fredag, mars 29, 2019

Glamorøs fredag


God morgen! Fredag, skikkelig vår i hagen - all snøen er borte og det spretter opp blomster overalt i bedene. Så etterlengtet og herlig! Og fremdeles to uker til påske; sein påske er alltid så underlig. Men jeg drikker påskete og gleder meg!

Fine nye plater i dag; Beethoven-kvartetter, Fauré-Nocturner og diverse, fredag er alltid en bra arbeidsdag. 

Dagens duft er Piment Brûlant (New York-vår i flytende form), Breton-genser og etterhvert lyseblå Gazelle på mine føtter. 

Helgas planer består først og fremst av teselskap! Vi skal ta for oss årets påsketeer. Og ellers bare ta alt på sparket. Stille klokka. Sove. Lese. 

Ha en fin fredag alle sammen! Alle rapporter er hjertelig velkomne!

mvh
Glamourbibliotekaren26 kommentarer:

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Jeg våknet på hotell på Hamar, der jeg har spist en deilig frokost, og er nå på vei til forelesning. Det er fortsatt snø i Innlandet, men jeg er likevel vårlig antrukket, med dongeriskjørt og knall gul genser Duften er Coco Noir :)
Planer for helgen: jeg henger skikkelig etter med pensum, så der må jeg gjøre en innsats. Har også booket inn en venninne, og kanskje blir det tid til enda et treff, vi får se.
God helg til alle!

T sa...

God fredag! Tidlig start med en morgenfugl av en baby. Hun er sprudlende og blid lenge før jeg tenker det er tid for å stå opp, men med god kaffe, musikk på anlegget og litt frukt ble morgenen på kjøkkengulvet veldig hyggelig. Nå sover hun mens jeg surfer, rydder og ordner meg om hverandre. Ganske avslappet stil foreløpig, men i kveld skal jeg ta på en fin kjole og spise sushi hos en kollega sammen med resten av avdelingen. Det blir fint! Ellers skal helgen brukes til å vaske, rydde og gjøre klar balkongen for våren. Kanskje strikke og lese litt hvis det blir tid. God helg alle sammen!

Glamourlegen sa...

Fredag betyr i denne omgang starten på ny arbeidsuke, (hadde ´helg´ i går), og får en pangstart med 20 timer på jobb fra tidlig fredags ettermiddag til lørdag formiddag. Det kommer til å gå slag i slag frem til og med neste fredag, men DA blir det faktisk helg på ekte :) En deilig liten bonus blir dog at nattjobbing søn-man blir en time kortere; ikke merkbart men til å glede seg over likevel. Og så må det legges til at selv om jeg helst vil sove (!) i egen seng på natten, stortrives jeg på vakt.

Snøen borte her også, vi har krokus, tulipaner, snøklokker og scilla i hagen, og barna synes bena er mye raskere etter at de fikk lette joggesko på. Ytre glamour i dag ukjent, for jeg skal snart ta en dupp før plikten kaller. Tomt for god sjokolade i huset og PMS av en annen verden, men blir fort dundersalt fra Narvesen på veien til sykehuset etterpå. I sårt behov av stuss hos frisøren så det må plottes inn snart (usikker på om jeg har klippet meg i år..?). Er dog i ferd med å sette ny personlig rekord i måneder med lugg og tenker den fortsatt skal få henge med.

Deilig fredag og god helg alle sammen :)

Ingerid sa...

Arbeidsdagen er i gang, og her på forskerkontoret er dagens andre kaffe drukket opp. I anledning fredagen var det en hente-cappuccino fra Kaffebrenneriet. Antrekket er jeans, grønn- og hvitstripete genser, Frk. Fjong-øredobber og rosa leppestift, som vanlig Milan mode fra Mac. Bak øret: L'eau de 4 voleurs fra l'Occitane. I helgen venter dugnad på fotballcup og et besøk på det lokale loppemarkedet. En skikkelig vårhelg i byen, altså! God helg til alle!

