Dagen begynte ikke så glamorøst, men gjett om den tok seg opp! Det mest glamorøse i dag var at pusekatten vår, en nydelig svart skogkatt, dukket opp igjen etter å ha vært borte i åtte dager. Det er lykke! Glamorøst er det også å komme heim til ferdig middag, god vin og levende lys! Jeg er heldig!
Jeg håper alle dere som ikke er friske, kvikner fort til igjen! Og så ønsker jeg dere alle en strålende helg!

Emma sa...

Å, kanskje jeg rekker å skrive en gang til på denne fredagen selv om det nå er blitt tidlig lørdag morgen? Bare for å få med to viktige ting: Å ønske alle som hadde en litt pjuskete fredag en snill og god dag i dag OG å spørre om det bare var meg som lurte på hvordan de nevnte " nye tøflene " til vertinnen ser ut?
Er det høyhelede mules med svanedun som vipper elegant på den ene foten, eller noe varmt og loddent? I alle tilfelle, god lørdag fra

Glamourbibliotekaren sa...

Tusen tusen takk for alle rapporter! Så hyggelig det er å lese! Denne gangen rakk jeg dessverre ikke svare på dem, dere får tilgi meg det. Hjertelig takk alle som én, og velkommen tilbake med rapporter neste fredag!

Populære innlegg