Glamourrådgiveren sa...

Herlig med helg like rundt hjørnet! Sitter her på kontoret og er helsvart fra topp til tå i dag (genser, skjørt og strømper), men med glitrende øredobber og ring. Duften er en favoritt; YSL Black Opium. Regnet øser ned her på Nordvestlandet, så det ligger an til å bli innendørshelg med litt husarbeid, strikking og forhåpentligvis litt lesing i "Min brilliante venninne" som jeg ennå ikke er ferdig med. Ellers skal jeg også besøke mine to gamle foreldre på sykehjemmet. Avspaserer et par timer fra jobb i dag for en etterlengtet klipp hos frisøren. Deretter blir det rett til blomsterbutikken for innkjøp av ny fin blomsterbukett. God helg alle sammen!

S sa...

Fin fredag!

Blir så misunnelig på dere som har vår nå - her i nord snør og regner det om hverandre. Men gradestokken er på plussiden, så det oppleves absolutt at vi sakte kommer etter. Var med de minste og handlet joggesko i går, det er et sikkert vårtegn i seg selv.

Ikke mye ytre glamour i dag, men håret er nyvasket. Glemte parfymen i morgenrushet. Har en rolig dag på kontoret, kun ett møte i dag og etter det tar jeg nok helg. Helga blir nok å bestå i husarbeid og klesvask - det tar jo aldri slutt. Men skal legge inn pauser med boklesing og strikking innimellom. De neste ukene blir det mye jobbreising før jeg kan ta påskeferie, så må forsøke være i forkant med en del ting. Trener imidlertid på å balansere alle "må"-oppgavene med hyggelige gjøremål og aktiviteter som gir energi. En evig balansegang, men som har blitt ekstra utfordrende etter at jeg begynte i ny jobb med mye reising.

Ønsker alle ei riktig god helg - og tenk, straks er det april!

S

slikejenter sa...

Vårlig fredag på Østlandet! I helga må jeg nesten ta en tur i hagen og se over busker og blomster, jeg skal potte om et par planter (inne), og kanskje handle nye blomster til utepottene.

Jeg startet dagen med joggetur (kort!) og kjenner meg opplagt - og det er rimelig glamorøst! Lette ben i sko fra Asfvlt, kjole, parfyme og sminke er på plass. Og jeg kan se fram til ei helg med jobbing, ja, men også besteforeldrebesøk, litt trening, god mat og venninnetreff. Jeg skal også prøve å rydde opp i klærne mine, med den store klesbyttedagen som mål. Mener å huske jeg har hatt denne ambisjonen tidligere...

Uansett: ønsker alle en riktig god vårhelg!

Yvonne sa...

Deilig fredag!:)
Det føles veldig glamorøst å føle seg uthvilt etter å ha sovet hele natten. Nå har jeg vært hjemme i tre dager p.g.a. en operasjon. Så endelig føler jeg meg litt bedre. Når jeg satt på veranden i går savnet jeg veldig en påske-te.
Så jeg lurer på om jeg skal ta meg en tur til nærmeste kafé for å kjøpe meg en pose...
Elles har jeg ingen planer utenom å ta det med ro. God helg til alle sammen!:)

Stine Arkeologine sa...

Ja det er utrolig godt at det er vår! Her jeg bor er det jojo-vær, med tretti centimeter snø den ene dagen, femten grader og regn den neste, og yngstemann må ha med klær for alle årstider på skolen. Men krokusen blomstrer mellom snøbygene, og det går riktig vei! Gleder meg til å stille klokka og få lysere kvelder. Jeg har på svart skjørt, gammeldags hvit bluse og en løs hårknute, min komfortstil som er ekstra god å krype inn i på slitne fredager, men den er piffet opp med et fint armbånd og min gamle favorittparfyme Boucheron "Jaipür" (har helt glemt hvor god den er!). Og i lunsjen skal jeg utforske nyhetene i engelskavdelingen på Norli og gå innom en bruktbutikk - det gir skikkelig fredagsfølelse! Riktig god helg alle sammen! :-)

Agatha sa...

God formiddag! Nå er det svært lenge siden jeg har rapportert. Vi har vært på lang tur, langt vekk i flere uker, så vanen med å lese GB og fredagsoppdateringene hadde forsvunnet litt for meg.

Det er kjempedeilig å være hjemme i vår-Oslo! Fredagen håper jeg blir bra, bare jeg blir ferdig med en akutt tannlegetime jeg har om noen få strakser. Brukket tann er skikkelig ikke-glamorøst.

Jeg er enig med GB som synes sen påsle er merkelig. Påsken burde være ca nå, spør du meg. Men det er så klart fint å glede seg litt til.

I helgen skal jeg nok forsere påsken allikvel, og plante minipåskeliljer i balkongkassene. I hagen på hytta spirer det allerede. Det er sånt som gir vår i hjertet og fin helg for meg.

God helg alle, og god vakt til Glamourlegen!

Lille A sa...

Hei! Her startet jeg dagen med en rolig yogaøkt. Det er glamour det! Ellers er stilen veldig casual med bukse og genser, rosa strikk i håret og rosa steiner i ørene. I kveld står den tranisjonsrike fredagstacoen på bordet, og jeg gleder meg til å hente noen kule plakaterpå posten. Håper på å få rammet disse inn og hengt dem opp i løpet av helga. Ellers har vi få planer. Vi ser hva helgen bringer :)
God helg til alle sammen :)
A

Stupedama sa...

God fredag er det sannelig.
Jeg og barna er på Norges besøk, jeg har fått låne pappas kontor og storkoser meg her.
Pappas hund ligger å sover vedsiden av meg å det gir meg en utrolig indre ro ! Dyr altså, så rart for en som er oppvokst med dyr å ikke ha de i hverdagen. Men når minstemor blir litt større, så kanskje kanskje det blir en hund:)

Det er så deilig at barna har fri og koser seg med mormor. Jeg jobber på noen timer til før jeg også tar helg.
Vi har planer om innkjøp av vårsko i ettermiddag. Lørdag står skogstur og grilling på menyen og søndag vender vi nesten hjem mot Gbg igjen.

Ha en fin dag og helg alle sammen !

Helga sa...

Når man skriver sånne kommentarer får man ofte lyst til å gjøre livet og dagen litt finere enn den kanskje er. Men dagen i dag er jeg både fornøyd og misfornøyd med! Sånn er det. Glad for en rolig hjemmekontordag og sol og at det er fredag og sånn. Men litt misfornøyd med at jeg ikke er så produktiv som jeg skulle ønske, og jo mer jeg prokrastinerer (som jeg forøvrig gjør akkurat nu), jo større sjanse er det for at jeg må jobbe i løpet av helga. Og det vet jeg at ikke er så populært. Ah - sånn er det når man skal skrive noe vettugt som skal formidles på søndagskvelden. Takk og lov for at jeg kan regne ut mine egne arbeidstimer slik at jeg kan telle faktisk arbeidede timer og ikke ha SÅ dårlig samvittighet for å være lite produktiv.

Men forutsatt at jeg får gjort ferdig det jeg skal i dag, så kan jeg se fram til en fin helg med gutta mine, håper på vårvær og god stemning. Og ikke minst masse duplobygging, snakking om fly og bil og dumper og papegøyer og elefanter. Alt som en snart toåring synes er moro.

Ønsker dere alle en god fredag og en god helg!

Anonym sa...

Herlig med fredag. Her på vårt kommunale kontor er det blitt innført skjørtefredag (Dog frivillig). Jeg
deltok forrige fredag, men i dag var det å hoppe i marineblå bukser og gulstripete genser. Glamouren
er den gode parfymen med te og agurk fra Jo Malone.

Det er sol og jeg har et hyggelig kusinetreff og se frem til på lørdag. Restena av helgen går med
til å skrive oppgave da jeg er litt på etterskudd…

Likte å lese at barna til glamourlegen synes bena var blitt raskere…. Gleder meg til å teste mine småsko
også

Anonym sa...

Siste anonyme var meg...Vh Astrid

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her var det vår tidliger ei uka, nå ligger to cm snø i hagen min og jeg aner ikke hva status vil være til kvelden. Det er våren her i nord, på godt og vondt!

Glamouren startet uansett allerede på tirsdag, for da var jeg hos frisøren og fikk klippet meg tilbake til frisyren sånn den skal være. Det var mildt sagt på høy tid; forrige frisørbesøk var før julebordsesongen og jeg har ikke langt hår som tåler hva som helst av vekst... I går var det dessuten enda mer glamour, for da hadde jeg bursdag og ble behørig satt pris på!

I dag har jeg hatt hjemmekontor, og den ytre glamouren er foreløpig fraværende. Men innvendig kjennes hele uka glamorøs, jeg drikker igjen eple- og kvedete, hunden sover ved beina mine og jeg er snart ferdig med ukas travleste arbeidsdag.

I helga skal jeg på blåtur med tre gutter på 11, 12 og 14 år (brødre, mine nesten-nevøer). De fikk turen i julegave fra meg og aner ikke hvor og hva vi skal når de møter meg et sted i byen om noen timer. Men vi skal på tur hit, et sted som drives av gode venner av meg. Vi skal fiske, dra på tur, trosse været og sannsynligvis spille endeløse mengder kort mellom slagene. Jeg gleder meg! God helg, alle sammen!

Skydronninga sa...

Hei!
Litt ekstra pynt i dag - blomst i håret og følte meg fin!
Dagens glamour var definitivt bedre søvn i natt!
En rolig helg i vente - litt rydding og aktiviteter og kanskje litt sosialt på sparket?
God helg til alle sammen!

Inger sa...

For en nydelig dag! Sola skinner, det er 14 grader, snøfritt og massevis av krokus i bedet. Nå klør det i fingrene etter å få av jobbtøyet (mørkeblå bukser, blåmønstret lintopp og hvit jakke, sølvsmykker og armbånd), og ta på hagearbeidstøy. Mye rusk og vissent som må vekk, gøy å komme i gang ute i vår lille hage. Huset må også vaskes, med det får bli imorgen. I kveld skal vi spise med gode venner før vi går på konsert. I morgen skal vi overraske en venninne med bursdagsselskap. Ha en fin helg alle sammen!

Bokormen sa...

God fredag!

Her nærmer arbeidsdagen seg sin slutt. Etterpå skal jeg kjøpe med sushi hjem, og jeg tror sannelig det blir en svipptur innom kaffebar også! Godfølelsen er allerede på plass, om enn med et leit bakteppe, da jeg fikk høre fra en voksen at barnet mitt hadde stått tydelig opp i en mobbesak på skolen, og generelt er snill og inkluderende. Med to tenåringer i hus er det lett å føle at en maser for lite om noe og for mye om noe annet, men da må vi jo ha gjort _noe_ riktig. :)

Marianne sa...

Dagens glamour var morgentoget til Sørlandet med krimbok og kaffe i noen timer. Jeg ble møtt av full vårstemning, så årets første uteis er spist! Har vært hos fotpleier, så da er undersåttene klare for våren. En særdeles vellykket fredag så langt, altså.
Riktig god helg til alle!

Randi sa...

Her klarte jeg å søle en liten prikk trykkfarge på en bestillingskjole, så da tok jeg det som et tegn på at det var på tide å avslutte arbeidsdagen i verkstedet og heller gå inn og fyre i ovnen.
Katten har selvsagt tatt stolen min på stua, så da er pc'n med til kjøkkenbordet hvor jeg har te, radio og utsikt til småfuglene som mesker seg med frø fra materen i epletreet.
Frø har jeg også her inne! Dvs, nå spirer både agurk- og tomatplantene, mens sitronmelissen enda lar vente på seg i minidrivhuset sitt.
Glamouren er foreløpig ganske så fraværende, men det skal bli når jeg bare får rista arbeidsuhellet ut av hodet, da skal kjole, leppestift og parfyme på, men først skal støvsugern få kjørt seg en rasende runde.
Forresten; flotte orange roser pynter opp på loppisskjenken!
God helg til alle <3

Anglofilia sa...

Disig og mildt i Rogaland i dag. Det ble en kort dag på jobb, og det var deilig. Gjorde unna husvask i går, så det var kun noen kjappe innkjøp i ettermiddag. Nå er middagen fortært, blir tidlig når man kommer tidlig hjem! Desto mer tid til kaffe, interiørmagasin og sjokolade. Søndag bærer det til Polen på en ukes jobbreise. Aldri vært der, så ser litt fram til det. Ha en fin helg, alle sammen.

Marianne sa...

God fredag! Sitter på flyplassen i København, på vei mot Milano, mer vår og mannen min som er på jobb der. Føler meg glamorøs i et blått antrekk fra Noa Noa. Fikk med meg en god ansiktskrem og en ny parfyme fra Gardermoen. Parfymen lukter mer og mer mann, og ikke på en bra måte :) så den er jeg usikker på. Gleder meg til et hyggelig hotell med takterrasse, italiensk pizza og litt kultur før vi drar hjem igjen på søndag. God helg alle sammen!

Ellen sa...

God glamorøs fredag! I dag er jeg ganske glamorøs, med nylakkerte, røde negler, parfyme (Everbloom, som vanlig) og smykker. Det er igrunn hyggelig å pynte seg litt. "Enhver kvinne kan gjøre seg litt vakrere enn det hun egentlig er", har Sophia Loren sagt. Det gjelder også for menn, synes jeg. Men det viktigste er selvfølgelig at vi er "vakre inni", for å si det slik. Det var så fint å lese om ungdom som står opp mot mobbing. Det er eksempel til etterfølgelse.
En nyinnkjøpt bukett roser og litt god mat kommer til å gjøre fredagskvelden enda bedre, og helgen blir sikkert fin, selv om det skal blåse og regne på Nordvest-landet.
God helg til dere alle!

Oda sa...

God glamourøs fredag!
Noko som er bra med at det er det glamorøse som feirast på fredagar er at det er den desidert travlaste dagen i veka for min del - og då er det ekstra deilig å føle seg fjong i farta. Eg har på meg min nyaste stripete genser med eit par bukser frå & Other Stories. Håret er nyvaska og farmor sin mørkerosa lebestift er på (samt at eg dufter piiittelitt av Mademoiselle frå Chanel, sjølv om eg eigentleg ikkje skal bruke parfyme på jobb). Eg har allereie tatt med min elskede ut på date i dag, og kvelden byr ikkje på stort anna enn å øve inn nokre låtar på gitaren min og å sjå eit par episoder med Curb you enthusiasm. Helga ellers skal bli brukt til ei handlerunde etter hageutstyr, middagsgjestar, musikkspeling og ei klatreøkt (vil verkeleg anbefale klatring till alle andre gitaristar der ute!). God helg til dykk alle <3

Eirin sa...

Her kommer en rapport fra lørdagen. Min fredag var glamorøs siden jeg hadde bursdag! Fikk minifeiring på jobb av fine kollegaer som nok kjente på at jeg hadde hatt en tøff uke med dødsfall i familien. Etter jobb pakket jeg raskt og ble hentet av noen venner. Vi skulle nemlig på hyttetur på Senja! Kjøreturen besto av stiv kuling og mye snø. I dag startet vi dagen med skitur (før været ble dårlig igjen), kortspill, strikking og radio. Godt å reise bort litt innimellom!

Populære innlegg